![]() |
Oradea si premiantii ei
prin acest topic vom informa toti cititorii forumului oradea despre evenimentele si premiile aduse orasului nostru
in data de 10 11 12 aprilie a avut loc deschiderea anului tuning 2009 cu un mare eveniment in bucuresti organizat de 4tuning;la acest eveniment am reusit sa participam si uni oradeni din pacate nu in numar mare ca in vremurile vechi unde minim 20-25 de masini impresionau drumurile romaniei si distractia era maxima acum masini prezentate si participante au fost in numar de 5 masini ervin alias crazy tuning,ovi opel astra CAT ,ovi gae zafira si joe infect,eu sandu sound identity,mai era un amic a lui ervin cu un opel albastru mai nou prin oras ca si infatisare ,iar cine mai erau prezenti oradeni cu standuri erau laci alias horguem tuning,jozsi alias mnc,si zoli de la lester tuning :) in mare parte toti ce am participat am luat ceva locuri,eu le voi detal;ia si eventual restul daca citesc topicul ii rog sa detaileze si ei ale lor :) -locul 1- spl chalange 150,2 decibeli -locul 1- emma spl 142,3 decibeli am mai colectionat inca 2 cupe dar acestea enumerate sxunt cele mai valoroase pentru mine :) va mai prezint vreo 2 linkuri sa vedeti masini participante :) https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/115635-campionatul-national-car-audio/page-3.html https://forum.4tuning.ro/589-campionatul-national-car-audio/118860-spl-challenge-4tuningdays-2009-rezultate.html https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1239778331 aici am ramas cu cheile pe interior si nu puteam deschide nimic :) ma gandeam intru prin trapa :) |
Re: Oradea si premianti ei!!
felicitari baieti,dupa cum se vede noi cam mergem constant la 4tuning,ca de obicei ne-am luat partea noastra de cupe,si cred ca vom continua sa le mai luam :) a fost super,asa de mult ne-am distrat la muzica ca eu unul nici nu am intrat la salon sa vad ce masini sau FEMEI sunt,am vazut la televizor si in poze,puteam intra......
|
acuma am primit ica un l.ink :)
https://forum.4tuning.ro/589-campionatul-national-car-audio/119484-dale-sanducu.html si inca 1 cu masini participante la concursurile de sunet sound quality https://forum.4tuning.ro/372-emma/118763-emma-4tuningdays-2009-foto-video.html |
Felicitari si la cat mai multe cupe...:)
|
multumim!!!!!:):):)
|
Quote:
|
Quote:
daca doar castigi si nu stie nimeni parca nu are farmec daca nu se bucura si alti alaturi de tine :) apropo cine esti si cum te cheama?cati ani ai si de unde esti? ca nu prea te vazuii ...intradevar cat de putin se scrie pe sectiunea oradea nu e de mirare....eu incerc sa reinviiesc sectiunea dar nu prea prinde curaj usor lumea :) |
Quote:
|
Vreau sa felicit si eu pe Oradeni k sunt ,,vestici" de-ai mei. Felicitari baieti, tineti-o tot asa. Si un tuning show cand avem la Oradea?
|
promit ca va voi anunta de tot ce se petrece anul acesta in ro si ungaria in domeniu de tuning si audio unde voi participa si eu :)
momentan pregatirile sunt pentru arad unde va fi concurs de indemanare si concurs de sunet best woofer&exhaust underground 2009,urmatoarea iesire va fi in ungaria dar promit ca va voi tine la curent ;) |
Quote:
|
Felicitări Sandu şi felicitări băieţilor care au venit din Oradea la Bucureşti, eu spun că a meritat, măcar pentru distracţie, dacă nu pentru altceva.
Mulţumesc Sandu pentru că mi-ai adus şi dus cu grijă fata, şi sincer să fiu ai făcut servicii complete, mi-ai găzduit şi bagajele în ultima zi, tot respectul şi ştiu că mai am de dat o bere, două, trei... :) |
Multumesc Sandu SoundIdentity
|
Quote:
daca iti tragi fizicu prin oradea sa vii sa ma vizitezi la ''cotetzu'' meu :) Quote:
daca nu as avea un sezon mai greu acum si nu as trage atat de puternic in construirea celui mai modern atelier de car audio multimedia din oradea as tuna ceva masina de fuga ca mi dor si de o liniutza :) baietii merg si la cluj in ziua de 9 domy cu m5 sergiu cu hondutza lui galagioasa si nervoasa si vladutz cu polo lui gti pervers :) |
Deci in concluzie din Oradea va merge un ARO m5 , un crizat galagios si un pervers? :))....Baietii nostri le vor da clasa oricum :)
|
Quote:
|
Re: Oradea si premiantii ei!!
Cu cateva masini am participat la showul din Debretin(Ungaria)cu urm.rezultate
Ervin locul 1 best Extreme Audi Cristi locul 3 la DB cup categoria beginer C astra BLU iar eu locul 2 la DB cup categoria beginer D cu 149 Db Tico |
Quote:
|
se anunta incxa cateva evenimente de ex
in acest weekend la miskolc in ungaria un tuning show pe cinste ,duminica la baia mare liniute si un tuning show tuning si muzica,am mai primit o invitatie in a 2 a saptamana a luni iunie tot din ungaria de la cei din csenger unde oradeni sunt deja renumiti doar cu aceasta ocazie in alta locatie,si tot prin 14 iunie la satu mare se pregateste un show.... deci....incep tuningurile :) |
azi am fost la miskolc a avut loc o etapa de db cup unde am reusit un rezultat de 159 decibeli si am fost ''cuplat'' itr-o categorie mai mare decat imi era locul deoarece masina mea este pregatita pentru un concurs pe nume db drag unde conteaza numarul de diifuzore marimea difuzoarelor inaltimea si pozitionarea incintei cablaje condensatoare etc etc iar la acest db cup unde participasem se pune accentul pe watii reali unde eu sunt dotat bine bine dar la acest concurs nu ma avantajeaza :):):) infine la categoria dintre profesionisti adca cea mai mare am reusit un locul 3 ,eu sunt multumit si de un loc 3 cand e vorba sa se calculeze wati.in celalalt concurs de db drag daca iau locul 3 imi refac toata masina....momentran nu e cazul...infine......
intr-un final a fost ok sincer putin se simtea criza economica si pe tuningati nu prea multe imbunatatiri ,dar ca si lume atmosfera a fost placut distractiv au fost si cateva masini din slovacia echipate tot cu ground zero...rezultate mari ,ground zero a fost cea mai galagioasa masina din eveniment :) pacat ca multi oradeni s-au retras din aceste placeri de a merge la asemenea evenimente.... |
Felicitări Sandu, reuşeşti tot timpul să faci figură frumoasă peste tot :)
|
Felicitarile mele domnu' Sandu. Tineti-o tot asa! Imi place sa vad ca Oradea nu se lasa. WEST RULES!
|
Quote:
|
felicitari Sandu,159 ????db:shock::shock:
|
Re: Oradea si premiantii ei
felicitari kopasz,in masina mea nu i-mi inchape nici un sub de 10 toli macar :(
|
5 Attachment(s)
kopasz mit szolsz hozza ;)
|
Poze cu Civic Type-R cel alb din spate, nu ai ? :)
Pe ce sasiu sunt facute cele 2 replici de Lambo ? |
ma zozo ma iti creste perucha :):):) da tot slaba vaca estii...........da ce rable ai acolo.......iti trimit niste stichere cu sound identity :):):)
|
toate replicile de labo,si ferari sunt facute pe sasiu de toyota mr 2.cu type r nu ampoze ca la dus clientu deja,si nici nu aveam de ce sa ii fac.:(
|
si cat costa replica si cu ce motor?
|
pai de la 30 000 incepe pana la 40 000,si cu ce motorizare doreste clientu.dar cel mai ok este motorul de pe seria 850.5l v8.cu doua turbine garet t40 ,ajunge la 650 bph.cu performante mai ridicate decat org lambo
|
va doresc mult succes cu toate evenimentele si toate proiectele pe care le realizati.sunt si eu din oradea si am auzit despre voi...SANDULE ESTI CEL MAI TARE!!!!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning