Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Hatchback - Modificari aduse (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119080-cielo-hatchback-modificari-aduse.html)

db 21 kat 15-04-09 11:41

Cielo Hatchback - Modificari aduse

14 Attachment(s)
Cu timpul am inceput sa ii fac si eu nijte modificari fara sa investesc prea mult k deocamdata nu imi permite buzunarul k sunt elev.
modificari aduse:
-leduri la pozitie si numar
-leduri albastre in bord pentru un aspect deosebit noaptea
-pleope p faruri
-contur la stopuri
-autocolant p post de parasolar p parbriz
-folie albastra peste proiectoare

La domeniul audio stau cam prost deocamdata am un casetofon jvc 4/40,4 difuzoare blaupunkt de 10 in locul celor din fabrica si un cd-player philips q care redau in casetofon.urmeaza sa imi iau 2 dif jvc ovale pt spate.
La motor de asemenea nu prea am lucreat k nu imi permite buzunarul, doar am facut toba finala fara sitele alea pt un zgomot mai gros si nu m-a costat decat 30 ron la un atelier din oras sa imi scoata sitele.

db 21 kat 15-04-09 11:47

Re: modificari aduse

astept sfaturi si impresii de la voi

andi_cimpean 15-04-09 11:58

pai daca ai urmarit un pic celelalte thread-uri cu si despre Cielo ai vazut cam ce se poarta...si sigur nu vei da gres daca incerci ideile celorlalti.

Din start...iti recomand sa dai jos band aia de izolier de pe stopuri si de pe capota si faruri.

In rest ce pot sa iti spun...cu timpul ai putea sa ii pui niste jante, un eleron care sa completeze spatele ala neterminat, autocolant pe stalpi...si sa o tii cat mai curata;)

Imi place masina cum arata :)

db 21 kat 15-04-09 12:11

3 Attachment(s)
ms pt apreciere , dar mie imi place qm vin stopurile si farurile q autocolant,si nu stiu unde ai vazut u banda izoliera p capota.
un eleron imi cumparasem, da l-am vandut k nu aveam qm sa il prind , decat q gaura in plafonsi nu imi venea nici bn q el.si p haion nu mergea sa il pun in partea de sus k nu se mai deschidea si in partea de jos trebuia sa elimin stergatorul

andi_cimpean 15-04-09 21:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by db 21 kat (Post 2240646)
nu stiu unde ai vazut u banda izoliera p capota.

uite aici am vazut (acum ca era autocolant sau banda de izolier...nu conteaza:D...ai prins cred ideea!)

ALeXxuTzu. 15-04-09 21:18

Dai jos alea dupa faruri si stopuri , arata mai bine fara ele . In rest masina e ok :D

DB.60.GIM 15-04-09 21:55

sa imbunatatesti sist audio k e varza

in rest despre cum merge masina nu pot sa imi dau cu parerea că nu mi-ai dat-o si mie la o tura

banzay 15-04-09 21:56

Phiu...bine ca ai dat eleronul ca avion il faceai pe Cielito (sau Nexielito? :P ) E frumos D-le, pare intretinut, numai sa ii scoti autocolantele alea si in schimb pune intre usi pe stalpi. Ia-ti niste jante mai mari (chiar daca de tabla) si schimba fetele de usi cu unele de exe sau si mai bine de GLE (sunt mult mai calumea cele de GLE). Spor la lucri si felicitari pt o masinuta ingrijita! :)

db 21 kat 16-04-09 15:45

multumesc pentru sfaturile voastre, o sa tin cont de ele intr-o oarecare masura si o sa revin cu alte mici modificari

stie cineva daca o sa se vada bine daca imi pun folie p geamurile din fata? k sunt facute la send92 si alea de p fata au transparenta mare, doar putin k sa nu se mai vada asa bn inauntru

laurentiu NT 16-04-09 18:30

Masina arata bine ,se vede ca este intretinuta .Pe geamuri ce folie ai,tip oglinda sau sunt ionizate?Daca vrei sa pui folie si pe geamurile din fata cred ca cel mai bine este sa le faci la fel ca sa aiba o continuitate si sa arate bine.Este parerea mea.

banzay 16-04-09 19:56

Cel mai bine faci sa ai vizibilitate...da-o naibii de continuitate ca daca nu vezi nimic si dai in stalp...nu mai arata bine dupa :P Eu zic sa mergi in legalitate si sa pui din alea mai deschise. Oricum vor da foarte bine ;)

db 21 kat 19-04-09 09:21

geamurile sunt ionizate , dar pe fata sunt foarte foarte putin, si ma gandeam sa le aplic o folie foarte deschisa sa se mai intunece in interior si sa nu am nici probleme cu politia,k nu stiu astia sa faca sa estimeze ce transparenta am eu la geamurile din fata.doar 10 % daca as mai scade din transparenta ar fi ideal.da nu stiu daca o sa dea bine folia q ionizatul .ma gandesc k dupaia o sa se vada urat.

DB.60.GIM 19-04-09 09:23

o sa dea bn ma o sa faci din masina un fel de sorcova

db 21 kat 19-04-09 09:24

mai am si eu o intrebare,autocolantul ala care se pune p stalpii de la usi este special, sau din acela care se gaseste la materiale de constructii?

ALX THE BEST 19-04-09 13:37

Este negru mat si se gaseste la firmele de publicitate.

db 21 kat 19-04-09 15:17

poi la mn in oras nu prea sunt firme de publicitate:(
poate o sa gasesc prin targuri auto

banzay 20-04-09 21:16

Sigur gasesti si la materiale de constructii! Eu de acolo mi-am luat pt matiz :) Si la fel de sigur ca vei gasi si la targuri auto :)

db 21 kat 21-04-09 11:36

am uramt sfaturile voastrea si am dat jos autocolantul de pe faruri, si mi-am pus o un abtipild pe parasolar.uitati cateva poza. mai astept sfaturi

db 21 kat 21-04-09 11:43

7 Attachment(s)
si cred k asa am castigat si putina lumina in plus:D

andi_cimpean 21-04-09 13:05

mult mai frumos.
Bravo;) parasolarul puteai sa il iei alb...dar merge si asta;)

db 21 kat 21-04-09 14:42

1 Attachment(s)
parasolarul e pus de mine din autocolant si era najpa rau asa simplu, si i-am pus un abtipild. urmeaza sa comand un sticker 4tuning sa il pun in spate

am adus si eu cv nou la interiorul masinutei mele, da nu am terminat. o sa mai lucrez la interior zilele astea cand io sa ma duc q masina la un atelier sa fac bara, k m-a zgariat unu in parcare putin si o sa mai vopsesc si din plastice k sa nu murdareasca ala pistolul de vopsea pentru 10 cm de bara

o sa ii fac albe capacele de la difuzoare, plasticul din jurul schimbatorului si alea de la aeroterma de la geam.o sa revin q poze noi dupa ce o fac

Geo_ZGA 24-04-09 12:27

Re: Cielo Hatchback - Modificari aduse

Sfatul meu... mai bine NU. Albul, pe langa ca nu o sa dea bine cu gri (eu asa il vad, ca nu se asorteaza, chiar daca masina e alba), e pretentios si orice zgarietura o sa se vada. Si daca totusi esti hotarat sa vopsesti plasticele din interior, sa le degresezi bine si sa dai si un strat de lac peste vopsea.

db 21 kat 26-04-09 15:05

1 Attachment(s)
am revenit si eu cu o mica imbunatatire la sistemul audio.am gasit la o prietena un subwoofer p care nu il folosea,nu e de firma,da la ce muzica aveam eu p ea se aude super bn.sunt chiar multumit, tinand cont k trebuie sa dau pe el doar 1mil.q banii astia nu faceam mare lucru.

ALX THE BEST 26-04-09 16:27

Hmmm! Nu vad statia. Daca nu ai statie la un subwoofer nu vad cat de vine s-ar auzii.

B-64-KTL 26-04-09 18:22

Dar poate ca este un subwoofer activ....de obicei acestea de 25 cm sunt active.

db 21 kat 26-04-09 20:36

are statie incorporata

MirceaC20 26-04-09 23:26

ciudat...pt o statie incorporata sa aiba doar un amarat de fir...ala pare fir de boxe, nu se vede nici un fir mai gros de curent :-?? sigur nu dai in el ca intr-o boxa normala? zic asta ca si eu am un sub activ si itnra in el pe langa + - groase un REM si inca 2 RCA..la tine nu vad nimic

parerea mea, ca 1 mil pt sub, mai puneai 1 mil si iti trageai un cd player ceva ca vad ca e forumul plin de cd playere la 2 mil si crede-ma ca s-ar simti investitia

ps : de vreo saptamana am si eu pe mana un cielo hatchbak 98 coreea si m-am indragostit de ea, super fiabila si ieftina de intretinut, un raport calitate pret ff buna, ai facut o alegere buna in privinta masinii. salut !

DB.60.GIM 27-04-09 16:05

dorine dak nu scri p bara tokyo drift cu litere chinezesti tot degeaba=))|

db 21 kat 28-04-09 20:56

la mine era problema dedifuzoare ca la redare ma carpesc cu casetofonul si cd-player-ul ala din care transmit in casetofon.casetofonul e jvc si are 4/40 si e acceptabil.la subwoofer i-am adus doar un fir de 220v de lafirul rosu care vine la casetofon si masa am luat-o din portbagaj sa nu mai trag doua fire din bord, si am si un fir cu doua rca-uri care se duce de la casetofon la subwoofer. el are pe spate reglaj de bass si volum , un buton unde pot sa il dau p full-se aude si inalte in el,o rezistenta si inca o mufa care nu stiu pentru ce e.

banzay 29-04-09 12:51

Hm...trebuia sa faci lucrul ca la carte. Trageai frumos 2 fire aurite/argintante dealea direct la + si - de la Bateria masinii. Adica...asa stiu eu... sa iei + de la cass si - din portbagaj...nu prea imi suna bine :)

ALX THE BEST 29-04-09 12:58

Normal sa nu ai probleme si sa iti mearga bine trebuia sa tragi + direct de la baterie cablul sa fie cat de cat mai gros decat cele normale si cu o rezistenta pe el si masa de caroserie. Eu zic sa iti cumperi un kit de cablaj pentru statie si ai tot ce iti trebuie acolo si nu e scump, 45 ron.

db 21 kat 29-04-09 13:15

bay gim care e faza cu tokyo drift ca nu m-am prins?

o sa ma ocup si de instalatie sa o fac k la carte cand o sa am mai mult timp.

si 45 de ron mi se pare destul de mult, jumate din valoarea subwoofer-ului, daca era ceva de firma mai ziceam k se merita sa ii cumpar cablajele

B-64-KTL 29-04-09 14:35

Dar poate pe viitor o sa-ti cumperi un sub mai bun si o sa ia nevoie cabluri bune. Mai bine dai acum 45 ron decat sa faci un scurt pe undeva si s-o patesti mai rau.

TheEnZo 29-04-09 16:41

Kit'urile aceastea de curent sunt bine venite in orice sistem in care apare in afara de cd-player alta componenta care contine un cd-player.

Dar, mai este bine de stiu ca aceste kit'uri se pot face si acasa, adika sa fie Home Made.

Ma gandesc ca poate fac eu un tutorial despre asta ..

db 21 kat 29-04-09 19:19

2 Attachment(s)
deja a aprut prima problema la el, am plecat mai tare intr-o intersectie si nu era prins calumea,a inceput sa se rostogoleasca si s-a rupt o mufa rca:)), dar am remediat problema:D

am facut si o poza cu partea din spate, sa vedeti mai clar ce si cum e legat

nota moderator: foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de scris in decurs de 5 min dupa ce ai postat.

TheEnZo 29-04-09 22:12

Chestia aia ... scoate maxim chinuit 60 w rms si nici aia nu cred ca ii scoate.
Pai tu nu ai remote si tu daca opresti playeru mini amplificatorul ala din tub merge non stop , ca vad ca i'ai facut un strap acolo in loc sa pui remote de la cd-player.

db 21 kat 29-04-09 22:16

mah sincer sa fiu nu stiu cat dezvolta da imi vibreaza toata masina de la bass, chiar si capota. eu sunt super multumit de el

db 21 kat 25-05-09 21:55

2 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva nou-cotiera nu e estetica, dar imi place cu ea

ALX THE BEST 26-05-09 08:39

Frumoasa cotiera vad ca ai si un sertar la ea!
Nu te incurca la frina de mana?

db 21 kat 26-05-09 16:39

acela este un suport de pahar , mai are 2 in spate si un sertar mai mare sub capac.in mik masura ma incurca putin la frana de mana , dar m-am obisnuit. dezavantajul e ca nu mai pot sa mai ma dau cu frana de mana

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning