![]() |
E30 - S50B30 Turbo!
3 Attachment(s)
Mashina este in lucru si in curand va iesi pe strazi!:lol:
|
Re: E30 m3 turbo!
E M3 Motorul nu? :-?..
Ce turbina ai pe ea?Si la ce presiune mergi?.. Ai idee cati cai o sa scoata in final ? :D...:P |
bah frate lasa-ne cu 2000 asta.....ai dat-o in M3 acum...si mai ai tupeul si spui ca e si turbo....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
3500 :D e bine ?
|
Cam naspa cu rodajele astea....te cam mananca talpa sa i-o dai in freza:lol:
|
Da, a mers pana in 3000 dar a terminat rodajul....de vineri va merge in 5000 probabil!
|
Quote:
si apoi POTOPUL............:lol::lol: |
Si ce turbina ai pe ea pana la urma?:))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
lasa-ne frate cu t4...sau alte d-astea....tie ti-a picat radiatorul de apa si o dai in turbo acum.......
cu 2000 asta te lauzi....?...... app...uite pe fundal un taxiu frumos........:)) |
Merci pt poze, mashina a primit neshte jante Azev pe 16....in curand o sa fie echipate cu toyo r888 245;)
In plus, s-au schimbat toate bucsele si suspensia....acum putem ieshi pe strazi mai in sigurantza!!!!!! |
cat baga masina asta nenea!!!!
|
Re: E30 - S50B30 Turbo!
arata promitator rau de tot proiectul! Bravo!
|
Se-nfinge tare.....
Da, si eu sper sa iasa bine...momentan nu prea am mai avut timp sa ma ocup dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata soft-ul si apoi cu timpul sa ma ocup de designul interior si exterior....mashina arata jalnic...trebuie sa recunosc!!!! |
Frumos proiect. Am vazut masina in trafic acum cateva saptamani. :) Mult succes in continuare.
|
Quote:
|
bafta multa sa iese cum iti doresti !
|
deci...io zic sa te ocupi mai intai de exterior....sa nu mai "iese" radiatoarele alea p'afara atarnate asa...deci...atata am de zis...deci...bafta la proiect;)
|
dupa cum ne-a obisnuit....masina va iesi f.frumoasa si estetic.....
bafta boss.......;) |
o noua masina marca Bobi deci va asigur din ce am vazut eu pana acum ca va iesi forta rau!:twisted:
|
Nu am mai vazut pana acum in tara urs cum vrea sa il faca el la exterior .... acum asteptam sa vedem ce o sa iasa :lol:
|
nice din toate punctele de vedere ... bafta in continuare si fara incidente ...
|
foarte tare , sa ne ti la curent cum decurge treaba , si cand iesi din rodaj , apasa si u pe REC. :P sa vada si ochiu nostru ;)
|
Foarte frumos!
Sa ai bafta cu masina! Cat are-n bord? =)) :D |
1 Attachment(s)
Multumesc frumos pentru aprecieri. In general majoritatea pieselor sunt deja achizitionate pentru interior si exterior (spoiler fata spate, semnale, faruri Hella smoke, scaune sparco etc) singura problema ramane `timpul` ca sunt foarte ocupat cu munca. Tinichigeria este aproape terminata....i-am schimbat o aripa care nu era originala (d-aia turceasca) pica aiurea rau pe mashina, ramele de la geamuri care erau cromate (multumesc Tovarasu` Laf). De vopsit....cred ca mai e ceva de asteptat pana atunci..POATE AVETI SI VOI CEVA IDEI CU PRIVIRE LA ASTA (o sa atasez o poza by Shantzu cu o idee)
La motor mai am ceva mai mult....turbina mai mare si management! De asta oricum nu ma ocup eu asa ca nu este o problema decat financiara, Wpp si Hut ishi fac mai mult decat bine treaba.....MOTORUL ESTE FACUT INTEGRAL DE EI....Respect! O sa va tin la curent cu urmatoarele modificari si cu poze! Va salut! |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari.de cand asteptam acest thread...mult succes maestre...poate vii cu el la munca odata si odata
|
auzi tu ai avut cumva un dragon pe capota si un numar cu GHI sau ceva de genu???stiu ca venea un timp pe la mine prin cartier cu exact aceiasi masina si avea un dragon pe capota.....din cate stiu eu are un service,dar nush pe unde....
|
Quote:
da bine culoare aia.......treaba buna........ |
Quote:
|
vorbeste de 5-u lu JOE:lol::lol: nu-l lua in seama!:-)
|
Quote:
Aaaaaaa pe limbajul tau domnule `JuST_GiuGiu` asta e un pic mai mica si are 2 ushi...;) |
nu e asa cum spui tu Skma..seria 3 era sigur,dar nu mai stiu sigur daca era de PH sau de B.....plus sa inainte nu avea intercooler....probabil am incurcato cu alta masina....se intampla:D.Cate "bestii" are ursu tau??Am auzi de la cinvea cum ca ar avea 400 de cai,dar nu cred!:?:
|
Lasati ma baiatu' in pace,ca nu o fi stat sa numere usile la fiecare masina :P
P.S.: Jmecher rau ursulache asta... Daca il faci la fel de frumos cum i-ai facut si pe restu' care ti-au trecut prin mana...esti barosan :D |
Quote:
Incercam in limita timpului! |
Quote:
PA |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning