![]() |
Poze spion: VW Golf SUV
3 Attachment(s)
Fotografii spion cu ceea ce se crede a fi viitorul Volkswagen Golf SUV.
|
wow!
Arata urat! Pare un fel de chick car... :? |
e cam ciudat , cam prea ciudat
|
Probabil e urmasul Golfului 2 Country si se vede ca e facut pe baza Golfului Plus. Deci cam pot anticipa de acuma numele: VW Golf Plus Country :wink:
|
e cam uratel!
|
Mai bine nu le mai venea ideea asta :twisted:
|
Parca-i loganul ala facut in photoshop jeep..numa ca e versiunea reloaded!! Urat..nu-mi place!
|
mai zic o data ce am zis si in posturile care au disparut din cauza problemelor aparute la server.....
Nu dati inca cu pietre ca ceea ce e in pozele asa numite spion, este un model aflat inca in teste... si care nu intotdeauna dezvaluie toate detaliile modelului final. Cel mai probabil vor mai surveni modificari... |
ma....eu sincer zic ca pozele sunt facute pe PC....uitati-va la prima poza...deci... :chainsaw:
|
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
|
URAT :(
|
mie unu imi place
|
e misto.mie imi place.spate de Golf Plus si fata aduce PUTIN cu toaregu.oare cat o costa ????
|
Botul lung...forme disproportionate...pas!
|
Se putea sa nu faca si ei un SUV...dupa ce au facut VW,Porsche,Mercedes,BMW,Audi...oricum exista o piata pentru acest gen de masini si trebuie profitat de ea.
|
Cred ca va fi un concurent puternic pt Toyota Rav4,Hyundai Tucson,Honda CR-V
|
Re:
Quote:
mai citeste-ti odata postul si auzi cum iti suna si tie :wink: .....mie ce-l putin nu-mi place golf-ul asta.....de la departare botu seaman cu XC90 oricum nu-mi plac mie suv-urile,jeep-urile nik asa ca ce mai comentez aiurea :P |
Re:
Quote:
|
Smiley, vezi si tu pe undeva de Q7, k s-ar putea sa-ti aduci aminte :wink: .
Golf SUV (numit parca project Marrakesh ? , nu mai stiu...) ar putea fi concurentul lui X3, dar la clasa \"om de rand\". |
Re: Poze spion: VW Golf SUV
l-as cumpara in prima secunda!! looks gr8
|
zici ca ii polo cros...
|
nu prea e reusit
|
nu e cine stie c si nu imi place... cred ca aduce a renault rx4
|
aoleo, urat mai e.
|
nasoll ,poate s-o face mai fain tunat
|
naspa...vreau si eu una:))
|
Dap, alta masina de serie cu succes inaltata si vanduta cu titlul de SUV... totusi, arata bine, mai diversificam piata interna!
|
nasol aspect :(
|
Nu imi place :| mai ales spatele este urat
|
nu mai dezgropatzi topicuri de mult apuse ...
https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/24351-vw-crossgolf.html |
Nu-i prea reusita masina!
|
mini-touareg:)) are rotile prea mici pentru o asemenea masina... iar designul spatelui e exact ca la touareg...daca nu ma insel
|
suuuuper naspa... din pacate
|
Quote:
|
nu bate toaregul ... si de ce sa faci ceva mai urat decat ceva ce e deja pe piatza, e al tau si se vinde bine?
|
Quote:
Sa se vanda si mai bine... |
WOW...ce penala e:( cred ca e printre cele mai nashpa SUV-uri p care leam vazut...
|
care o fi utilitatea masinii?o sa se bucure probabil de acelasi "succes" de care s-a bucurat si CrossPolo.de dragul profitului astia sunt in stare sa scoata pe piata si un mini-suv Lupo sau Trasporter decapotabil.pe de-o parte e si de inteles foamea asta de bani;concurenta e deja prea puternica pe piata automobilelor si fiecare incearca sa gaseasca nise de piata cu speranta ca pot da lovitura...astept cu nerabdare Touareg coupe-cabriolet
|
Mai frumos e Golful 2 Country !!:sad:
|
asta e cross-golfu l-am vaszut de atatea ori prin oras
e un golf plus inaltat exact ca si skoda octavia cum-s-o-chema aia de teren (un break inaltat), la fel ca si crosspolo etc |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning