![]() |
clipe de groaza...
8 Attachment(s)
accident moto azi 12 aprilie 2009 Zona Pod Constanta implicat scuter:jet force ..nu doresc la nimeni sa aiba parte de clipele pe care le-am vazut
eu in oglinda vazand cum vine moartea spre mine k peste 100kmh oprinduse in mine dupa 58 de metrii de frana CEL CARE DAT IN MINE AVEA 0,7 LA 1000 IN AER DUBA ERA FURATADE LA FIRMA UDEN LUCRA SI TRANSPORTA SI PERSOANE IN SPATE .(IN DUBA DE MARFA) |
Re: clipe de groaza...
Bine ca nu te-ai accidentat...doamne fereste de ocazii d`astea!
|
clipe de groaza...
am avut picioru drept si mana dreapta facute urat de tot bne ca am avut ghetele \ca daca nu acum nu mai aveam glezna ,degete la picor...
LASATI PLECATUL PE MOTOARE SI SCUTERE IN TRICOU SI PANTALONI SCURTI ,SI SA NU MAI VB DE CASCA CA MULTI II VAD CU OKELARI PE OKI SI SAPCA IN CAP.GANDITIVA DE 2 ORI LA CE PERICOLE VA EXPUNETI INAINTE DE A VA URCA PE 2 ROTI. NU CONTEAZA SA TE DAI MARE LA "FETELE DIN CARTIER" CA AI SCUTER/MOTOR SI MERGI IN TRICOU SI OCHELARI VERSACE PE OCHI. DACA AM GRESIT CU CVA DIN CE AM ZIS CORECTATI-MA. |
cel in geaca galbena moto nu sutn eu.ci un prieten ffff bun.
|
ECHIPAMENTUL MOTO ADEGVAT(casca,geaca ,manusi,pantaloni,si cizme/ghete)
SALVEAZA VIETI |
Felicitări ţie, că te protejezi cānd pleci pe 2 roţi ! Bine că n-ai păţit nimic !
|
mama lor de nenorociti......astia trebuie execurati la zid ca ceausescu
|
cine ma poate ajuta si pe mine k ceva: cine ste din BUCURESTI are un GILERA DNA si ma poate lasa sa merg 10 15 min undv parcare,zona retrasa undv sa pot vedea cum ma impac cu el ca doresc sa achizitionez unul sa incep sa il modific.
|
bine ca ai scapat cu viata...bine ca nu te-o prins sub duba, idiotu dracului, doamne fereste.
eu am avut in vara o honda cbr de 600 116 cai parca avea, era modelul din 98...si era in august cand erau caldurile alea teribile. mi-am luat casca in cap si am mers vreo 2 km pe o linie dreapta cand sa ma intorc... era s-o patesc. semnalizez ca ma bag in depasire sa depasesc un x5 cred ca era... idiotu depaseste si el, noroc ca nu eram pe ceva scuter..si aveam ceva intre picioare sa ma scoata din rahat... apoi numa el stie cat o sughitat boul dracului...noroc ca motorul cand tragi de gaz te mai scoate din rahat. atunci am realizat ca fara echipament ii najpa, aveam vreo 60 la ora..de picam era najpa rau de tot. cu bicicleta in oras mi frica sa merg pe strada, tot timpul pe trotuar. bine ca ai avut echipament, nu ajunge doar casca :( |
da asta asa este Casca nu este ideajuns,am multi prieteni care radeau de mine(ca ce ba esti si tu motociclist de umblii cu geaca si ekipament) dar nu i-am luat in seama considerand ca nu ei sutn in locul meu si nu ei se expun pericolelor din tafic si uite ca ekipamentul mi-a SALVAT VIATA...(nu este o regula).si cu motorul este altceva dar credema ca si scuterashu meu tragea destul de tare dar degeaba pt ca in fata si in lateralele podului erau amsini nu aveam unde sa mah bag si a dat in mine. asta este.ASFALT USCAT si sa AUZIM de BINE.
|
interesant ar fi sa vorbesti si tu normal fara atatea k in loc de c...si...apropo...nu...scuterasul tau nu tragea...scuterele NU TRAG! tu ce faceai ai asteptat sa intre ala in tine? bravo...bine macar ca aveai echipament ca altfel te plangeau parintii ca pe altii de pe la ora 5...de curiozitate permis ai sau curs de legislatie? pacat de scuter ca abia il facusei, sunt curios cat iti da dauna pe el.
|
Bine ca ai scapat tu, fiarele se indreapta sau se schimba...(sau plasticul)
|
ai scapat destul de ieftin ,din ce vad motorul nu este afectat ca el te-a pocnit sus in carena ,nu e stramb cadru ?
ps. si eu port casca si o pereche de pantaloni cu protectii cand mai strang b ani o sa imi cumpar o geaca . |
cat iti da asigurarea? :) ca is tare curios
oricum, scuteru inafara de carene si toba mare lucru no patit... poti recupera multe de pe el. ce-i bine e ca esti tu bine. |
ieri o mai mutir unu in cluj :( un conservar nu o fost atent, din cate am inteles, cautati pe serciunea cluj
|
Kent8 ... la noi nu-i saptamana fara accident... acum 2 zile altu la apahida so varsat :)
|
SUPAPA JR (interesant ar fi sa vorbesti si tu normal fara atatea k in loc de c...si...apropo...nu...scuterasul tau nu tragea...scuterele NU TRAG! tu ce faceai ai asteptat sa intre ala in tine? bravo...bine macar ca aveai echipament ca altfel te plangeau parintii ca pe altii de pe la ora 5...de curiozitate permis ai sau curs de legislatie? pacat de scuter ca abia il facusei, sunt curios cat iti da dauna pe el. )
daca nu iti place ca vb cu "k" te rog frumos sa nu mai postezi commenturi .Spre mirararea ta posed permis Subcategorie A1 inainte sa iau permisul aveam si curs de legislatie si acvum urmeaza sa dau de A. Daca asta crezi tu ca eu am stat sa il astept palasa sa intre in mine si sa merg la Alba-neagra cu viata CHiar ma dezamageste gandirea ta. Asfalt uscat si toate cele bune |
asa este ALexF12 nu exista zi fara zeci de accidente nu numai unul. Bafta si Asfalt UScat si toate cele bune.
|
acum am vazut topicul si nu am putut sa ma abtin... anul trecut prin toamna tot la iesirea de la pod constanta am avut cu un prieten un accident cu motorul... am sters pe unul cu duba...omul intrase pe constrasens...si noi ne-am furato...el a scapat fara nici o durere de cap...iar noi ne-am ales cu o saptamana de spitalizare plus 100 lei amenda pt accident. Politia de la noi... este de tot ... respectul... jos palaria in fata lor... si calcata in picioare...
|
asta este politia romana nici pana acum nu s-a finalizat cazu' umblu din tribunal in tribunal cu respectivu care ma accidentat si tot asa.ce pot sa zic feritiva de accidente mai mult pt consecintele care vor urma,in rest Toate cele bune si Asfat uscat.
|
Quote:
|
Felicitari ca te protejezi atunci cand margi cu scuteru/motoru ...........ar fi bine ca toti sa gandeasca cum gandesti tu.;)
|
ar trebui sa se bage permis de conducere,sa se faca scoala si examan cu politia
|
Quote:
|
mai erau accidente dar nu se mai urcau toti pe ele care si cum voiau
|
Quote:
|
am vazut acest accident , treceam de la munca , dinspre bucurestii noi spre crangasi ..si era mare coada in zona podului ....si cand am trecut...era politie multa salvare chestii....am impresia ca te`am vazut si pe tine ... ma bucur sa aud ca esti bine ....nu te gandi la fiare...am pierdut si eu ...din masina de 7500 e , care am luato , in 3 sapt am mai luat doar 2 mii pe ea , la dezmembrari ... am facuto colac pe stalp ...deci am pierdut 5500 e , si nu`mi pare rau cat ma bucur ca am mainile picioarele tot ...
si la masini la fel , airbagurile salveaza vieti !! |
posibil sa ma fi vazut ca imediat dupa impact m-am ridicat singur in picioare si i-mi cautam ghiozdanul ca aveam telefonu in el sa sun la politie/salvare pt ca avea ceva la antebratul drept destul de urat si i-mi era sa nu ma infectez si oricum trebuiam sa ajung la spital pentru investigatii.DUPA APROAPE 1 AN DE LA ACCIDENT NU M-A SUNAT NIMENI SA I-MI ZICA CEVA NICI DE LA POLITIE UNDE AM MAI INSISTAT CU DOSARUL DAR DEGEABA NICI DE LA CEL CARE M-A ACCDENTAT ASA CA AM RAMAS CU BUCURIA CA INCA MAI SUNT AICI SI POT SCRIE PE FORUM SI ATAT CA IN REST NIMIC NAM VAZUT DE LA NIMENI.Toate cele bune.
|
am impresia sau tu renunti?....continua sa il bati la cap si pe cel vinovat...si insista ca pana acum la politie...
|
NU de renuntat chiar Nu vreau sa renunt ,am mai tot fost la politie la Udriste unde este dosarul si unde posibil inca sa se mai cerceteze cazul dar sa iti zic asa cum poate stii si tu e greu sa rezolv ceva de unul singur unde cam toate usile ti se trantesc in fata si cam toti zic acelasi lucru"este de astept"plus ca cel vinovat nu si-a platit analizele de la medicolegal si nu s-a putut sa se trimita dosarul mai departe deoarece politia nu a primit un raspuns de la medicolegal.sincer urata este tara asta cu legile ei cu tot.Numai de bine.
|
Frate ...Nu sa nu crezi ca se finalizeaza cat de curand , am avut accident 31 aprilie (pasager ) 70 km/h langa trecerea de pietoni , pietonul a iesit dupa o masina si am intrat in el.Exact in clipa cand ma ducea acasa un prieten sa imi iau casca ma prins fara casca , eu nu am avut nimic si nu am avut pic de protectie fizica , poate protectie de la Dumnezeu:)) , amicul a avut si geaca de protectie si casca si a necesitat ingrijiri medicale.
|
pt totzi ce comenteaza aiurea..... bai fratilor voi mare soferi.... mai trezitziva la realitate daca vedetzi un scuter sau un motor nu inseamna ca nu are voie sa mearga pe strada!!! si el are prioritate lafel ca o masina....... si apropo exista motociclisti(scuteristi) care conduc mai bine de cat un sofer de 10000 de ori si nu mai datzi vina ca scuteru este de vina !!!
P.S. vezi un scuter ... sporeste de doua ori atentzia pt ca si el are prieoritate nu il judeca!!! considera ca in fatza ta este un tir!! |
Quote:
sunt fel si fel de soferi auto , si fel si fel de soferi moto ...nu`s deacord nici cu unii nici cu altii ... am respect imens pt cei cu motoare , si destul si pt cei cu scutere ,atata timp cat nu merg pe mijlocul drumului ...cei cu motoare au prioritate mai mare... pt ca se clasifica prioritatea odata cu viteza care o pot atinge ....mergi tare cu motoru poti sa mergi pe ce banda vrei tu ..dar cu un scuter care prinde 60 la ora ce drq sa caute pe magheru ( de exemplu) pe a 3`a banda ? |
Quote:
|
hmmm e ultimu post!!!... dupa cum vezi soferu era baut!! nu scuteristu!!! dar in fine ma abtzin cu tine e tot una!!!
|
Quote:
eu vb in general ...ca nu toate accidentele dintre masin si scutere , soferii masinile sunt de vina ... nu ma intelege gresit . nu toti scuteristii sunt nevinovati , iar soferii auto sunt toti prosti ...sau nu stiu cum . |
Quote:
pentru ca in majoritatea cazurilor in care sunt implicate si motociclete in accident.. vina este de partea motociclistilor o mare parte din motociclisti (referindu-ma strict la motociclisti).. au impresie ca li se cuvine totul... si se baga ca disperatii... cu viteza blana .. |
Quote:
Vrei să fii tu lupul moralist? Un motociclist cu un motor decent, face, ceea ce ai face şi tu dacă ai fi īn locul său. Profită de acei căluţi. A cam īnceput să devină un mit mizerabil şi o concepţie preconcepută asta cu "motocicliştii sunt mereu de vină". Eu īn ultima vreme am văzut accidente cu motoare şi vinovaţi erau şoferii, pentru că au cāmpul vizual foarte mic şi se cred invincibili şi zmei la volan. PS. Hai să nu aducem la viaţă un topic consumat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning