![]() |
Vor fi sau nu oltcit-uri la cursa ?
Vor fi sau nu oltcit-uri la cursa ?
Zoliat : dupa un pic de corectura o alta intrebare : Sa vina ca si participanti sau doar ca spectatori ? |
Da, eu cred ca vor fi ceva oltcit-uri.
|
Cred ca e un pic aiurea topicul...dar am votat da...daca omul are oltcit si vrea sa vina, vine...cred ca o sa fie si dacii...fiecare cu masinutza lui...
|
propun \"VOR veni sau nu oltcituri la cursa de la baneasa?\". :roll:
...dupa cum a mentionat si Ciclistu... :lol: |
tot ce-i posibil.. nuj catzi o sa aiba bani de taxa.. :)
|
Apropo, stie cineva cat ii taxa ???
|
Quote:
|
si pt faza cu \"va veni\" in loc de \"vor veni \" imi pare rau ca am avut o exprimare gresita dar eram in graba cand am facut asta si... nush daca ma intelegeti :(
|
np, evident. ;-)
am scris reply-ul pentru ca, desi a gresi este uman, este bine sa nu lasam greseli necorectate. atitudinea aceasta spune multe despre comunitatea din care facem parte. si, ca tot veni vorba, nu cumva corect ar fi \"muscle power on AN oltcit\"? \"parerea mea\"... ;-) |
Eu zic ca nu va veni nici un Oltcit si, in eventualitatea ca o sa apara vreunu', sa se repete istoria (ce s-a intamplat si la Saturn), adica o sa-si ia rusine!
|
din cate stiu eu prin buc nu prea sunt oltcituri calumea.ma iesit intro noapte la plimbare si lumea pe aici era fericita in oltcit,manelele la maxim faceau concurenta cu toate troncanelile de la masina.
in general lu' astia nu le-o fi rusine sa mearga cu asa cazaturi pe strada? |
O intrebare existentiala... :P :P :P
|
ar fi o aparitie interesanta dar nu cunosc oltcituri cu tuning la motor :D
|
hai ma nu fitzi rai.. :D daca-l tzine sa dea 500 de mii pentru 20 de secunde de adrenalina ce are?.. ;) fitzi mai ingaduitori.. Oltcitu nu se poate modifica prea usor la motor..
|
Imi pastrez afirmatia: nu vor fi sau, daca printr-o minune o sa apara vreunu', isi va lua putina rusine.
|
posibil sa fie in ciuda penibilitatzii
|
mie mi-ar placea sa vaz pe unu care are un OLTCIT modificat la motor si sa duca pana-n 100 de cai putere daca nu si mai mult.. atunci sa vezi concurentza.. ;)
Ia spunetzi=mi daca pui un carburatori in pluc catzi cai putere castigi?.. (ai doua).. |
Bossu': Oltcit de 100 cp... cam greu!
|
omu spera .. ce vrei t si tu acu :D
|
Eu cred k nu va veni nici un Oltcit pt k nu cred k exista vreun posesor de Oltcit kare sa dea 500.000 pe inscriere pt ca de bani astia isi cumpara o planetara sau altceva pt masina.In plus,dak Oltcitu nu e cat de cat aranjat si o dacie din 80 s-ar putea sa-l afume.Respekt
|
sa vina mai tata mai.... dar sa arate si el frumos.. cum arata avatarul lui gabi ... sau daca e in paragina... macar sa rupa... desi nu cred... :)
|
Asa e EvLSant0S, ai dreptate, oricum oltcit-ul lui Gabii ii beton.
Apropo, Gabi cat ai dat pe vopsea, ca arata beton nu gluma, tocmai a aparut prin Cluj un Oltcit cu nr. de Dej si arata bine. Cand ii fac poze il pun pe forum. |
...nu cred k cineva nu ar lasa sa se inscrie la cursa un oltcit ....la Ct-a au fost oltcituri si nu a ras nimeni de ele deci pot sa vina linistiti pt k nici in Bucuresti nu va rade nimeni de ei !!!! :peace:
|
Re:
Quote:
|
Ciclistule, ai comis-o cu nr.-le de DEJ :lol: :lol:
|
Sorryyyyyyyyyyyyy......se mai intampla si la oameni mari....:)))))
|
Re:
Quote:
|
lol
faza nu e cu tine.. faza e cu ciclistu... cam aiurit... nu-i ami dau sa bea... ghata... ii tai portzia de la damigeana cu palinca :lol: |
ai fain olcitul si ii cu nr de Dolj,albastru gabi tu trebuie sal stii cred....
|
Sunt chiar curios ce motor ar intra pe un Oltcit,un motor mai puternic ma refer.Gabi dak poti sa-mi satisfaci curiozitatea.Un motor de Renault 5 twin TURBO cred k intra lejer,si vei avea un Oltici de 150cp :D .Respekt
|
N-ar fi o idee rea, 150 cp pe Oltcit.......ar rupe normele.
|
MC Mate: din cate stiu eu (din ce-am vazut) nu s-a pus alt motor pe Oltcit. Repet... din ce-am vazut eu!
Am auzit c-ar merge de Alfa 33 |
hahaha chiar ca ar rupe normele un OLCIT DE 150 de cp.... :) le-ar cam da peste nas tuturor
|
va veni si timpu ala.. tre doar sa se gaseasca unu cu bani de bagat in el :D
|
Cam grele 150 cp si cam grele sa faca cineva asta. Cel putin pe-un Oltcit.
|
Gabi RED-u ala nu vine???? macar asa sa-si faca reclama la masina :P , de show... aa?
|
Ba esti copil?......Ce 20 de sec de Adrenalina ma?....de unde atata adrenalina........e un oltcit......Prinde suta in 20+ sec. Adevaru' e ca iti trebuie ceva curaj sa mergi cu Oltcitul cu 90 km/h.....Senzatii tari......Propuneri indecente..!!!! Tot ce vrei.....
|
:) tot ce-i posibill.. vreau sa-tzi zic ca oltcitu are o linie frumoasa.. mie unu imi place.. :) dar preparat putzin..
Adevarul ca fara schimbare de motori nu prea potzi sa scotzi atata din saracu motor.. |
sa zica ma unu care le are... cam ce variante ai avea... cam ce motoare ar intra pe olcit...
|
Motor de Citroen VISA 1.9 GTI sau GT. Cred ca in jur de 110 cp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning