![]() |
Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
SC All Custom Tuning SRL a devenit OFICIAL!
Servicii oferite: -Trasee complete de evacuare pt motoare aspirate sau turbo , -Serpisori custom, -Downpipe-uri, -Eliminare convertor catalitic, atenuatoare zgomot, schimbat element(racord) flexibil etc. -Montaj tobe, tips-uri -Trasee de admisiune complete(montare intercooler, conceptie si realizare tubulatura inox) Se pot realiza si alte lucrari, conditia de baza: sa fie un proiect interesant, o provocare Comercializam produse MAGNAFLOW pentru un traseu de evacuare de o foarte buna calitate, la cele mai mici preturi. Pentru mai multe detalii: id de mess: zn_tavy tel: 0726207950 / 0745992533 Tavy Se lucreaza si seara, si in weekend. Calitate/Experienta? urmariti topicul PS: s-au realizat investitii pentru o si mai buna calitate a serviciilor oferite pana acum |
Re: Evacuari custom INOX
salut...si bafta cu proiectele...sunt interesat de o evacuare de la jumatate(de unde are clema aia acre se desface evacuarea) pana la final pt un golf 4 , vreau sa fie in ambele parti k la golf 4 R32 .....tipsurile si finala sport o am eu ......voi doar cu manopera si teava.....vreau un pretz estimativ !!! .....(ps: din ce am masurat eu intra 2,5 maxim 3 m de teava)....astept raspuns cu pretzul si locatia garajului...multumesc anticipat
|
Maine daca nu joi cel tarziu ma las pe mana baietilor !!!pentru o evacuare custom
|
Quote:
Marian eu zic ca cel mai bine o facem joi, ramane sa vbim Salutare tuturor |
up:twisted:
|
Mai pune te rog poze,cu lucrarile de pana acuma....poate si niste filmulete...
|
Quote:
O seara placuta |
salut pt un espero total schimbat tot cu evacuare dubla finalele le cumpar eu un pret pe pm daca este te rog ms mult si bafta
|
Quote:
|
Salut ,cat ma costa evacuarea de la galerie pana la finala pt un corrado 2000 cmc.Finala o am eu , si timp de executie.Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
NE-AM MUTAT IN BUCURESTI, ZONA ANTIAERIANA (13 SEPTEMBRIE/GHENCEA)
Lucram si in weekend si in anumite cazuri pana spre dimineatza, depinde de importanta proiectului |
o teava de inox de 50cm si diametrul ei sa aibe 6,5cm si un cot de 90grade tot la diametru de 6,5... gasesc pe la tine? daca da la ce pret. ms
|
salut. m ar interesa o finala cu iesire stanga+dreapta pentru leon 1p 1.6 si o teava pentru a scoate intermediara. mersi
|
Salutare
Quote:
Quote:
O seara placuta! |
super tari baietii !!!
azi am montat o evacuare pe un peugeot 107(2 tobe) si sunt foarte multumit ! o sa atasez si un filmuletz sa vedeti ce mic monstru a iesit :D Recomand 100% ! |
vreau toata evacuarea de la motor pana in spate ptr un e30 motor 2.5 24v dupa e36 ...se poate ? :D
|
3 Attachment(s)
Ne gasiti pe strada Mos Adam, pe Antiaeriana, a 3-a strada pe stanga dinspre 13 Septembrie
http://www.strazibucuresti.ro/harta-...-mos-adam.html Quote:
Poze noi!!!: |
Smeeeecheri oameniiiiiiiiiiiiiii........
|
o finala cu 2 intrari si 2 iesiri gasesc la voi? ptr un 325i
ms! |
O toba de mijloc mai sport pt. un Hyundai Coupe cu motor 2.7 V6 cu 2 tobe finale ca mi s-a stricat originala si mi-am pus una universala si parca nu mai trage cum tragea si vreau sa pun una sport sau daca pot sa o elimin dar am auzit ca imi strica finalele ....Ma puteti ajuta si cam la ce pret ca am dat deja pe asta 3 mil pe care nush daca ii mai recuperez :(...mc si astept rasp cat mai rpd
|
Salut !
Ma intereseaza la un Mondeo mk3 (an 2005), un " Y " inainte de finala, din care sa plec cu 2 tevi (stg + dreapta), pana in capat, fara tobe. Toate acestea din inox ! Se poate face asta la dvs ? daca da, un pret aproximativ si un nr de telefon. Multumesc, O zi placuta ! |
Quote:
Quote:
Quote:
O zi buna! |
salut.
vreau sa vin si eu cu o finala sa o montez. din ce am inteles imi trebuie decat un colier si garnitura aia de cauciuc. toba vine de pe acelasi model de masina deci banuiesc ca nu e munca multa. se poate ? |
pt un fiat punto 1.2 16v .... galerii?? :) la ce pret?
|
Quote:
Quote:
Pt programari 0726207950 Tavy |
nu pot sa vin, pentru ca sunt din cluj :(.
http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_01.jpg http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_02.jpg ceva de genu, se poate face? |
salut....poti sa realizezi o galerie de evacuare dupa poza?...de fapt sa o modifici pe cea originala....ma intereseaza un pret la galerie si o teava de vreo 60 pana in spate la un golf mk1 gti de 8 valve si timp de realizare...multumesc anticipat..
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
recomand cu incredere
|
Salut !
Sambata aveti deschis ? daca da intre ce ore ? poate reusesc sa ajung la voi sa vedem cam ce trebuie facut si la ce pret ajunge. |
Quote:
Quote:
O zi buna! |
am trecut si eu pe la baieti, m-au ajutat foarte mult si au facut treaba buna. Recomand cu incredere! Tavy astept sa imi dai lista si oferta pentru ce te-am intrebat!
|
Quote:
|
va salut baieti
as avea si eu o intrebare...pentru o dacia 131...cat ma costa sa imi montez o toba reising..si ce putere imi da in plus consumul cu cat o sa creasca? voi mai lua itp-ul? o sa imi ia politia talonul? va multumesc anticipat...astept raspuns cat mai curand.:) |
ma intereseaza si pe mine la un BMW E36 320/24v sa elimin intermediara si cam pe la ce ora si in ce zi sa vin sa va uitati cam cit m-ar duce toata distractia:)?
|
Quote:
O seara placuta! |
recomand cu incredere....se pricep baietii si sunt super de treaba.o sa mai trec pe la ei sa mai stau putin pe capul lor :D
|
Recomand cu incredere, seriozitate si calitate...sunt baiatu cu Clio RS
|
Quote:
Quote:
Numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning