Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

zn_tavy 12-04-09 22:33

Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.

SC All Custom Tuning SRL a devenit OFICIAL!

Servicii oferite:
-Trasee complete de evacuare pt motoare aspirate sau turbo ,
-Serpisori custom,
-Downpipe-uri,
-Eliminare convertor catalitic, atenuatoare zgomot, schimbat element(racord) flexibil etc.
-Montaj tobe, tips-uri
-Trasee de admisiune complete(montare intercooler, conceptie si realizare tubulatura inox)

Se pot realiza si alte lucrari, conditia de baza: sa fie un proiect interesant, o provocare

Comercializam produse MAGNAFLOW pentru un traseu de evacuare de o foarte buna calitate, la cele mai mici preturi.

Pentru mai multe detalii: id de mess: zn_tavy
tel:
0726207950 / 0745992533 Tavy

Se lucreaza si seara, si in weekend.

Calitate/Experienta? urmariti topicul

PS: s-au realizat investitii pentru o si mai buna calitate a serviciilor oferite pana acum

sorin gti power 13-04-09 22:49

Re: Evacuari custom INOX

salut...si bafta cu proiectele...sunt interesat de o evacuare de la jumatate(de unde are clema aia acre se desface evacuarea) pana la final pt un golf 4 , vreau sa fie in ambele parti k la golf 4 R32 .....tipsurile si finala sport o am eu ......voi doar cu manopera si teava.....vreau un pretz estimativ !!! .....(ps: din ce am masurat eu intra 2,5 maxim 3 m de teava)....astept raspuns cu pretzul si locatia garajului...multumesc anticipat

Marian_nebunu 14-04-09 17:26

Maine daca nu joi cel tarziu ma las pe mana baietilor !!!pentru o evacuare custom

zn_tavy 14-04-09 17:55

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 2235764)
salut...si bafta cu proiectele...sunt interesat de o evacuare de la jumatate(de unde are clema aia acre se desface evacuarea) pana la final pt un golf 4 , vreau sa fie in ambele parti k la golf 4 R32 .....tipsurile si finala sport o am eu ......voi doar cu manopera si teava.....vreau un pretz estimativ !!! .....(ps: din ce am masurat eu intra 2,5 maxim 3 m de teava)....astept raspuns cu pretzul si locatia garajului...multumesc anticipat

Sorin ai pm

Marian eu zic ca cel mai bine o facem joi, ramane sa vbim
Salutare tuturor

zn_tavy 19-04-09 22:42

up:twisted:

LOGAN91 20-04-09 20:23

Mai pune te rog poze,cu lucrarile de pana acuma....poate si niste filmulete...

zn_tavy 20-04-09 23:42

Quote:

Originally Posted by LOGAN91 (Post 2252380)
Mai pune te rog poze,cu lucrarile de pana acuma....poate si niste filmulete...

Toate pe parcurs si cand vor mai revenii anumite masini pentru alte modificari le voi poza.
O seara placuta

sex99 21-04-09 20:38

salut pt un espero total schimbat tot cu evacuare dubla finalele le cumpar eu un pret pe pm daca este te rog ms mult si bafta

zn_tavy 23-04-09 09:00

Quote:

Originally Posted by sex99 (Post 2255022)
salut pt un espero total schimbat tot cu evacuare dubla finalele le cumpar eu un pret pe pm daca este te rog ms mult si bafta

Salut, ai PM

Corrado 24-04-09 01:03

Salut ,cat ma costa evacuarea de la galerie pana la finala pt un corrado 2000 cmc.Finala o am eu , si timp de executie.Multumesc anticipat.

zn_tavy 24-04-09 01:13

Quote:

Originally Posted by Corrado (Post 2261960)
Salut ,cat ma costa evacuarea de la galerie pana la finala pt un corrado 2000 cmc.Finala o am eu , si timp de executie.Multumesc anticipat.

Salut, manopera pentru evacuare costa 500 ron la care se adauga teava si coturile care depind de fiecare traseu in parte.(metrul de teava este maxim 50 ron (ar intra max 2,5 m iar coturile sunt mai scumpe si conteaza numarul lor)

zn_tavy 06-05-09 01:06

3 Attachment(s)
NE-AM MUTAT IN BUCURESTI, ZONA ANTIAERIANA (13 SEPTEMBRIE/GHENCEA)
Lucram si in weekend si in anumite cazuri pana spre dimineatza, depinde de importanta proiectului

B-11-AYG 06-05-09 08:24

o teava de inox de 50cm si diametrul ei sa aibe 6,5cm si un cot de 90grade tot la diametru de 6,5... gasesc pe la tine? daca da la ce pret. ms

Alexxx^_^ 06-05-09 10:27

salut. m ar interesa o finala cu iesire stanga+dreapta pentru leon 1p 1.6 si o teava pentru a scoate intermediara. mersi

zn_tavy 06-05-09 23:35

Salutare
Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2293036)
o teava de inox de 50cm si diametrul ei sa aibe 6,5cm si un cot de 90grade tot la diametru de 6,5... gasesc pe la tine? daca da la ce pret. ms

in momentul de fata la garaj avem teava cu diametrul de 60,3, daca doresti mai mare, se poate da comanda la depozit pt 63 sau 67 inclusiv cot, iar in legatura cu pretul...astept sa-mi detaliezi pe pm ce doresti...doar teava si cotul sau doresti montaj.... in loc de mediana sau finala....detalii
Quote:

Originally Posted by Alexxx^_^ (Post 2293385)
salut. m ar interesa o finala cu iesire stanga+dreapta pentru leon 1p 1.6 si o teava pentru a scoate intermediara. mersi

Nu avem finala care ti-o doresti dar in cazul in care reusesti sa ti-o achizitionezi, o putem monta si elimina si mediana
O seara placuta!

YoZ88 07-05-09 22:09

super tari baietii !!!
azi am montat o evacuare pe un peugeot 107(2 tobe) si sunt foarte multumit ! o sa atasez si un filmuletz sa vedeti ce mic monstru a iesit :D
Recomand 100% !

pyttbull 10-05-09 14:00

vreau toata evacuarea de la motor pana in spate ptr un e30 motor 2.5 24v dupa e36 ...se poate ? :D

zn_tavy 11-05-09 10:33

3 Attachment(s)
Ne gasiti pe strada Mos Adam, pe Antiaeriana, a 3-a strada pe stanga dinspre 13 Septembrie
http://www.strazibucuresti.ro/harta-...-mos-adam.html

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 2304738)
vreau toata evacuarea de la motor pana in spate ptr un e30 motor 2.5 24v dupa e36 ...se poate ? :D

Sigur ca se poate, chiar pe doua tevi cum este ea originala.

Poze noi!!!:

kimi 13-05-09 15:40

Smeeeecheri oameniiiiiiiiiiiiiii........

mickye_dj 15-05-09 13:01

o finala cu 2 intrari si 2 iesiri gasesc la voi? ptr un 325i
ms!

laur3atu 15-05-09 17:42

O toba de mijloc mai sport pt. un Hyundai Coupe cu motor 2.7 V6 cu 2 tobe finale ca mi s-a stricat originala si mi-am pus una universala si parca nu mai trage cum tragea si vreau sa pun una sport sau daca pot sa o elimin dar am auzit ca imi strica finalele ....Ma puteti ajuta si cam la ce pret ca am dat deja pe asta 3 mil pe care nush daca ii mai recuperez :(...mc si astept rasp cat mai rpd

dal3x 16-05-09 13:47

Salut !

Ma intereseaza la un Mondeo mk3 (an 2005), un " Y " inainte de finala, din care sa plec cu 2 tevi (stg + dreapta), pana in capat, fara tobe. Toate acestea din inox !

Se poate face asta la dvs ? daca da, un pret aproximativ si un nr de telefon.

Multumesc,
O zi placuta !

zn_tavy 16-05-09 16:05

Quote:

Originally Posted by mickye_dj (Post 2321700)
o finala cu 2 intrari si 2 iesiri gasesc la voi? ptr un 325i
ms!

Salut, nu avem finale,dar asiguram montajul daca gasesti.

Quote:

Originally Posted by laur3atu (Post 2322560)
O toba de mijloc mai sport pt. un Hyundai Coupe cu motor 2.7 V6 cu 2 tobe finale ca mi s-a stricat originala si mi-am pus una universala si parca nu mai trage cum tragea si vreau sa pun una sport sau daca pot sa o elimin dar am auzit ca imi strica finalele ....Ma puteti ajuta si cam la ce pret ca am dat deja pe asta 3 mil pe care nush daca ii mai recuperez :(...mc si astept rasp cat mai rpd

Nu avem tobe, daca iti gasesti o putem inlocui, sau o putem elimina fara probleme.Pentru pret trebuie sa vedem masina pt estimare,dar este mic pentru ce doresti tu.
Quote:

Originally Posted by dal3x (Post 2324582)
Salut !

Ma intereseaza la un Mondeo mk3 (an 2005), un " Y " inainte de finala, din care sa plec cu 2 tevi (stg + dreapta), pana in capat, fara tobe. Toate acestea din inox !

Se poate face asta la dvs ? daca da, un pret aproximativ si un nr de telefon.

Multumesc,
O zi placuta !

Salut, se poate realiza fara probleme,ar fi perfect daca ai putea trece saptamana viitoare pe la noi sa vedem exact cum trebuie facut traseul respectiv si ce piese sunt necesare, pentru a putea face un pret exact.
O zi buna!

cRbL 16-05-09 16:12

salut.
vreau sa vin si eu cu o finala sa o montez.
din ce am inteles imi trebuie decat un colier si garnitura aia de cauciuc.
toba vine de pe acelasi model de masina deci banuiesc ca nu e munca multa.
se poate ?

Detman 16-05-09 22:30

pt un fiat punto 1.2 16v .... galerii?? :) la ce pret?

zn_tavy 16-05-09 23:55

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2324869)
salut.
vreau sa vin si eu cu o finala sa o montez.
din ce am inteles imi trebuie decat un colier si garnitura aia de cauciuc.
toba vine de pe acelasi model de masina deci banuiesc ca nu e munca multa.
se poate ?

Sigur ca se poate, te asteptam la noi cu cea mai mare placere. Suna-ma inainte pt programare.
Quote:

Originally Posted by Detman (Post 2325721)
pt un fiat punto 1.2 16v .... galerii?? :) la ce pret?

Trebuie sa vedem masina ,sa facem necesarul de piese si apoi iti voi putea spune pretul, deci te asteptam la noi.

Pt programari 0726207950 Tavy

Detman 17-05-09 02:31

nu pot sa vin, pentru ca sunt din cluj :(.
http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_01.jpg
http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_02.jpg
ceva de genu, se poate face?

xpert_customs 17-05-09 03:23

salut....poti sa realizezi o galerie de evacuare dupa poza?...de fapt sa o modifici pe cea originala....ma intereseaza un pret la galerie si o teava de vreo 60 pana in spate la un golf mk1 gti de 8 valve si timp de realizare...multumesc anticipat..

zn_tavy 17-05-09 20:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Detman (Post 2326028)
nu pot sa vin, pentru ca sunt din cluj :(.
http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_01.jpg
http://www.puntopower.com/images/ctss/ctss_02.jpg
ceva de genu, se poate face?

Da se poate,dar trebuie sa o facem pe masina k sa fie totul bine, poate arata ca in poza de mai jos ,pretul poate fi in jurul a 200e, +sau- depinde de materialele necesare
Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 2326043)
salut....poti sa realizezi o galerie de evacuare dupa poza?...de fapt sa o modifici pe cea originala....ma intereseaza un pret la galerie si o teava de vreo 60 pana in spate la un golf mk1 gti de 8 valve si timp de realizare...multumesc anticipat..

Salut,nu vad nici o poza atasata pentru a-ti spune un pret cu aproximatie...., ataseaza o poza cu galeria si descrie-mi traseul pentru teava, sau o alta poza cu evacuarea standard si spune-mi ce doresti exact.

cRbL 21-05-09 13:15

recomand cu incredere

dal3x 21-05-09 14:30

Salut !

Sambata aveti deschis ? daca da intre ce ore ? poate reusesc sa ajung la voi sa vedem cam ce trebuie facut si la ce pret ajunge.

zn_tavy 22-05-09 01:35

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2339392)
recomand cu incredere

Multumim!

Quote:

Originally Posted by dal3x (Post 2339612)
Salut !

Sambata aveti deschis ? daca da intre ce ore ? poate reusesc sa ajung la voi sa vedem cam ce trebuie facut si la ce pret ajunge.

suna-ma sambata dupa ora 4 si iti voi spune daca am eliberat garajul sau nu, ca avem un proiect in desfasurare.
O zi buna!

NightClubRacer 24-05-09 00:04

am trecut si eu pe la baieti, m-au ajutat foarte mult si au facut treaba buna. Recomand cu incredere! Tavy astept sa imi dai lista si oferta pentru ce te-am intrebat!

zn_tavy 24-05-09 02:29

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2346157)
am trecut si eu pe la baieti, m-au ajutat foarte mult si au facut treaba buna. Recomand cu incredere! Tavy astept sa imi dai lista si oferta pentru ce te-am intrebat!

multumim, lista dupa ce terminam calibra ca mai avem putin si iese pe strazi :twisted:

all_custom1 01-06-09 10:48

va salut baieti
as avea si eu o intrebare...pentru o dacia 131...cat ma costa sa imi montez o toba reising..si ce putere imi da in plus
consumul cu cat o sa creasca?
voi mai lua itp-ul?
o sa imi ia politia talonul?
va multumesc anticipat...astept raspuns cat mai curand.:)

claudiu29 01-06-09 21:35

ma intereseaza si pe mine la un BMW E36 320/24v sa elimin intermediara si cam pe la ce ora si in ce zi sa vin sa va uitati cam cit m-ar duce toata distractia:)?

zn_tavy 02-06-09 22:10

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 2372151)
ma intereseaza si pe mine la un BMW E36 320/24v sa elimin intermediara si cam pe la ce ora si in ce zi sa vin sa va uitati cam cit m-ar duce toata distractia:)?

Salut,am aceeasi masina(e36 320 24v), si iti pot spune ca nu ai intermediara, ci doua catalizatoare la mijloc,cel putin la mine asa a fost. Si cum ti-a raspuns si tibi ar fi in jur de 120 lei.Astept un telefon pentru a-ti spune cand poti venii la garaj.
O seara placuta!

vladucutz 03-06-09 23:46

recomand cu incredere....se pricep baietii si sunt super de treaba.o sa mai trec pe la ei sa mai stau putin pe capul lor :D

felixb 04-06-09 15:40

Recomand cu incredere, seriozitate si calitate...sunt baiatu cu Clio RS

zn_tavy 05-06-09 00:19

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 2379492)
recomand cu incredere....se pricep baietii si sunt super de treaba.o sa mai trec pe la ei sa mai stau putin pe capul lor :D

Quote:

Originally Posted by felixb (Post 2381045)
Recomand cu incredere, seriozitate si calitate...sunt baiatu cu Clio RS

Multumim si va mai asteptam pe la noi.
Numai bine

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning