![]() |
--- Pareri Jante ---
4 Attachment(s)
Pe un Hyundai Coupe 2005 galben ce model credeti ca merge cel mai bine ??? Daca aveti alte gusturi sau va plac alte modele ar prinde bine niste poze.
MERCI |
superturismo pe 18 ar da beton :D
|
sunt prea purtate ...
cunoscute , n-ar fi nimic nou .. in schimb .. cu niste kosei`uri .. cred ca i-ai da gata , bafta nils , salut |
nils eu as alege in primul rand Barracuda Indy daca nu.. merge si kosey 8)
|
kosey toata ziua...adica cum zicea si santos Oz-urile alea sunt vazute mai peste tot...vb vine...dar sunt mai comune...si barracuda am inceput sa vad modelul asta...si Shaggy are jantele astea pe masina parca...
|
Negrul de la Barracuda merge tare bine cu negrul din faruri... parca masina ta e aia cu facelift... asa ca... mergi pe barracuda... poate iei si spatele mai lat decat fata... :D ... SUPERTARE :D
|
Eu zic sa mai cauti si alte modele...
|
dupa mine,barracuda.sau oz titan(nu prea le-am vazut in romania)
|
re
nils dami si mie pls barakuda alea primele din lateral :P ca vrea sa vad cum vin pe masina :) pls dami unghiu din care ai dat si masina sa le pun :)
|
Problema... :( nu am poza cu ele decat asa.Si nici cu masina nu am poza pe care sa le poti folosi pt asta :( Cu masina daca e pot face poze dar cu jantele...
|
re
man oricum janntele le pun eu tu fa poza pune-o si vedem cu care arata mai bine sa imi zici ce dimenziune vrei sa iti las din cauciuc ca sa stiu cat de mari pun rims-urile :)
|
si v`as ruga sa postatzi pozele la Virtual Tuning :) nu aici ;)
Ms |
re
LOL k blowwind acolo o sa le postez o sectiune anume ?:)
esti cam ironic si ma deranjeaza... incearca la Masinile voastre preparate de design team.....sau cum ii zice la topic ;) ... blowwind ... |
re
ok inteles .
Ps nu am vrut sa fiu ironic :) |
eu cred ca oz-ul merge cel mai bine ;)
|
deci barracuda ar fi crimaaaa ........ar da super asa negre cu suruburile aurii p vopsea galbena........ufffff.....damn......that's so pimpin' !!
|
eu zic ca ar da mai bine unele cu spite late... dau si senzatia de roata mare si se potrivesc mult mai bine pe masini mari (lungi) decat niste jante gen wrc... parerea mea.. optica si personala.. :roll:
|
BARACUDA !!!
kred ka ar da super mishto !!! ;) sa nu uitzi sa ne spui ke ai ales pana la urma...si nishte poze :D :wink: :P :D |
O sa si zic si o sa pun si poze :wink:
|
te-ai hotarat ? am vazut ieri niste baracuda indy , pe un bmw , pe 16\" , sincer iti spun , ca nu aratau cine stie ce , pe cat le iei ? adica 16\" ? 17\" ?
eu sincer iti recomand kosey , cum vrei tu |
18\" dar nu m am hotarat inca. Oricum mai astept cam o luna pana sa le iau pt ca inca nu am toti banii si de gume.
|
vezi de unde le iei ... sa nu stai prea mult timp dupa ele ..
cat despre gume , pot sa te combin eu .. . ;) pm |
Poi Barracuda nu am gasit decat la PitStop Tuning (si cica tot ei sunt si importatori) ... mai stii tu si pe altcineva care sa aduca ???
|
nush , eu ti-am zis sa-ti calculez timpul ... si banii ...
caci .. platesti .. si dureaza pana vin , si ... sa nu astepti prea mult , la modu` ca ... ti-e frica sa nu le iei si sa n-ai bani de gume , dar nici sa stai cu gumele si sa astepti jantele n`o sa-ti convina .. tu stii mai bine , bafta .. p.s: daca-s pe 18 , probabil c`or sa dea bine barracuda .. ti-am zis , am vazut pe 16 si .. nush , n-a fost nimic impresionant |
ok.merci de sfat. Oricum inca mai analizez...
|
3 Attachment(s)
eu sunt pt barracuda ....uite ti-am facut ceva rapid sa iti faci o idee cum ar da pe masina ta jantele ;) poate te ajuta sa iei o hotarare !
parerea mea oz---are toata lumea :P deci pt mine nu ar intra in discutie oz +k nu imi plac! |
nu .. haideti daca tot facem o treaba s-o facem ca lumea
NILS da-ne man ... ORI .. poze cu jantele fix din lateral , ori o poza cu masina ta cam ... in unghiul jantelor , poate te putem ajuta sa-ti faci o idee despre cam cum vor da jantele pe masina ... VirtualTuning .. ;) |
Re:
Quote:
|
alex_maxx .... esti mare om ! :wink:
|
Barracuda,mai ales ca vor fi 19, ar da super bine ....PAREREA MEA!!!
Modelul asta de OZ crek ar cam trb sa-l scoti din calcul, nu crek vrei nici jenti pe care sa le mai vezi pe 10 masini intr-o zi si nici un model asa vechi .... |
Barracuda Indy all day long .. super tari jantele .. din cate am citit pe forum vor fi de 19 deci ... BARRACUDA rulz .... parerea mea :lol:
|
nu 19\" ci 18\" 8) nu de alta dar Indy de ex nu se fabrica pe 19\" :( :D
|
Matrix Mirror
1 Attachment(s)
Ce zici man de astea?
|
Re: --- PARERI JANTE ---
aez icon 5. :D:D:D
|
parerea mea e ca tre sa t gandesti si la rezistenta poate mai mult deact la design ca sa nu stai cu ele ciobita sa u stambe.....
eu posesor de oz racing...ti as recomanda si chiar varianta pe alb...ar da ...de nota 10 p galben ... si 18 " neaaparat ps ma refer la rezistenta ....io am dat cu ele in gropi mari si chiar canal deschis si jur ca nici macar odata nu le am indreptat !!! poate ne arata rares cum ar da pe glaben jantele alea albe deci vei avea talon de 40 cred si e destul d mare...gandeste te ca io o sa am 30 iar cayennul alb maff racing are .. 25 ;)) |
Si Oricum Ca Si Look ....io St Convins Ca Ara Arata Mult Mai Frumos Oz Decat Celelalte Optiuni Puse D Tine ....oricum Mai E Ceva Frumos La Barracuda ..pe Site...ultma Janta D Jos...seamana Ft Ft Mult Cu Sportec Care....io Unu Mi As Lua Macar O Janta Deaia S-o Tin In Casa Ca Aia Nu Fac Decat Pentru Grupul Vw !
|
pt a-ti face o idee aproximativa intra pe http://www.point-s.de/rad-felge_uebersicht.html si acolo vei gasi in partea dreapta o poza cu titlul FELGENBERATUNG unde daca intri poti selecta modelul tau de masina, dupa care firma de jante si in continuare modelul si dimensiunea. bafta ;)
|
pe acel site vor fi afisatela fiecare marca de jante doar modelele care se potrivesc pe modelul de masina selectat
|
un kosei p 18-19 ar fi ceva mai.......depinde de gusturi.eu zic k dak ai bani sa-ti iei ceva mai neobisnuit
|
Am intrat shi yo pe situl ala, daca zici ca arata doar jentile care se potrivesc pe masina selectata, eu de exemplu caut brock pt espero. ( imi gaseste jenti in 4 prezoane care se potrivesc pe Espero, dar imi mai arata shi jenti cu 5 prezoane shi zice ca merg pe Espero, nu prea inteleg treaba asta)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning