![]() |
Weee ia ghicitziii ce apareeee :) iar rupem tastaturile
Pentru Need for Speed Underground 2 anuntat luna trecuta, Electronic Arts au deschis un website oficial ce contine cateva imagini precum si o descriere a acestui joc realizat de EA Canada ce va fi lansat la sfarsitul anului. Aceasta continuare pentru Need for Speed Underground (US patch #4, demo, movies, review, english review) va contine noi moduri de joc, noi posibilati de setare a masinilor si peste 30 de masini licentiate.
aoleooooooo iar rupem tastaturile fratzilorrrrr eu unu abea astepttt http://www.eagames.com/official/nfs/...2/us/home.jsp# astept comentarii ... super superrr daca au luat + 30 de licentze nici nu vreau sa ma gandesk ce o sa iasa :D |
aooleoo iar dorm prin vecini pe la tovarasha .. pe calculator :D ( la mine nu mere :(( )
|
mai este pana-n toamna :)
|
Quote:
:peace: Cum au facut cu half Life-ul ... :) I-au rupt in gura pe aia de la valve cand au aflat ca jocul lor tzinut secret este deja jucat de baietzashi , si a fost piratat de pe serverul lor ... :))) |
pff io unu abea astept ... vb lu X ray .. stay calm k in vara il jucam si pana sa apara ... l`am si terminat :D daca faceti rost de el mai repede zicetzi si voi nu mergetzi pe burta k veveritzele :)
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ar fi super asa ma :D cand apare datzi si voi de veste.. il vreau si eu .. :P l-am terminat de 5 ori p'asta.. si m-am cam saturat.. ce ma mai jok drift.. ala-mi place :D |
faine pozele.. sper sa aiba mult mai multe trasee.. si totusi cat de cat diferite.. :) ca astea se cam aseamana.. si putzine..
|
Sper sa fie un pic mai realist... ca in asta erau unele mici ciudatenii....
Pana la aparitia NFSu2, tre' sa apara TOCA Race Driver 2, al carui demo l-am jucat si e beton!!!! super realist!! dar nu prea il gasesc full pe huburi... |
s-ar putea sa il iau eu... pacat ca eshti din bucureshti....
|
supeeerr piesa pozele .. acolo daca vad eu bine apare un RX8 pfff .. super super pieesaaa abea astept cum ziceam si mai sus .. oricum primu` are nishte ciudatzenii cum a mai zis cineva dar .. cate jocuri d`astea ati mai jucat .. cand a aparut .. eu am dat in balbaiala la cat de super era facut si este ..
si eu tot drifturi fac .. sunt tatic in driftu`ri :D k de altfel si cele reale .. care`mi ies destul de piesa :D |
Super interesant ca in poze, la una din masini se vad boxele din portbagaj :)!!
cecilia: tare faza cu \"pacat ca esti din Bucuresti\".. :wink: |
nice faza cu Audio Shop..sunt chiar curios sa vad ce iese !
P.S. : cecilia daca iei toca race driver 2 vin si eu cu 2 blank-uri(sau cate cd-uri o avea) sa mi-l dai si mie ? :) |
3 Attachment(s)
poze noi noutze :)
|
Super tare !
Ce se mai aude , nu apare inca ? |
vezi pe site`ul lor k au mai aparut nishte informatii si pe net se gaseshte si un demo :) have fun ...
|
Re:
Super bazat...demo...imi pare rau ca nu pot sa il joc la mine acasa :(..nici 1 nu mi-a mers..l-am jucat prin vecini :D.
Ce-ti e si cu underground-ul asta...acu toti o sa isi faca masinile ca cele din joc (cateva elemente...)Si o sa se creada experti...cum au facut unii si pana acum... |
da=ti si voi link=ul cu demo-ul ca eu nu gasesc
|
da ma nici eu nu-l gasesc dati linkul cu jocul demmo
|
Re:
Intreaba-l pe psycho....ca el a zis de demo..Poate pune nishte screen shooturi...(cred ca asha se scrie :D )
|
vrem demo`ul
|
ce demo mai? poate full ca demo e demult
|
pe da atunci unde pot sa il gasesc?
|
asta nu mai stiu, pe net parca am vazut
|
Nu mintiti poporu' cu netu' ,ca n-a aparut nici cracku', nici varianta oficiala inca...
|
eu am vzut pe site-ul jocului, download U2 demo
|
o sa ma duc saptamana asta pe la tomis pe akolo sa vad daka a aparut nfsu2 shi dau cat costa numa sa il joc.
|
may joku oficial apare in noiembrie ... vroiam doar demo-ul ...
|
am vazut pe dc++ niste fisiere NFSU2CD1, NFSU2CD2 dar nu sunt altceva deact niste glume proaste, daca vreti sa aflati cand apar urmariti siteuri de \"specialitate\" gen ISONEWS, pe care se anuntza imediat cum apare versiunea pirat a unui joc
|
Jmecherii in underground 2
1 Attachment(s)
cum pot sa vand o masina?
si mai astept si eu alte jmecherii pe care le stitzi :P Ca doar in Romania sunt jmecheri cu doi de jm |
care ma ajuta si pe mine pls? :( nu mai gassc cursele care tre sa le fac.. nu mi le arata pe harta... nu poate saq`mi spuna cineva unde sunt? :( ca am disperat cat le`am cautat si tot nu am gasit pls
|
Si eu am o problema am terminat jocul dar imi arata acolo ca am terminat decat 63 % si tot jocul.
Cum adica? |
Re:
Quote:
|
Si eu am aceasi problema ca si Luca!!!
Numai ca eu am terminat 67%!!! Ce mai facem acum??? |
Eu am ajuns pe la 30% si m-am plictisit rau de el...frecusul ala prin oras dupa upgrade-uri devine uneori tare agasant...sincer, in afara de grafica, m-a cam dezamagit...
|
te duci la GARAJ si dai la WORLD MAP..mai vezi pe acolo....la stage 1..2...3...4....bla bla...eventual..umbla prin oras ca diliu si uita`te bine..sunt curse care sunt puse de`am p*** la colturi...cauta`le..eu asa am facut..si frecusu dupa....alea alea..e nasol..si obositor...masiii
|
ESPinoza.. tre sa iti mai pui upgrade-uri..sa ridici nr de stele al masinii, apoi or sa iti apara.. pt cei care au terminat jocul, dar au mai putin de 100% complet, faceti ce a zis Singurelu :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning