![]() |
E36 - The e36..
7 Attachment(s)
E vorba de un bmw e36 din 1992 motor 2.5 24v (nu e vanos) masina a fost introdusa in tara anul trecut in aprilie.De atunci si pana in prezent sa odihnit masina.Are abs,servo,oglinizi electrice,heliomate,trapa electrica,geamuri electrice,suspensii sport(habar nu am ce marca e)!!!evacuare m3..masinii rencent i-am facut R.A.R spre fericirea mea a iesit euro 2 taca 650 euro:-P:lol: in mare cam atat voi posta si cateva poze sa va faceti o parere..astept pareri si sugestii..:):D
|
Re: The e36..
frumoasa masina ta... sa o stapanesti sanatos... si ... asteptam sa vedem ce o sa ii adugi
|
din start te pot ajuta cu niste jante frumoase :D
|
Quote:
|
sa ai parte de pisica...
ai PM :D |
25 24v fara vanos din 92.............a iesit eur 2....:?: bafta cu masina ;)
|
Quote:
|
Re: E36 - The e36..
se umbla cu blatu` pe la RAR oradea...deci totul e posibil:lol:
On: frumoasa matza,cere niste jante frumoase..mai pune ceva poze(interior,motor...etc). Spor la ars cauciucuri!:lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
si 2 poze cu motorul:D
|
am o intrebare..dak ar putea sa imi raspunda si mie cineva as fi tare recunoscator..mi-as dori sa ii pun pe partea din dreapta inca 1 toba cu 2 iesiri..cum e de fabrica facuta pe partea stanga,dar mi s-a spus in mai multe locuri (firme de esapamente) k trebuie sa renunt la locul de la roata de rezerva!? chiar asa ar fi nu este o alta solutie? cine a avut gen si a mai pus si pe partea dreapta toba cu 2 iesiri ca si la m power il rog sa imi spuna cum a procedat..multumesc!
|
nimeni?:sad:
|
Quote:
Nu iti va pune o toba,iti va trage in locul ala doar o tzeava cu un tips in capat. |
du`te acolo pe Spitalului,din auzite stiu doar ca`s cam cei mai buni la esapamente din Oradea...frumoasa rau masina,motorizarea pe masura,sa ai bafta la ea!
|
Quote:
|
ms baietii acolo sincer sa fiu chiar nu am incercat..multumesc oricum pt ajutor..
|
as mai avea o intrebare..chestia asta ce as dori sa fac eu in legatura cu inca 1 toba..merita sa mai puna inca 1? se renteaza?are ceva avantaje? dezavantaje? multumesc..Va Doresc Sarbatori Fericite!
|
Quote:
E alegerea ta... O parere,o suspensie nu i`ar strica:lol: sa fii "mai aproape de strazi".:lol: pt ca masina e super ok. Bafta |
Quote:
|
masina a intrat la reparat:D schimb de bucsi..ulei..alea alea..intre timp masinuta a primit cateva cadouri jentiile din prima poza postata pe prima parte a treahdului sunt de 9.5 j pe 17..in data de 1 o duc la tinichigiu..si pe data de 6 e programata la vopsit.revin cu poze
|
unde o vopsesti? cat te costa?
|
Sa fii fericit ca ti-a iesit euro2. Eu cu 2.5 24v fara Vanos tot din '92 a iesit Non-Euro si am avut ce plati.
|
Quote:
pret: 600 euro |
Quote:
ma intereseaza si pe mine... Un raspuns pls...mai departe pe mess maine daca te prind. Ms :D Poate o punem de o hoinareala prin orash dupa ce e gata :lol::lol: :twisted: |
1 Attachment(s)
un mik ajutor va rog..ce parere aveti despre aceasta capota?e rentabila?unde pot gasii grilele pt ea?
|
multam pt ajutor..!
|
incet da sigur facem si noi modificari .. :) ... daca e ceva adunare.. sunama :)
spor la treaba cu masinuta :) |
incet incet park niciodata nu o mai termin...dar asta e nu am de ales...vreau sa iasa ceva frumos la final..hai numai bine!
|
Bafta cu proiectul !
|
Buna..de ceva vreme nu am mai postat,din unele probleme financiare chiar nu am mai putut face pe masina nimic..masina cam un 1 an a stat:sad:.
de 1 luna incoace chiar pot sa zic ca am avansat cu ea si anume Spoiler M3 Praguri M3 ornament spate in spoiler M3 Volan M3 Ornamente prag interior M3 Ornamente inchidere centralizata usi M3 Set pedale M3 Urmeaza:Bara stabilizatoare Wrc din aluminiu Eleron inca ramane de vazut serpisori supersprin + evacuare cap coada supersprint jenti scaune tip scoica faruri stopuri si as mai putea enumera Mi-am propus in in anul acesta sa termin masina..incet dar sigur vreau ceva frumos deoarece imi doresc sa pastrez masina ft mult timp... revin cu poze:D:!: |
17 Attachment(s)
Cum am promis,am revenit cu poze! astept pareri sugestii multumesc
Ieri din pacate doar atat mi-a permis timpul sa lucrez la masina...lucrez ft mult si nu prea am timp..tot timpul meu liber imi petrec cu masina..si avansez ft incet din pacate dar cu timpul sunt sigur ca va iesi ceva frumos ieri am apucat sa pun spoilerul pe fata din pacate am avut mici probleme la monarea grilei dar sa rezolvat Bandourile laterale volanul de m cd player blaupunkt ornament spate m3 si aparatoarele de noroi pe saptamana viitoare ramane sa pun pragurile si ornamentele din interior va salut |
Frumoasa :) imi place spoileru :)
|
Quote:
|
cat a fost ornamentul M pentru bara spate?
spor in continuare cu modificarile |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pe parcursul de 1 an si ceva cat timp masina a stat mi-am mai schimbat ideile si anume doresc sa imi pun alt model de jante mult mai tari ca cele de dinainte,doresc sa imi fac capota tip gt cel cu grile(ceva gen k la e46)eleron evo.. dar oricum inainte de toate astea imi propun sa fac tininchigeria pe ea si sa vopsesc deci urmatorul pas vor fi jentiile mult asteptate sper sa va placa iar
inainte de a pune pragurile de M am putina treaba la pragurile originale..is cam mancate de desupt si nu vreau sa fac o tiganeala mai bine pun la punct acum totul decat sa am mai tarziu suprize..imi mai trebuiesc ceva banuti si pot achizitiona si jentiile pun o poza astepti pareri va salut |
in orice caz sper sa dea bine cu jentiile astea.
jentiile vor fi pe 16 8.5j x 9.5j si miezul vor fi vopsite sau in culoarea masini sau pe negru inca nu m-am decis! |
frumoasa masina, si frumoase modificari iai adus:X bafta in continuare cu proiectul, si poti sami lasi te rog pe privat cat tea costat bara fata de M ? spor !!!
|
Quote:
|
incearca macar 17"...si intai strange bani de roti, sa poti modifica daca trebuie aripile (roluit sau ce-o mai fi...)...
si multa bafta cu proiectul ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning