![]() |
Oficial: BMW dezvăluie noile 760i şi 760Li
45 Attachment(s)
V12 Twin-Turbo şi 544 CP
La numai o zi după ce Mercedes a anunţat faceliftul Clasei S, BMW prezintă primele detalii şi fotografii oficiale cu versiunea de top a modelului Seria 7, 760i. Noua navă amiral a constructorului bavarez va fi disponibilă şi īn versiunea Long (ce este cu 14 centimetri mai lungă) şi va fi propulsată de un motor V12 twin-turbo ce dezvoltă 544 cai putere şi 750 Nm. Echipat cu o transmisie automată cu opt trepte (premieră absolută īn gama BMW), noul 760i va accelera de la 0 la 100 km/h īn doar 4.6 secunde īn timp ce consumul de carburant se va situa īn jurul valorii de 12.9 l/100 km (13.0 l/100 km īn cazul versiunii 760Li). Mai mult de atāt, noul model va fi disponibil atāt cu tracţiune spate, cāt şi cu tracţiune integrală. Īn ceea ce priveşte designul, noile BMW 760i şi 760Li se vor remarca faţă de celelalte versiuni prin grila frontală cu contur cromat, jantele pe 19 inci (disponibile exclusiv pe aceste modele), logo-urile V12 şi noua evacuare. La interior ambianţa de lux este creată de pragurile iluminate cu logo-ul V12, inserţiile de lemn, alcantara şi piele nappa. |
Re: Oficial: BMW dezvăluie noile 760i şi 760Li
e ceva de vis , si consumul este unul destul de bun pentru 12 cilindrii .. cei de la BMW cred ca vor sa "atace" cat de curand S-AMG :)
SUPERB !!! :D |
alcantara, sute de cai, lux, facelifturi, hemi... clar, e criza :|
frumoasa masina... |
Superb...are o tinuta imperiala.
|
in sfarsit un atac la S600 si S63 S65 AMG..sa vedem cat vor mai stoarce tuneri din motorul asta..si acuma ar merge si cu un pachet individual sau M..cel mai puternic motor BMW de serie
|
chiar ca nu avea concurenta S600 acuma are rival pe masura :)
|
la capitolul cai sta bine da nu imi place exterioru, la seria 7 am fost obisnuiti cu o masian inpunatoare lata imens de mare dar acum modelu asta nu regasesc acea masina
|
germanii tot nemti raman si tot la lux raman:)
|
WOW!luxul se pare ca este la el acasa.fara cuvinte8)
|
Quote:
|
ACUM CONCURENTA, la accelerarie is la fel de la 0 la 100 km/h īn doar 4.6 secunde cu MB s600
|
La o astfel de masina trebuie si niste motoare pe masura. In curand poate scot si M7:D:D
|
wow.........deci in curand o sa se umple bucurestiul de 7tare noi.:)
|
fantastic! masina asta e un vis...o herghelie de cai, pe o limuzina luxoasa! combinatia perfecta! nota 10+!
|
putere+eleganta=bmw 760i:shock:
|
Nu ma mai dezlipesc de monitor , de cand am vazut masina asta e de vis
|
:shock: e bestiala.... si chiar merita un asemenea motor si.. cutie cu 8 :twisted:
|
Quote:
|
ca design nu se poate compara cu S :D la performantze merge ....
|
750 Nm de la 1500 rpm...WOW :shock: Si consumul mi se pare incredibil de mic pentru performantele astea: 12.9.
Apropo, am inteles eu bine sau si cei de la mercedes vor sa preia motorul asta ? |
Quote:
|
Foarte impunatoare masina...spatiu garla inauntru...in fata te lafai fara nici o problema, in spate stai ca un rege, nu prea cred consumul...un 730d din acest model consuma 10-11 la oras, deci un 760i duce mai mult. Intr-adevar, in realitate arata mult mai bine.
|
Deci ai vazut cine e seful nu?si asta innainte sa apara M7... !:twisted:
|
Asta-i raspunsul celor de la BMW pentru face-liftul lui S :lol:
Puterea a crescut cu 89 de cai de la vechea generatie, noul motor v12(dispus la 60 de grade) avand 5972cmc(exact aceasi cilindree ca si vechea generatie) pe fiecare cilindru fiind disponibili 497.7cmc. Consumul a fost imbunatatit cu 4,5% |
Ma bucu ca au pus iar Selectorul cutiei de viteze pe consola centrala.
Mi se parea cea mai proasta si infecta chestie dupa volan. Superb.De vis |
woow....SUPERBA !
|
un adevarat domn noul 7`ar
|
Extraordinar consum !!!! Felicitari BMW
|
Quote:
- Am vazut si eu "live" un seria 7 si e tanc. |
la cat e de mare.. cred ca trebuie C'ul :shock:
|
Ramane sa fie implementata si versiunea cu hidrogen pentru a completa flota.
|
Din fata e superb. Din spate insa, e superba partea din josul stopurilor, pentru ca forma lor nu impresioneaza (pe mine cel putin). Per total as prefera`o oricand in locul unui S Classe.
|
Quote:
|
deja s-a ajuns la un motor de 6 l de serie dar va aduceti aminte cand a fost scos 745 g power,,,,,tot d serie si nici un tunar nu era atunci sa scoata ceva inaintea firmei deci ceea ce am vrut sa spun e ca o sa scoata o versiune G daca vanzariile vor fi bune si tunerii nu vor inceta sa apara . de vis frumoasa masina
|
Quote:
|
o sa'l vedem la ursari prin oras cu maneaua la maxim
|
Pai...toata masina arata foarte bine...chiar e o limuzina veritabila!!! nu's fan bmw...dar e frumoasa...dar voi v-ati uitat la volanul ala???parca e de logan serios...un mare punct in minus pentru volanul nefinisat...
|
19 Attachment(s)
Shanghai Motor Show 2009: BMW 760Li
|
cred ca la primu facelift vor zbura nariile alea imense...parca pe alb dadea mai bine..
|
arata chiar bine pentru un bmw dar nu prea cred ca toti cocalarii o sa aiba bani de asa ceva :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning