![]() |
Cumpar scule service
Cumpar scule service moto sau auto incepand de la menghina pana la elevator.
Ma intereseaza sa fie la 220 si cat mai ieftine second-hand dar in stare buna. Pot da la schimb moto de la semnatura . Daca aveti ceva, poza si pret. Merci! |
Re: Cumpar scule service
Astept oferte.
|
Ce cauti mai exact?Vezi ca in ultimul timp sunt oferte super bune la cele noi.
|
daaa , au inceput sa fie numai chinezarii...iar un set d chei d bv ....
|
Cautam ceva SH.
Dar la un elevator, banc de lucru.....cam tot ce ai nevoie la un service. Seturi de chei tot am luat. Acum sunt in cautare de prese. |
elevator la 220 n-ai sa gasesti
ce fel d prese vrei |
Quote:
Pai cele obisnuite; pivot, etrieri, suspensie, rulmenti.....si care mai sunt. Ceva de oferit? :lol: |
Buna ziua dle.Chelie,
Doriti un banc de lucru? Am unul(prof)dar se gaseste la 100Km de Bucuresti. Si are un pret si rezonabil=400ron |
Salut,
Da-mi un tel 0740111769 cand ai timp. |
Quote:
Sa nu fac 100 km si sa fiu dezamagit! |
Deocamdata nu am poze.Cand ajung in zona o sa fac cateva poze.
Dar bancul este din cele care echipau in trecut majoritatea atelierelor mecanice din fabricile romanesti. |
Quote:
La 100 de km in ce directie. |
D.N.Bucuresti-Urziceni-Slobozia(jud.Ialomita)
Localitatea se afla la D.N. |
valy051, spune-i omului clar ca-s sculele de pe un autoatelier, ca-i de armata sau nu...asta e...;)
|
In ATENTIA dlui.brownshark:
Nu dle.brownshark, Sculele nu sunt de pe niciun autoatelier militar sau civil. Sunt scule cumparate in vederea deschiderii unei mici afaceri(domeniu auto) in anul 2000.(afacere ratata din cauza imbolnavirii prietenului meu) Toate sculele au FACTURI de cumparare. Am postat toate de mai sus,sa va satisfac curiozitatea si sa va rog pe viitor,sa nu mai faceti presupuneri fanteziste,privind provenienta sculelor din topicul meu. Va doresc multa sanatate. |
cum sa cumperi , de ex compresorul ala, nou, in 2000, ???
sa nu facem confuzie intre ce e DRAPPER si restul sculelor.;) si, poate nu uiti ce ai scris mai sus; "Dar bancul este din cele care echipau in trecut majoritatea atelierelor mecanice din fabricile romanesti. " |
Quote:
Ma vad obligat sa va mai explic inca o data(sper si ultima) ca sa intelegeti. Toate uneltele:strung,compresor,polizor,banc lucru,etc,etc,au fost cumparate in cadrul unor licitatii din anumite intreprinderi romanesti falimentare. Restul sculelor au fost aduse de mine din Anglia,S.U.A,Canada. Acum ati priceput?? L.E. Nu vreau sa fiu rautacios,dar DRAPER se scrie cu un singur,,P'' Va doresc multa sanatate si putere de intelegere. |
una zic eu si alta intelegeti dvs.
nu are rost sa discutam in contradictoriu p thread-ul omului. iar eu , sincer , nu am d c sa discut in contradictoriu cu nimeni. multumesc pt urari, sanatos chiar sint , iar d putere d intelegere, s-o gasi cite cva...;) apropo d puterea d intelegere....cum credeti ca un posesor de porsche va cumpara vreodata un compresor ca acela , si la 380V, fara factura , fara garantie, si la 1300RON, cind e plin orasul de compresoare noi, cu garantie 2 ani , cu tva deductibil...la pret mai mic sau egal. |
Asta cu posesorul de porsche e cea mai tare duda........
|
Quote:
|
Valabil ofer mercedesul la schimb.
Doar utilaje care merg la 220v. Nu ma intereseaza 380v |
Quote:
|
am doua truse beta,una noua completa,7 sertare,cealalta aproape noua,f putin folosita,la fel completa.0040761814044 pt mai multe info
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning