![]() |
Tokyo Auto Salon (TAS) 2006
Tokyo Auto Salon (TAS) 2006
Perioada de desfasurare: 01/13/2006 - 01/15/2006... Poze in scurt timp :arrow: |
20 Attachment(s)
:arrow:
|
8 Attachment(s)
|
20 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
|
superb salon cu superbe masini
mi-a promis un amic film din cadrul salonului :wink: |
O micuta galerie cu fetele de acolo o gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=334560#334560
:wink: |
:shock:
|
a venit lumea cu tunatele la piatza......nsuh ce sa zic.....mi-a placut celica aia.....shi h2......voua ???
|
Hummer H2 ala rupe stilu, are nijte jante prea periculoase..... Nu am ce spune nici despre celelalte mashini, in toate au fost bagate muuulte ore de munca shi....ceva bani... Shi celica e reushita... :lol: :lol:
|
:shock: Sunt sigur ca imi trebuia un flacon de calmante sa intru la salon... nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost acolo :shock:
Dar sa zicem ca ma imbolnavesc si din poze |
20 Attachment(s)
Pai daca v-au placut.... hai sa mai pun cateva.
si daca sunteti cuminti... cine stie, poate mai vin si altele :wink: ... sau nu v-au placut :?: |
Foarte interesanta mi s-a parut printre altele Celica Police... ma intreb ce s-ar intampla daca in dotarea politiei ar intra asemenea masini???
|
nr 1: acel body de la evo de drifting se produce in carbon complet dar costa in jur de 1 milion de $ :roll:
|
mashinile sunt super tari , eu sunt un om mad dupa japoneze ( mashini si altele ) , deci a fost un salon pe gustul meu .
|
ce sa zic , imi plac si americanele , da ma impresioneaza mereu japonezele
|
Am si eu o intrebare:ahore_vivir aia e facuta din pise luate de la dezmenbrari sau e o masina tunata dupa o noapte de betie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning