![]() |
Dodge Challenger R/T Convertible by West Coast Customs
30 Attachment(s)
Dodge Challenger R/T Convertible by West Coast Customs
Atunci cānd vine vorba de maşini tunate şi show-uri TV, doar cerul reprezinta limita pentru cei de la West Coast Customs (WCC). Lucru demonstrat īncă o dată (daca mai era nevoie) prin această creaţie. Vorbim de un Dodge Challenger R/T Convertible ce a fost construit special pentru Joshua 'Chop' Tobin (aka "King of Cars"), proprietar al unui dealer de maşini situat īn Las Vegas. Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale muscle car-ului modificat este faptul că şi-a pierdut acoperişul. Desigur nu putem trece cu vederea nici aripile spate lăţite sau jantele Asanti ce măsoară... 24 inci pe faţă şi 26 inci pe spate. Tot īn lista cu modificări exterioare mai avem de specificat şi dungile negre, noua capotă, eleronul de pe portbagaj, stopurile īnnegrite sau evacuarea dublă. Aşa cum era de aşteptat, nici interiorul nu a scăpat neatins şi vine acum īn două culori - alb şi negru - şi cu un sistem Polk Audio. |
Re: Dodge Challenger R/T Convertible by West Coast Customs
jante de "neam prost"...dar macar sunt "de firma" ( asanti :X )
|
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::twisted::twisted::twisted::rolleyes2:ro lleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:arrow::twist ed::evil:cea mai cocalara masina facuta de aiavreodata de knd am auzit de ei :)). :D
|
O noua moda, stilul panda... Masina nu-mi place cum arata. Se vede influenta tipica tuningului West - Coast(incepand cu jantele:rolleyes2).
Cu toate ca Tobin a comandat modelul....l-a pus la vanzare pe eBay:) Licitatia s-a oprit la suma de 50.200 de dolari. Nu a fost prea pe placul lui...considerand ca pretul nu acopera investita. Acum intre noi fie vorba, la 50.200 eu l-as da fara sa stau pe ganduri ca alt fraier nu mai gaseste:lol:... sau mai stiti. |
mie imi place , doar ca au cam exagerat cu jantele spate :D
|
intr-adevar, jantele spate sunt putin exagerate, doar putin :D
|
masina e frumoasa dar jantele au strikt tot
|
mie chiar imi place..........
|
challengerul e, cred, muscle car ul meu preferat, da' cu tuning u asta nu merge, jantele sunt tiganesti si nici interiorul nu e departe de stilul cu pricina
|
Ce'mi place mie la voi, gaseste unu un defect si ceilalti ca niste papagali spuneti acelasi lucru! Dupa parerea mea acest Challenger e criminal, unu din cele mai frumoase, un singur lucru nu'mi place...e decapotabil.
|
Eu is mai orb asa,stau prost la capitolul bun gust. Dar prefer masina asta in locul oricarui tiganie facuta de armani sau dulce si capcana ! Avand in vedere ca mai mult e de "shine,show" si nu e drag jantele sunt perfecte.
|
Wow, fara bling, totusi shit those are huge rims.:shock:
|
Prost gust, masina uratita.
|
deci masina per total este frumoasa interioul pare patratos dar e bine ca sa mai lucrat la el un pic. Jantele spate dak va uitati atent par sa se ascunda dupa aripa lucru ce e + k nu se gandeau ei k vine fix la linie oricum singurul lucru de rahat la el mi se pare eleronul acela din spate strica tot :| si nici culoare exteriorului nu il prinde ... adik mergea un negru candy cu dungile albe si culorile jantelor inversate atunci era o combinatie mai frumoasa zic eu as mai avea de adaugat ... :| e decapotabila la ce a vrut ala "convertable" sau cum so zice ? deci pentru 50 de mii imi iau o japoneza :)) de 2000 motor :)) si nu platesc atata impozit si am si launch control :twisted::twisted::twisted:
|
eu zic ca e super masinuta.. toata lumea incearca sa vina cu ceva nou si e normal sa exagereze "putin".. si normal ca au bagat niste rimsuri "sa moara lumea".. nush cat de functionala e masina.. ca la primu bump sau hop nush ce cade prima.. dar de show e tare..
|
jantele o fi ele de firma dar vb cuiva de mai sus sunt de neam prost si tot odata si de prost gust..bleahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
e buna de vitrina .. bine zis , spoilerul strica liniiile .. dar jante nu strica liniile , doar sunt de neam prost
|
super masina ... Ce plac jantele de pe spate ... au buza aia zici ca e Lighean :)
|
Jantele spate sunt un pic cam mult bagate sub arcade !daca erau ceva mai mici erau OK!
|
Au exagerat cu jantele, in rest este ok, parca e carucior de cora, talonul are 2 cm.
:) |
Intr-devar jantele alea nu intra deloc in aspectul de muscle car.Alea sun jante de SUV. Sunt exagerate, mai ales pe spate.
In rest e ok masina. |
ne place sau nu cum arata masina aia costa o caruta de bani ...
|
ma masina e chiar pt cei ce au un gust mai aparte asa au vrut ei si pt categoria oameniilor care le place aceasta combinatie ...a avut la baza un proiect care a fost pe gustul celui care a comandato e frumoasa,,,dar totusi jantele spate sunt cam.....nu isi au rostu:P
|
:D american muscle! nu ***uri :)
|
Quote:
|
zici ca o pus roti de gip pe un mini-smart cam naspa
|
e prea de tot cu jantele alea..... nici nu se vede cauciucul :lol:
|
faina masina
|
au stricat frumussete de masina
normal si normal aceasta masina trebuie tunata cat mai putin la exterior si cat mai mult sub capota dar masina asta o da deja in low-ride :( nu imi place e aiurea :( asta e masina de forta nu de tunat in asemenea hal since e aiurea |
produs marca WEST COAST !!!lLOL
|
Bad ass car with stupid wheels!
|
Ia stati asa..cum ar fi fost sa scoata west coas custom un challenger [ nu convertible ] cu roll-cage..scaune sport..jenti pe 17..slickuri...si plin de aptipilde?...hmm...ceva nu ar fi la locul lui...
Asta e tuningul american care este foarte apreciat in state..daca te duci acolo cu o masina de rally toti se vor uita cam stramb la tine... ...Per Total masina imi place..insa daca jentile erau putin mai mici era super tare..;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning