![]() |
SuperNova de Brasov
7 Attachment(s)
Aceasta e SuperNova mea fabricata in 2002 cu motor Renault 1.4 MPI 8v,pe care am cumparat-o in urma cu 5 luni, acum are 54.000 de km in bord, de cand a venit primavara m-am apucat si am mai modificat anumite lucruri pe la ea,idei mai am multe planificate pentru ea , numai timp sa am.
Cateva poze recente : |
Re: SuperNova de Brasov
Ingrijita masina.bv.Interiorul in ce stare e? dar motorul?:D
|
Quote:
|
Arata frumos. Felicitari. Daca merge la fel de frumos precum arata ai facut o treaba buna. Vad ca ai niste "floricele" pe capota...sunt singurele? sau si pe haion...stiu ca si pe acolo au probleme SN-ele.
Cat te-a dus masinutza? |
Quote:
|
Foarte, foarte ingrijita masina! Desi are o varsta ... arata foarte bine! :) Felicitari!
Niste jante nu iti fac cu ochiul? :) |
Quote:
|
incet incet incep sa apara tot mai multe masini frumoase si bine ingrijite printre care si aceasta super nova o masinuta ffffff frumoasa bafta incontinuare si spor la modifcari8)8)8)8)8)
|
Quote:
|
intretinuta...
Spor la treaba atunci Relu. normal ca trage mai bine ca un logan 1.4 :D |
Quote:
Cat m-ar costa remaparea ? |
am auzit ca injectoarele de 1.6 fac treaba buna pe 1.4...nice car!
|
Quote:
au si reprezentant in brasov. intra pe site si vorbeste cu ei. se merita. |
frumoasa masina relu, sa ai noroc de ea spor la traznit
|
Ingrijita masina, spor la modificari.8)
|
Quote:
Spor la modificari. Bafta! |
Quote:
|
acuma o dati in liniutze :D
relu ,fai remaparea ca merita toti bani. |
liniutze ceva :D ma bag si eu ;)
Eu am facut remaparea la dimsport si m-a costat 150 E, dar am auzit de promotia asta, chiar merita sa o faci |
Deocamdata nu-i fac remapare mai am altele de facut inainte
M-am uitat pe site-ul lor si nu scrie ca ar avea reprezentanta si in Brasov |
frumoasa masina ....s-o stapanesti sanatos fara incidente!!!
|
salut, am avut si eu sn vreo 2 ani de zile, si la mine chiar a mers la capaciatate max, dar iti spun sincer ca nu trage ca un logan 1.6.
|
Quote:
|
nu-i faci stalpii negrii?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu se gaseste gata facuta de cumparat |
Quote:
scoasa plasa , pilit si apoi kituit partea aia nu sa nu se vada gaurile ?! |
simpla si ingrijita.piesa masina;)
bafta |
Quote:
cu sn stock doar in visele voastre sau doar la semafor sa va dati cu vreun pensionar si porma sa va laudati pe forum eu am avut logan de 1.6 8v si din 3 incercari cu o sn ma facut doar odata dar asta cu juma de bot... ca sa nu mai mentionez ca masina avea si cateva modificari daca intradevar vreti sa va dati cu un logan 1.6 dativa cu un sofer care stie nu cu toti copii sau pensionarii la semafoare |
Quote:
|
salut,imi place cum arata masina,bafta la modificari in continuare.
Am si eu o intrebare:Jantele sunt intoarse cumva?ca imi pare ca buza e mai lata.Daca sunt intoarse,unde le ai facut?si cat au costat? |
Quote:
|
sal relu imi place masina ta e foarte ingrijita:)....sa ai grija de ea ca e frumoasa:).Daca ma mai vezi pe strada da-mi un claxon sa te ginesc;)):P..Place cu buza alba pe jante cred ca o fac si io asa cat mai curand;)...Asfalt uscat..ca io in dimineata asta am mers numa pa ploaie;))...
Apropo ce numar ai la masina;))?:D:Pdin poze nu se vede:D |
1 Attachment(s)
M-am gandit sa inlocuiesc intermediara cu o teava (eventual din inox) iar finala sa ramana cea stock iar pt aspect ii pun un tips mai maricel,ca daca pun si o finala sport si fara intermediara ar produce un zgomot prea puternic,
Daca pun numai finala sport nu ajuta la nimic Intrarea si iesirea intermediareai au coturi de 90 ceea ce incetineste evacuarea gazelor,daca pun teava o sa incerc sa mai reduc coturile sa nu mai fie chiar de 90 Ce parere aveti e o idee buna, oare cum s-ar auzi cu teava in loc de intermediara (incet , prea tare, asemanator cu o toba sport, etc) ? A mai facut cineva asa ? Postez si schema esapamentului la supernova |
man din cate stiu eu o sa se auda ok si nu o sa ai probleme nici cu militia...oricum nu o sa se auda ca la mine ca zici ca sunt magnet pt ei:sad: dar asta e, riscul meseriei....pana acum am reusit sa tin talonul la mine...sa vedem de acum in colo.... asfalt uscat! apropo cam asa se aude la mine fara intermediara si fara finala http://videos.streetfire.net/video/D...how_641448.htm
|
De cand nu mai ai intermediara urca putin mai repere in ture sau e la fel ?
Eu ma gandesc ca nu se va auzi tare pentru ca finala are rol de amortizare a sunetului |
man nu stiu ce sa zic nu se simte cine stie ce...probabil din cauza zgomotului pare ca urca mai repede in ture...
|
8 Attachment(s)
Niste poze mai noi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning