Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Andr3i 14-01-06 21:06

Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună

Haidetzi sa vorbim aici despre intalniri... adica sa stabilim locul, ora si datele intalnirilor ca sa nu mai facem topic de fiecare data pt fiecare intalnire.

Il rog pe Aleks sa faca acest topic \"sticky\"

Acum vin cu o propunere... Cine este de acord ca data viitoare la urmatoarea intalnire sa facem o sedinta foto klumea. Adica sa facem poze (2-3) cu fiecare masina si \"stapanii\" lor.

Cine este de akord si cine nu?

Al3xxx 14-01-06 21:18

eu sunt de acord cu acest lucru ,este chiar un lucru interesant sa apara si masinile noastre pe forum chiar daca nu sunt modificate . Oricum parerea poate diferi de la persoana la persoana

marius_lox 14-01-06 22:26

si eu sunt de acord cu lucrul asta!!! \"stapanii\"!!! ce fain suna!!

Zerofast 14-01-06 22:40

si eu sunt de acord dar sunt :( ca mai am 2 ani pana la masina FUCK :!:

andr3y-TAM 15-01-06 00:06

fine with me...

Andr3i 15-01-06 04:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
si eu sunt de acord dar sunt :( ca mai am 2 ani pana la masina FUCK :!:

Atunci tu stai linistit :lol: :lol: :lol: ca nu o sa apari in poze

mertan 15-01-06 08:53

eu mai am un piccccccccccccccccccc de tot.

marius_lox 15-01-06 09:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
eu mai am un piccccccccccccccccccc de tot.

tu nu ai permis????

mertan 15-01-06 09:24

eu in ianuarie dau examenul. adica luna asta.

mertan 15-01-06 10:21

NE TREBUIE ORGANIZARE.

Spawnr7 15-01-06 12:22

Ok , Ok da tre sa mi`o machez pe a mea :(
Tre sa`i fac si baie inainte? :roll:

marius_lox 15-01-06 12:52

lasa ca mai multe erau murdare, nu numai a ta!!!

andr3y-TAM 15-01-06 15:15

shi a mea era \"Rapanoasa\" ... a trebuit s`o spal putin cu zapada sa pot lipi stikaru :) ... la shedintza foto tre sa avem shi caciulile... obligatoriu!:)[/url]

cristi_407 15-01-06 15:49

O sa deschid o discutie care o sa deranjeze foarte mult...Despre intalnirea de sambata...A fost Ok, numai k pt a se forma un club trebuie ca lumea sa fie un pic ``strecurata``!Sambata au fost destui oameni care au venit doar sa admire masinile prezente, si sunt destui aici care nu cred ca au nimic in comun cu tuning..Nu e deajuns doar sa te uiti pe o pagina de net si sa vezi ce se scrie ca sa poti face parte dintr-un astfel de club..Trebuie in primul rand vointa, bani, o masina si permis..Nu a fost vorba de organizare!FAra suparare pt cei care nu au avut prilejul sa aiba permis sau masina o sa vedeti ce implica chestiile astea care le-au facut Andrei sau SfW sau Silviu, tot ce tine de spectacol, adik burn-out si cerculetele si ce a mai fost!Pai pe SFW il costa cam 20 de mil un set de planetare care daca se mai invarte de vreo 3 ori se duc sigur..E foarte greu sa faci tot ce se vede pe forumul asta..Stiu ca uni o sa ma inteleaga si stiu ca uni o sa ma injure dar daca se vrea un club asa nu se poate..Uniu vin cu masinile si alti spectatori..asta nu e un spectacol..Tot ce implica masinile costa bani..Numai bine..

andr3y-TAM 15-01-06 15:55

in mare parte ai dreptate...

Sfantul-Neo 15-01-06 16:02

A mea de aghea o spalasem ....sa fie curata la intalnire :) cel mai mult me-a placut Pejoul 407 paladin...tare de tot masina aia ..si ca designe si ca tot ... si marius a fost tare cu frigideru` !

cristi_407 15-01-06 16:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"
A mea de aghea o spalasem ....sa fie curata la intalnire :) cel mai mult me-a placut Pejoul 407 paladin...tare de tot masina aia ..si ca designe si ca tot ... si marius a fost tare cu frigideru` !

Multumes :oops:

Sfantul-Neo 15-01-06 16:31

Sambata mai vii? am un vecin care e interesat de un pejou ca a tau...ma refer la dotari...! el si-a luat un Renault Megan Estate ... si e inebunit dupa masini de lux si i-ar face mare placere sa io prezinti...benenteles si el pe a lui tie!

cristi_407 15-01-06 16:43

Nu cred ca pot sambata..Eu sunt la is la facultate si acum e cam naspa cu examenele..Numia bine

Al3xxx 15-01-06 16:55

Cristi sa stii ca ai pus chiar punctul pe i in legatura cu cei care vin la intalniri . sunt chiar cativa care nu au nici macar 18 ani ce sa mai zic de carnet ,dar totusi nu mai zic nimik oricum multa lume cred ca se simte ofensata .........................

Andr3i 15-01-06 17:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
O sa deschid o discutie care o sa deranjeze foarte mult...Despre intalnirea de sambata...A fost Ok, numai k pt a se forma un club trebuie ca lumea sa fie un pic ``strecurata``!Sambata au fost destui oameni care au venit doar sa admire masinile prezente, si sunt destui aici care nu cred ca au nimic in comun cu tuning..Nu e deajuns doar sa te uiti pe o pagina de net si sa vezi ce se scrie ca sa poti face parte dintr-un astfel de club..Trebuie in primul rand vointa, bani, o masina si permis..Nu a fost vorba de organizare!FAra suparare pt cei care nu au avut prilejul sa aiba permis sau masina o sa vedeti ce implica chestiile astea care le-au facut Andrei sau SfW sau Silviu, tot ce tine de spectacol, adik burn-out si cerculetele si ce a mai fost!Pai pe SFW il costa cam 20 de mil un set de planetare care daca se mai invarte de vreo 3 ori se duc sigur..E foarte greu sa faci tot ce se vede pe forumul asta..Stiu ca uni o sa ma inteleaga si stiu ca uni o sa ma injure dar daca se vrea un club asa nu se poate..Uniu vin cu masinile si alti spectatori..asta nu e un spectacol..Tot ce implica masinile costa bani..Numai bine..

Exact asta o sa faca noul club care va fi infiintat de SCC. Va fi un club foarte exclusivist. In primul rand masina e obligatorie si permisul bineinteles. In al doilea rand nu intra orice masina... Fiecare masina care intra in club trebuie sa aibe ceva special. Ori motor super or modificata la aspect... Se vor face intalniri ORGANIZATE si nu ne vom axa pe \"patinatori viteza\" (vb lui SFW) si pe \"real racing\". Ca o sa mai facem o schema, doua din ani in pasti asta e partea a doua. Trei, nu vor mai fi \"spectatori\". Nu exista asa ceva...

Cam atat! Si ai dreptate cristi_407

mertan 15-01-06 17:26

deci ce ati spus voi este adevarat.dar nu asha se pune problema. dupa toate cele spuse de voi trag o singura concluzie. si concluzia asta o sa se vada mai tarziu. nu o pot spune acuma ca imi sar toti in cap. o sa vedeti voi care o sa fie schima pe anul asta.

RazvanBc 15-01-06 17:29

Re:

in primul rand vreau sa zic ca nu am fost acolo..nu am nici o legatura..nu ma simt ofensat cu nimic(asta ca sa se stie de la inceput sa nu intrebe nimeni apoi daca am fost..sau altceva)
Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Trei, nu vor mai fi \"spectatori\". Nu exista asa ceva...

1 la mana:din cate stiu intalnirea a fost..intr-o \"locatie\" PUBLICA (in fata la stadion..din cate am citit) daca nu voiati spectatori..inconjurati zona cu banda din aia pe care scrie 'accesul interzis' si \"rezolvati\" problema..doar ca nu stiu cat de legal era :twisted: eventual luati si vrei 10 angajati la vreo firma de securitate care ii luau la bataie pe aia care incercau sa intre in zona interzisa :lol: ( dar ce faceati cu aia care aveau vedere spre stadion de la blocurile din zona :?: .. :idea: mergeati si le cereati bani 8)
2 care au venit fara obiectul muncii(masina) probabil cunosteau pe cineva care avea cat de cat vreo legatura cu treaba asta..ori erau in trecere si s-au oprit sa va `admire` :roll: zic asta pt ca..na..si eu m-am gandit sa vin cu vreo 2 prieteni..dar m-am gandit ca nu cunosc pe nimeni inafara de vsa( doar masina..vazuta prin trafic :lol: ) asa ca n-avea nici un rost sa ma bag in seama aiurea

gata ca-mi ajunge
ps. n-am nimic cu nimeni :wink:

Andr3i 15-01-06 17:29

Pt Mertan:

Bai omule, spune ce ai de spus... tot zici ca iti sar toti in cap ca nu stiu ce... spune ce ai de spus...

Zi-mi si mie cu ce ajuta oamenii \"spectatori\" :?: :?: :?: :?:

RazvanBc 15-01-06 17:38

cu mine vorbesti?nu stiu cu ce te ajuta..dar cu ce te incomodeaza?eventual pot sa promoveze...doar ducand vorba :roll:

Andr3i 15-01-06 17:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RazvanBc\"
in primul rand vreau sa zic ca nu am fost acolo..nu am nici o legatura..nu ma simt ofensat cu nimic(asta ca sa se stie de la inceput sa nu intrebe nimeni apoi daca am fost..sau altceva)
Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Trei, nu vor mai fi \"spectatori\". Nu exista asa ceva...

1 la mana:din cate stiu intalnirea a fost..intr-o \"locatie\" PUBLICA (in fata la stadion..din cate am citit) daca nu voiati spectatori..inconjurati zona cu banda din aia pe care scrie 'accesul interzis' si \"rezolvati\" problema..doar ca nu stiu cat de legal era :twisted: eventual luati si vrei 10 angajati la vreo firma de securitate care ii luau la bataie pe aia care incercau sa intre in zona interzisa :lol: ( dar ce faceati cu aia care aveau vedere spre stadion de la blocurile din zona :?: .. :idea: mergeati si le cereati bani 8)
2 care au venit fara obiectul muncii(masina) probabil cunosteau pe cineva care avea cat de cat vreo legatura cu treaba asta..ori erau in trecere si s-au oprit sa va `admire` :roll: zic asta pt ca..na..si eu m-am gandit sa vin cu vreo 2 prieteni..dar m-am gandit ca nu cunosc pe nimeni inafara de vsa( doar masina..vazuta prin trafic :lol: ) asa ca n-avea nici un rost sa ma bag in seama aiurea

gata ca-mi ajunge
ps. n-am nimic cu nimeni :wink:

Frate, tu sti ce-i aia Racing? :lol: :lol:
Un club de Racing NU ARE NEVOIE DE SPECTATORI. Cum draq sa iti faca reclama, sa iti zica unde ai fost sau ceva... Nu-i bine! E un club auto, nu de pietoni...

RazvanBc 15-01-06 17:58

ok mersi de explicatie..nu asta era problema mea..nu vrei specatori o faci in alte locatii..\"secrete\" nu le spui decat celor care vrei(cum fac altii)..eventual o faci pe o proprietate privata si nu te deranjeaza nimeni
dar atata timp cat intalnirea e pe domeniu public..nu poti evita spectatorii..

Sfantul-Neo 15-01-06 18:39

Ne mai intalnim sambata!?

SFW 15-01-06 19:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RazvanBc\"
ok mersi de explicatie..nu asta era problema mea..nu vrei specatori o faci in alte locatii..\"secrete\" nu le spui decat celor care vrei(cum fac altii)..eventual o faci pe o proprietate privata si nu te deranjeaza nimeni
dar atata timp cat intalnirea e pe domeniu public..nu poti evita spectatorii..

In primu radn ca sa iti raspun eu, sa iti dai seama de ce zice andr3i ... el nu se refera la intalnirile astea ... ci ale unui urmator club ce e posibil sa se formeze ... club nu a tuturor de pe forum ... ci un club cum sunt si altele(ex: crazy drivers, midnight, insomnia etc)

RazvanBc 15-01-06 19:12

eu nu ma refeream numai la ce a zis andrei..am vazut si altii care se vaitau ca au fost prea multi spectatori

Al3xxx 15-01-06 19:37

mai discutia merge prea departe ,lucrurile astea nu ar trebui discutate aici ci la urmatoarea intalnire ca sa clarificam niste lucruri ....

mertan 15-01-06 19:43

eu cred ca te duci degeaba la intalnire data viitoare.

o sa ne intalnim data viitoare dar cu alt scop. nu alte ganduri, cu alte faze. eu nu mai vreau sa vad ce so intamplat ieri. sa nu se mai repete ziua de ieri. eu am propus ieri ceva, adica mai multe kestii. daca ziceam ceva cu gura tare peacolo sarea domnul X si zice: \"ba tu iar esti tare in gura peacilea\", \"ca ce te bagi tu mai copile\" \"cine te crezi\". asha ca data asta, adica ieri am tacut din gura, sa vad ca se organizeaza, ce se petrece, ca si eu cand zic ceva nu ma ia in seama nimeni, ca de ce ma bag e, sai lasam pe altii sa face ceva. asha ca deacuma eu nu imi mai bag nasul in treburile voastre. faceti ce vreti voi deacuma incolo, sunteti pe cont propriu. stiu ca o sa credeti in momentele astea ca eu ce treaba am cu bacaul, ca de ce ma bag, ca de ce ma implic in treburi dinastea. vreau sa va spun un singur lucru. peste ceva vreme o sa vedeti ceva tare in bacau, o sa vedeti ce inseamna organizare adevarata, nu cum o fost ieri, si aleks stie de ce sunt eu in stare. eu va promit ca o sa fac ceva frumos in bacau, chiar daca \"grosul\" nu o sa mai fie. eu nu am nimika cu voi, dar ieri m-au deranjat unele lucruri, la mai multi. in seara asta am sa mai scriu asha povesti de adormit copii. dar eu zic ca o sa merite..

bafta all. R3SP3KT.

varu21 15-01-06 20:41

sal

salut..... ma bag si eu putin in discutiile astea ale voastre. pentru mine a fost prima data cand am venit la o intalnire din asta. si....plm...a fost misto...zic eu....totul pana la un moment dat cand...a trebuit sa-mi duc masina acasa ca ma futea mama la cap...si cand m-am intors cu tibi(ala cu papucu) mai erau 4 masini.. si nu zic ca lumea a plecat sau plm...eu recunosc ca vad masina doar in weekend... dar sunt altii care au plecat pentru simplu fapt ca .... vroiau sa bea un suc.
Nu vreau sa va suparati vreo unul pe mine ca si asa sunt nou pe aici....dar cred ca....sa faceti o faza din aia doar cu masini modificate si alte chestiii... plm.....eu de exemplu am bagat-o pe a mea....am rupt-o....se fute asta e....dar sa o modific nu pot ca e a lu mama ....si asa mi-o da doar sambata. asa ca ...ar trebui sa va ganditi mai bine....
Cat despre spectatori....nu ai cum sa-i alungi....eu am venit cu prietena ...dar am observat ca nu eram singur...si oricum ....ea o sa vina cu masina ei de acuma ca-i place.
Sper sa nu va suparati pe mine....am vrut doar sa va zic ce vad eu ...asa ca unul nou
:oops:

Andr3i 15-01-06 21:05

Intalnirile de Sambata vor ramane, dar vor fi si altele, asa cum a zis SFW doar ale unui nou club, doar cu masini si fara spectatori (ca mai vine cate unu cu fratele, prietenu,etc e altceva) dar intalnirile alea nu o sa fie cu 20 de oameni in plus fata de soferi. Si nu o sa fie cu soferi care \"stau degeaba\".

Intalnirile de Sambata, parerea mea ca ar trebui sa ramana, dar le consider ca niste intalniri ale membrilor de pe forum.

Peace! :wink:

Al3xxx 15-01-06 21:08

eu cred ca andrei sa referit la altceva cand sa referit la spectatori , dar poate ma insel...

cristi_407 15-01-06 21:30

Mertan fara suparare, dar nu e vorba de organizare de vorba de cine a participat...Nu te mai supara degeaba...Eu nu mai zic nimic si sincer o sa astept sa vad ce se intampla si astept sa vad daca se va intampla ceva serios..Eu discut cu SFW in fiecari zi despre ce se intampla si suntem amandoi dispusi sa ajutam cat de mult putem la infiintare unui club serios..

Andr3i 15-01-06 21:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Mertan fara suparare, dar nu e vorba de organizare de vorba de cine a participat...Nu te mai supara degeaba...Eu nu mai zic nimic si sincer o sa astept sa vad ce se intampla si astept sa vad daca se va intampla ceva serios..Eu discut cu SFW in fiecari zi despre ce se intampla si suntem amandoi dispusi sa ajutam cat de mult putem la infiintare unui club serios..

Vezi ca ti-am trimis un msj privat. Check it out :wink:

andr3y-TAM 15-01-06 22:18

asha`i la romani...cand tzi-e lumea mai draga se alege prafu... oricum cu treaba asta cu \"masina tunata intereior sau exterior sau ceva special\" pierdeti din adepti... parerea mea...

daca mi se arde o siguranta de fiecara data cand vreau sa deschid geamu ... se pune ca`s special???:))

acu la modu cel mai serios vorbind... eu as vrea sa fac parte din v`un club de RACING... dar cu mashina stock... deci nu e loc de mine...

Al3xxx 15-01-06 22:22

sau incurcat lucrurile tare
bacau niht life e un club pe care trebuie sa il deschidem si noi oficial si in care vor fi toate tipurile de masini
iar clubul scc e altceva

Al3xxx 15-01-06 22:24

altfel nu ar mai fi nimeni in club deoarece nici unu dintre noi in afara de cativa ( f.putini) nu au masinile aranjate adik sunt stock

All times are GMT +2. The time now is 14:58.

- Copyright 2026 4Tuning