![]() |
E36 - Going wild..
13 Attachment(s)
De sâmbătă sunt proprietar de o pisică BMW e36 - 325i 2500 cmc 24V Vanos euro 2
Masina este foarte intretinuta , a avut un unic proprietar in Germania ( nascut in 1952 ) Şi unul în Romania,eu fiind al doilea :D Dotari ( de fabrica . masina este in stare originala , fara modificari ) Momentan :rolleyes2;):-P M-Technic -suspensie de M3 -directie , articulatii de ///M M-Aerodynamic - bara fata ///M - bara spate ///M - Bandouri late ///M cu inscriptia M-Technic - Praguri suplimentare din plastic de ///M -ABS -Geamuri electrice cu senzor confort -Inchidere centralizata -Oglinzi electrice incalzite cu geam heliomat -Radio-Casetofon original BMW -packet interior lumini ( include parasolare cu oglinzi iluminate ) -Volan imbracat in piele -Jante Aliaj originale BMW - anvelope 205 latime -trapa electrica - 2 pozitii O să urmeze poze făcute de mine, astea le am de la ex proprietar , şi vă ţin la curent cu ce o să mai fac la ea.. Momentan revizii generale după aia tuning ;) Momentan semnale clare + folie puse |
Re: E 36 Going wild..
chiar arata foarte felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos , fara incidente !!
numai bine ! |
S-o stapnesti sanatos Bogdan si iti doresc sa-ti iasa ceea ce ai tu de gand cu ea. Asfalt uscat ! :)
|
Mulţumesc fabi , şi ţie keemo , sper cât mai repede să îi fac primele modificări majore,momentan vreau să fie ok tehnic,...un disc de frană uzat.., plăcuţele sunt noi (pe faţă zic :D ) .. Am să schimb discurile de faţă , filtrele +uleiul ..de cumpărat un bandou + un proiector.. şi încep modificatul :D
|
Re: E36 - Going wild..
Welcome to the club!
Bravo! Sa o stapanesti sanatos! Ce pot sa-ti zic...doar ai grija, si respect-o!;) |
Foarte misto masinuta, sa o stapanesti sanatos, imi place mult ca e curatica masina, se vede ca a fost ingrijita...
Stai cumva in militari ... pe drumul spre rosu ? ca am impresia ca stiu casa unde sunt facute pozele.. |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari , abia astept sa o vad
|
Frumoasa masina sa o stapinesti sanatos si sa ai grija de ea. Am ratato si pasta chiar vb cu omu ca daca nu o da pina saptamina viitoare o iau eu.............:( da sa dus asta e:) marfa rau masina;)
|
poti sa ne spui cit ai dat pe ea? Daca se poate?
|
2 Attachment(s)
doua poze noi
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Şi mie mi-a plăcut că a fost curată ..mai trebuie mici chesti dar se rezolvă:D Quote:
Quote:
Quote:
|
Eee... sti cum e, ca la orice masina, tot gasesti sa bagi bani in cate ceva ... oricum bafta cu masina ... daca ai nevoie de ceva piese pt ea, la preturi bune da mi un semn, ca eu lucrez cu un tip care imi aduce piese originale la preturi bune
|
sa o stapanesti sanatos!! si fara incidente! :D astept sa vad si la asta ce o sa ii faci :)
|
He he, felicitari nenea Body! la cat mai multi km fara incidente neplacute, spor la munca(cand te-oi apuca de ea) si nu in ultimu rand nu uita de oltean!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu uit de oltean, Azi fac comanda de discuri de frana + plăcuţe pentru fată Discuri ..la ate m-am gândit . să ma uit de plăcuţe! :D |
Hmm ventilate,frumos:)
sa le invarti cu placere si putere:lol: Spor la montat! |
mi'a zis morph ca ai fost cu el sa o vezi si sa dai avansul,n'a stiu sa'mi explice bine cum e ..a zis ca e aproape stock:lol: cand colo e aproape M
SUPERBA!! Felicitari!!! sa o porti santos (de'a latu':p) |
Quote:
Dar momentan fac comandă la plăcuţe + discuri .. :lol: Mersi . astăzi am dat-o un pic de cwr .. senzaţie se miscă :oops: |
De când n-am mai vorbit ai și luat-o!
Să ai parte de ea! E foarte frumoasă!;) |
Frumoasa felina M-Technic, sa te tina 1000 de ani Bogdane!! ;)
|
Quote:
Mersi, urmează polish pe săptămâna de vine sper Momentan nări vopsite negru mat Quote:
|
discuri din astea am si eu... sunt f bune ;) ai facut o alegere excelenta :D
|
Quote:
Când fac rost de bani pun şi spatele..apoi JANTE;) ,la suspensie nu bate nu troncăne nimic :D |
inca o birmaneza printre atatea maidaneze:-P...felicitari man....s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult
|
Stiu masina, imi place, din ce imi amintesc parca a fost lovita, dar poate incurc masina.
La ce jante te-ai gandit? :D |
cat baga .... da , cat consuma ? consuma mult asa`i ? :)))))))
frumusica matza , abia astept sa o vad si eu mai de aproape :P bafta la modificari |
Quote:
Quote:
Consumă vorba unui prieten cât îi dai Eu în Bucureşti am bagăt benzină 50 litri de sub pod de la Mol (nu stiu exact zona :rolleyes2)(atunci era pe rosu si era de ceva timp de atat plimbat prin B erau max 5 litri ca abia mai mergea :lol:) apoi am prins ceva aglomerat , l-am dus pe ex proprietar tocmai in IF (Chiajna..) nu foarte departe dar tot oras e şi pe acolo nu poţi să mergi la consum, am băgat-o pe o stradă plină de hârtoape , abia mergeai..apoi iesit din IF..intrat pe A1.Intrat la Carrefour .ieşit spre Bucureşti (uitat ca trebuia spre Craiova .mai mers si intors din nou spre A1 ) A1 l-am facut constant cu 150-170 :-P ..odata sau de doua ori am avut 130 Si restul drumului cu o viteza adaptata ..:D(la radare :lol: ) Am ajuns in craiova acul la benzina era cam la 35-37 litri Un simplu calcul 5 (cei initiali) + 50 (cei bagati) = 55 La craiova era 35-37 , 55-35 = 20 l( 70 lei BUCURESTI -CRAIOVA) Eu unu am bagat in oltcit 110 lei :lol::lol:, (lipsa vitezei si implicit a treptei 5 )face oltcitul sa consume exagerat ..nu poti merge la un consum mediu de bun cum am mers cu e36, pentru ca ar trebui sa mergi cu 90 la ora |
4 Attachment(s)
Update!
Mâine îmi vin discurile + plăcuţele Până una alta 8) , nari vopsite :D şi bandouri ,montat mp3-ul şi trebuie boxe ăstea nu se aud grozav :-P O poză dinainte :D şi 3 după Astept după angels-uri , după 4tuning sper să le pun :D |
Grija mare sa nu o strici. E o baza solida de plecare, congratz.
|
2 Attachment(s)
Quote:
M-am gandit pentru jante la Csl pe 17 sau 18 păreri ceva.., sau Brock B1 :D Eu înclin spre Csl -uri :D |
Quote:
|
Cele de BMW:yes:
|
csl sefe 8)
|
CLS daca sunt originale, daca nu, ia Brock. Cu o suspensie lasata arata bine si pe 17" tinand cont si de drumurile noastre.
|
eu zik ca Brock B1 dau prea bineee in fiecare zii vad un pisik cu Brock B1 si dau piesaa ...masina are aceiasi culoare ca a ta ...daca vrei o sa ii fac 2-3 poze si ai sa vzii:)!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Parerea mea e ca ar da mai bine pe alb incearca si vezi daca iti place mai ales ca masina e albastra.
|
1 Attachment(s)
La repezeala ca sa-ti faci o idee :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning