![]() |
Road Runners's Cofee Break
incepeti sa scrieti :)
|
ce ilegale mah ? ia vezi de skimba repede titlul topicului pana nu il vede \"lumea\" !
|
akimoto , e mai bine asa ? :)
ma bucur. numai ca tu cum te plictisesti sa scrii mult , sigur n-o sa ai prea multe posturi aici.(glumeam, binenteles) :P |
asa da !
apropo' de glume, i-am dat fum la asta cu cotetzu' lui de celica...vo' 20-30metri si la ala cu hyundaiu coupe V6 i-am dat cam o masina, doua |
1 Attachment(s)
8) la one' iai dat fum? sau la care cotet de celica? ala care era cu HondaCBR?
ps: cam ce ii poate mintea unui politai! :D |
hai ca e beton poza :lol:
|
da, la one...da' nu-i mere carutza cum trebe
|
cand vati dat? si-a schimbat rotile? hmmmm ... si eu vreau sa ma dau cu one. sa vad caruta mea cum se comporta.
|
1 Attachment(s)
si-a pus roate noi, pe 15\"
|
:) ceva fain ... sau tabla?
|
am pus poza
|
:shock: bah ... is bestiale ! SPER CA NU FACI IAR MISTO CA TE :chainsaw: ! serios is fffffff faine!
|
am glumit mah, are de tabla. 13'' pe fata si 16'' pe spate
|
:twisted: :twisted: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :censored: :bat: :chainsaw: :chainsaw: :2gun: :bat: :twisted: :twisted: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :censored: :bat: :chainsaw: :chainsaw: :2gun: :bat: :twisted: :twisted: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :censored: :bat: :chainsaw: :chainsaw: :2gun: :bat:
ma gandesc ca intelegi ce vroiam sa spun mai sus!!!!! |
nu trageeeeee :shock: .....adevarul e ca....hmmm...
|
8) ce sa nu trag mah????? adevaru e ca las ca iti dau eu tie japonez mic si chel care bate tot!!!!! :drunk:
|
mah nOname pana la urma o sa inceapa lumea sa chiar creada ca akimoto e un chinez-japonez mic si chel , caruia tre' sa-i vb in chineza
ca sa-l calmezi . poza cu jeanta e misto. jenti din astea am avut si yo pe Skyline-ul ala pe care l-am vandut sapt. trecuta :P |
poi de ce l-ai vandut mah?! consuma prea mult ?!?
|
l-am dat ca sa-mi iau carutza aia cu potentzial (ziceai tu de ea pe undeva , pe vreun topic) aia de la Mecatim :lol:
|
2 Attachment(s)
O mica masina de politie ... face tot ce vrei ... 500 CP ... sub 4 secunde suta!!!
|
aia a fost a mea , da' le-am dat-o lor ca sa aiba si ei o sansa sa-l prinda pe akimoto :wink:
|
:twisted: :evil: mah speedy5 ... multe masini faine ai avut tu la viata ta ... ce dracu faci mah cu masina aia de acum?
ps: banc ... un american, un neamt si un roman ... intr-o intersectie ... zbaaancccc cu masinile unu-ntraltu! iese americanu ... - mama ! mi-am distrus masina mea ... Chrysleru meu ... pretioasa mea ... s-au dus dracu 6 luni de salar! neamtu - la dracu ! mi-am distrus BMW-ul meu superb ... doi ani am lucrat sa mi-l iau! romanu - p...a m...ii de viata ... mi-am distrus Dacia mea ... economiile mele si ale nevestei pe o viata intreaga! Pai cine dracu te-a pus mah sa iti iei asa masina scumpa???? |
mah .............. :evil:
|
apropo , servici usor :)
|
si vorba lu' nOname P.S. : vorba lu' akimoto : mi-e lene ! hahahahahaha
e tarziu si sunt obosit , asa ca nu luati in seama ce zic . Pardon , SCRIU ! 8) |
:lol: tot nu mi-ai raspuns la intrebare ... ce te faci mah cu masina asta de acu???? ai avut skyline, countach ... nici nu mai stiu ce minunatii ... si acu ... dam linie cu bitigla ... ca si la mine e scumpa benzina momentan :D!!! sa stii ca te fac!
|
:lol: tot nu mi-ai raspuns la intrebare ... ce te faci mah cu masina asta de acu???? ai avut skyline, countach ... nici nu mai stiu ce minunatii ... si acu ... dam linie cu bitigla ... ca si la mine e scumpa benzina momentan :D!!! sa stii ca te fac!
|
mah sa stii ca te fac si pe jos
sa stii ca ar fii o treaba sa facem liniutze cu adidasii :P |
:evil: :evil: mda... te tine ... ar fi ceva de genu ... Scirocco meu cu Octavia lu Jeff! ... plus ca tu mai faci antrenamente si pentru bac!
|
mah oameni , asta-i serios
ziceti si mie : exista golf R6 si VR6 ? exista golf R32 si VR32 ? adica exista si R si VR ? care-i diferenta dintre ele si niste date tehnice daca stiti ! please :P chiar si poze . |
R32 este numa' golf4, 32 vine de la 3200cmc
vr6 e pe golf3, nu exista nici vr32, nici r6 |
1 Attachment(s)
o poza faina!!
|
Un urs alearga dupa un iepure.> >* Ursul: \" Am sa te prind, iepure idiot.\"
* Iepurasul: \" Ba s-o crezi tu ! \" Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese dinainte o broscuta magica.... * Broscuta: Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va indeplinesc 3 dorinte fiecaruia. Cine incepe? * Ursul: \" Eu, ca sunt cel mai mare! \" * Broscuta: \" Ia sa te aud ursule, care este prima ta dorinta? * Ursul: \" Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara de mine !\" * Broscuta: \" Nici o problema ! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?\" * Iepurasul: \" Eu vreau o casca de motocicleta. \" * Ursul uitandu-se mirat la iepuras : \" Pe bune ca esti prost, stii?\" * Broscuta: \" Nici o problema, dorinta ta e realitate, uite-ti casca. Si tu, ursule, care e a 2 a dorinta ? \" * Ursul: \" Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele.\" * Broscuta: \" Nici o problema ! Iepurasule, care este a doua dorinta a ta?\" * Iepurasul: \" Eu vreau o motocicleta de inaltimea mea, super puternica, ultra turbo. \" * Broscuta : \" Poftim. \" * Ursul uitandu-se cu mirare la iepuras: \" Nu, dar ori o faci intentionat,ori esti extraordinar de prost....? \" * Broscuta: \" Bun, acum gata cu cearta, hai sa terminam cu dorintele.\" * Ursul: \" Ultima mea dorinta este ca toti ursii din univers in afara de mine ....sa fie femele! \" * Broscuta: \" Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar tu iepurasule,care e ultima ta dorinta ? * Iepurasul isi pune casca, urca pe motocicleta sa, demareaza din tromba si tipa, intorcandu-se:* \" Vreauuuu.... ca ursul sa fieeeee..... homosexual! |
O lectie importanta
Eram fericit. Urma sa ma casatoresc in curand. Totul era perfect, in afara de un singur lucru care nu-mi dadea pace: viitoarea soacra. Era o femeie de cariera, desteapta,foarte frumoasa si sexi, care uneori flirta cu mine, chiar pe fata, si asta ma facea sa ma simt prost. Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca avea fata de mine sentimente si dorinte pe care nu le putea trece cu vederea, asa ca inainte de a ma casatori, ea vrea sa faca o data dragoste cu mine... Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant. Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si ma va astepta dezbracata, iar daca ma simt in stare....sa ma duc si eu. Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine. Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat in graba spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit. In fata usii, sotul ei (viitorul meu socru) statea cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti pentru ca am trecut micul lor test: \"Bun venit in familie! Nu doream ca fata noastra sa se marite cu un barbat care sa nu poata face fata tentatiilor!\" Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am invatat inca o lectie importanta, pe care n-am s-o uit niciodata: tine-ti intotdeauna prezervativele in masina! :lol: |
am dat o liniutza aseara cu sebi{
da' m-a facut :( adevaru' e ca m-i s-a defectat sistemu' de NOS , ca altfel il faceam :D |
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi
> incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui: > > > > - Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la > vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il > dobor. Fiind asa mare > > nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am > pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, > mai MAAAARE. Nu > > am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai > o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine > bunica: > > > > - Bunicule ti-ai luat pastilele? > > Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: > > - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? > > - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... > > - Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de poponeata si am > inceput sa ii dau niste limbi ... |
mah speedy5 mai, voi faceti concurs si nu ziceti nimik before. va-au mancat talpile cand ati mers spre casa eh? :) oricum astept sa vad Jeff vs Sebi{. :peace:
|
si yo astept
|
Intamplare amuzanta ... ieri ma duc eu pana in centru sa astept pe cineva ... si vad la un moment un card de gagici ... BUNEEEEE!!! si imbracate ... NU ... si imi pica mie fisa ... stai mah ca Speedy5 are banchetu chiar la hotel Timisoara. dau sms la asta sa iasa pana afara si apare gagiu ... imbracat la costum ... cu alti doi tovarasi ... dezamgagiti nevoie mare! Chef fain , femei bune, muzica adevaradata ... FARA ALCOOL!!!! de ma ce sa faci ... asa e inainte de bac ... nu vor astia sa va incetoseasca creierii :D :D :D :D :D
|
da-i in pana mea cu BAC-ul lor cu tot
ne-am luat pana la urma alcool si a fost ok |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning