![]() |
M-am saturat de Miki si de Vichi
Daca si voi ii "apreciati" pe cei doi comentatori care ne tortureaza la fiecare GP la fel de mult ca si mine,puteti foarte frumos sa treceti de la TVR1 la internet : http://www.justin.tv/dragons_bar,Australia a functionat,Malaezia functioneaza chiar acum cand sunt antrenamentele libere.Ce sa zic mai mult,fara comentarii plicticoase,fara glume idioate,fara balbaieli si comfuzii de piloti,singurul dezavantaj ar fi limba engleza,dar sincer prefer un comentariu in congoleza decat sa-i mai ascult pe "luminatii" de la TVR.
Si niste link-uri daca aveti ceva de bine sa le urati in niste petitii:http://www.petitieonline.ro/petitie/...p10750043.html , http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?miki |
Re: M-am saturat de Miki si de Vichi
preluare a unui comentariu trimis lor de un telespectaor:
Quote:
|
Oare chiar nu se poate face nimica?Sa adunam semnaturi ca la alegeri pe liste?
|
Sunt niste penibili, in special Bonifaq care nici macar nu are permis de conducere. Se plang mereu ca stau in studio si nu se bucura si ei de calatorii de pomina la curse pe banii TVR. Ma bucur ca macar pe Eurosport avem comentariu decent si nu mai comenteaza Bonifaq.
Cat despre limbile pe care i le da Michi lui Sechelariu, stati linistiti ca isi ia o gramada de bani sa sa vorbeasca despre el de 10 ori pe cursa. Seche in sus si Seche in jos. Ce scarbos incerca la cursa din Malaezia sa-l bage pe Doruletz la evenimentul Red Bull de la Constantza. |
MIchi e angajat al Selena Motor Sport de pe vremea când era Sechelariu primar, venea la fiecare cursă şi comenta la televiziunea, postul de radio şi ziarul lui Seche ce îi făcea odrasla. Singura parte bună în toată mizeria asta e faptul că într-adevăr copilul are talent de pilot.
|
Adevarul este ca cei doi sunt inexplicabil de idioti ... fac comentarii aiurea pe tot parcursul unei curse .. nu ofera date despre cursa/masini/piloti/echipe/evolutii ... sunt total pe dinafara ... vorbesc de plictiseala si de multe ori ajung sa dispute subiecte care nu au nici o treaba cu F1.
De cele mai multe ori devin pictisitori si Miki ala incepe sa bata campii cu toate aberatiile lui (un idiot dupa parerea mea) ... sincer imi este scarba sa ma uit la formula 1 pe TVR si asta numai datorita lor ... fac parte dintrun grup de 20 persoane ce urmaresc cu mare interes fiecare cursa de F1 si am ajuns toti la disperare datorita acestor 2 idioti ... sper in curand sa scapam de ei ... Daca va exista vre-o petitie de genu asta , va rog sa-mi spuneti si mie ca sa pot si eu si prietenii mei sa cerem disparitia acestor 2 idioti ... pe noi ne-au scarbit rau de tot ... |
Daca esti fan de Formula 1 si vrei sa-ti satisfaci aceasta mica placere duminicala, in Romania ai o problema. Palavrageala comentatorilor iti poate strica toata bucuria, oricat de frumos ar fi spectacolul pe circuit. Peroratii fara noima pentru a umple "timpul de antena", glume nesarate, amatorism in exprimare, eterne confuzii intre piloti, aberatii in jurul unor chestii straine de desfasurarea cursei, reclame mascate la vreun pilot care isi aude constant numele pe post, toate se aduna si cresc in urechile tale ca niste buruieni mucegaite si enervante de care nu mai poti sa scapi, in fiecare duminica de Mare Premiu.
Acum este timpul sa scrii ce te deranjeaza la comentariul de F1 de la TVR, iar parerea ta va fi trimisa conducerii postului national de televiziune. Scrie-ti opinia in formularul "Petitie TopGear pentru vizionarea Formulei 1 la TVR fara comentarii penibile" : http://www.topgear.ro/petitie |
Ok, sa zicem ca va scapati de cei doi comentatori. Cine va veni in locul lor?
Credeti ca sunt altii mai capapili? Domnul Mitoman spre deosebire de domnul Bonifaciu a mai fost trimis la o cursa ... doua, a mai luat o masa cu Frank Williams si chiar a pilotat un monopost. Acum serios, lasand gluma deoparte.... nu cred ca altcineva va face alta treaba. Nu le tin partea dar de 9 ani ma uit la F1 si m-am obisnuit cu ei... parca fac parte din acest ,,mare circ" ...fara ei e ca si atunci cand au interzis FIA reclamele la tigari(a mai murit putin din spiritul F1) Aveti dreptate, comenteaza aiurea si multe alte chestii care oricum le-ati amintit dar nu mi se pare extraordinar de deranjant avand in vedere ca avem si alte surse de informatii asupra cursei, pilotilor, etc... |
Quote:
|
Semnat ... intre primii ... "Doamne ajuta" ;)
|
Daca e democratie in TVR,poate majoritatea dicteaza :D,om vedea...
|
Nu e vorba de reclama, insa verificati TopGear.ro ..... si semnati petitia, cine stie poate cineva se va simti si ne va face un bine, daca nu, asteptam sa apara cursa in format avi de la BBC si ne uitam ....
|
Inca un comentariu in care cei doi nu s-au dezis de obisnuintele lor.Mihai Marinescu singurul cu picioarele pe pamant de acolo,nu era lasat sa se exprime ca era contrazis imediat de Miki.Acum sa fim seriosi,care e mai tare,noua prietena a lui Button sau Nicole a lu' Hami ? :pistoles:
|
Deci nu mai suport!
Astia 2 sunt penibilitatea intruchipata.....:arrow:Rusineeeeeeeee!!!! Votat petitia. |
astazi nu a fost marele premiu al spaniei ,ci al lui mihai marinescu,au uitat ca sunt comentatori la F1.....
oare i-au gasit sponsor lui m.marinescu? nu au nici o treaba cu F1,astazi pur si simplu au uitat care le-a fost rolu (a nu se intelege ca am ceva cu mihai marinescu,din contra a zis unele lucruri pe care nu cred ca le-am fi auzit de la cei 2 comentatori,bravo lui) |
Arnold Cobilanschi este cel mai bun comentator tv pentru sporturile cu motor.
Este vorba de comentatorul motorsportului pe Eurosport. Daca il baga si la Formula 1 suntem fericiti. Omul e foarte bun, dupa parerea mea! |
In loc sa auzim convorbirile radio pilot/stand ... omu' o ardea cu balariile lui clasice ...
PS: se poate observa si impartialitatea lui in F1 ..... :( .... TVR - iarta-ne !!!! |
eu am renuntat sa ma mai uit la F1 de vreo 4 ani ( Si aveam la activ vreo 8 sezoane vizionate ) din cauza celor doi. Pacat !
|
Si cum reusiti sa-i suntati pe cei doi,vreau detalii? :rolleyes2
|
Quote:
|
Sincer acum oameni buni, cei care au urmarit cursa de acum 2 saptamani de la Silverstone cred ca au putut observa ca Mihai Marinescu, un pusti pe langa "experimentatii" comentatori, le-a dat clasa. Din 2000 nu am pierdut decat vreo 2 GP-uri insa nu cred sa fi auzit vreun comentariu mai bun decat cel al lui Marinescu. Traducerea convorbirilor radio a fost mai mult decat corecta si exacta. Omul intelegea si ce nu se auzea, era tot timpul atent la ce se intampla pe pista, oferea informatiile corecte in momentul potrivit si nu 5 minute mai tarziu si se vedea<auzea> clar ca se simtea oarecum rusinat de conversatiile superficiale ale celor 2. Inca o chestie...Mi s-a parut absolut rusinos cum M.Alexandrescu il descuraja pe Marinescu in ceea ce priveste planurile lui pentru sezonul asta si cum nu pierdea nicio oportunitate de a-i spune ca Doru este mai norocos decat el si ca el, Marinescu, nu ar fi trebuit sa se avante intr-o Formula atat de dificila.
PS: As vrea sa vad si ziua in care o femeie va comenta o cursa de Formula1 |
Păi Miki e purtătorul de cuvânt al lui Doru, numai că exagerează, nu ştie unde e limita...
|
Eu, pur si simplu, incerc sa nu mai bag de seama ce baliverneaza aia 2.
Chiar nu vad rostul unui comentariu daca incepi sa iti pui intrebari care logodnici ale pilotilor sunt mai frumoase. De parca d'aia ruleaza aia bine pe traseu. In fine: asta avem, cu asta defilam. D'aia suntem considerati prosti in 90% din tari. |
@aleks - mai repede zis aplaudacul :)
|
M-am uitat azi..din greseala..pe eurosport, la WTCC..doamne ce comentator! ala ar fi perfect si pt F1, JOS CU MIKI SI VICHI !
|
Quote:
|
Offffffffffffff!!!!!!!!!!!!!! Deci nu-i mai suport pe astia 2,in special pe sclerozatul asta de Miky!
Astazi iarasi au vorbit doar tampenii si numai in afara subiectului. :banned: |
da, am votat si eu .
sambata, calificarile..... si se lauda ala care vorbeste mai mult (miki sau cine)ca el cunoaste foarte bine pista de la hungaroring dar nu poate localiza locul unde a avut Massa accidentul. saracu de el, nici nu stiu de ce ma uitam pe tvr1. |
O ce veste minunata!!!
DigiSport: "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu DigiSport exclude orice colaborare cu Miki Alexandrescu pentru postul de comentator al curselor de Formula 1, care vor fi transmise în format HD şi în România Începând din sezonul 2011, fanii Formulei 1 din România vor avea oportunitatea de a urmări cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor fără să mai fie nevoiţi să asculte comentariul lui Miki Alexandrescu. Criticat de fani pentru lipsa de profesionalism pe care a arătat-o în ultimii ani, Alexandrescu nu va face parte din echipa de comentatori a postului de televiziune DigiSport, care a preluat drepturile TV pentru Formula 1 în România începând din acest an. "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu", a declarat Florin Ion, unul dintre comentatorii postului DigiSport, în exclusivitate pentru Automarket. Echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formată din Florin Ion, care a comentat în sezonul precedent cursele de MotoGP la acelaşi post TV, şi Antal Putinică, care a comentat diverse competiţii la Eurosport. În plus, Mihai Marinescu, unul dintre cei mai promiţători piloţi români, va fi invitat în cabina de comentatori ca expert, în funcţie de programul pe care acesta îl va avea în sezonul 2011 al sporturilor cu motor. De asemenea, postul de televiziune va avea o echipă de reporteri la cursele din Europa, care va realiza reportaje speciale de la faţa locului. FORMULA 1 ÎN FORMAT HD CU ANTRENAMENTE ÎN DIRECT! O altă veste bună pentru fani este că DigiSport va transmite Formula 1 în format HD, decizia fiind luată imediat după ce Formula One Management a confirmat miercuri că va filma toate cursele în acest format. În plus, pe lângă calificări şi curse, DigiSport va transmite în direct şi sesiunile de antrenamente, cu excepţia celor care vor avea loc în afara continentului european, întrucât acestea din urmă se desfăşoară la primele ore ale dimineţii. Până în acest moment, compania care deţine DigiSport nu a luat o decizie finală privind înfiinţarea unui post de televiziune suplimentar pentru a transmite Formula 1. În cazul în care se va suprapune cu una dintre numeroasele competiţii sportive pentru care DigiSport deţine drepturi, Formula 1 ar putea fi transmisă pe 10TV, post de televiziune lansat în luna decembrie de aceeaşi companie care deţine şi DigiSport. Nu în ultimul rând, DigiSport va transmite şi competiţiile GP2 (în care participa românul Michale Herck) şi GP3 (în care România este reprezentată de Doru Sechelariu). Prima transmisiune de acest tip va avea loc în weekendul 11-12 februarie, când DigiSport va transmite prima etapă a competiţiei GP2 Asia. |
Doamne' ajuta!!!
Am scapat de draq, numa' sa nu dam de tas-o :)! |
Asta e o veste care mă face să ma gândesc serios să-mi schimb televizorul cu unul mai deştept :lol:
Foarte foarte bine |
Trebuia ca e o companie privata sa preia transmisiunea (si e pacat ca nu mai transmite TVR deoarece sunt persoane interesate/fane F1 care vor fii private de vizioanare) pentru a scapa de cine cunoasteti ..... insa, era si timpul !!!
|
Era la un moment dat o petite care trebuia semnata. Ma bucura vestea.
|
Da, la TopGear RO, dupa ce o "semnai" primeai un "Doamne Ajuta" :D
|
Inseamna ca Dumnezeu e mare.
|
miki alexandrescu cand comenta zicea de pilotul x, aaa..este prietenul meu, ne-am intalnic acolo, aaa...y este prietenul meu, zice-ai ca toti pilotii de f1(si nu numai) sunt tovarasi de pahar cu el. nu zicea si el ca omul, am avut placerea sa-l cunosc, sau am stat de vorba cu pilotul x sau y, nu domnule ei erau tovarasi.
|
Quote:
|
NU ii mai suport pe pacalicii astia... mamaie stie de 10 ori mai bine engleza decat ei, sunt depasiti. pe mine ma apuca toti dracii numai cand ii ascult.
SI de sechelariu zicea cineva ca are talent de pilot... eu unul nu am vazut asta. am vazut un pusti cu bani care nu se descurca in nici o caompetitie. (va rog nu ma luati cu "de ce nu esti si tu pilot sa ne demonstrezi ce stii"). |
Apropo transmisiunea se face pe digi sport....tvr transmite doar uefa champions league...
|
aiurea rau cu digi.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning