![]() |
Tuning la comanda Bucureşti
8 Attachment(s)
Modificam masini pe comanda,motor si exterior,fiecare masina realizata este unicat si nu mai reproducem acelasi model.
Acum ne ocupam de o mazda 121 coupe din 1977 si o sa postez etapele transformarii.Masina are un motor de 2000 de cm si va fi echpata cu 2 carbu dellorto,jentile scoase 6 cm pe spate si 5 cm pe fata. Voi posta poze cu etapele transformarii. Cereti detalii daca sunteti interesati. |
Re: Tuning la comanda
up...
|
in ce zona va faceti veacul ?
|
fundeni
|
Cam la ce pret se ridica un tuning la un matiz?
|
deja daca treci pe jenti pe 17' sau 18' cu adaptarea ajungi numai jentile cu cauciucuri si in functie de ce jenti vrei + umflatul aripilor si vopseaua pe la 1000 de euro cu piese cu tot si oricum urmatoarea masina care o putem lua e cam peste o luna,pana atunci am full.
zi'mi ce vrei sa faci ca idee si te pot sfatuii cum sa iesi mai ieftin sau mai scump,depinde ce vrei sa iasa |
up......
|
se poate la un e39:jante pe 20' enkey,angel eyes,esapament dublu(ca la m5)?cam atata
|
se poate orice.Ai jantele,daca da pe ce dimensiune cauciucurile si intre prezoane,vrei modificate aripile si esapament sport sau chior,vrei esapament ascuns in spoiler sau afara
|
maine postez poze cu masina in lucru,mazda 121 coupe '77,flanse de 6 cm pe spate 5 cm pe fata facute la fane,amortizoare si toata propulsia refacuta si reconditionata,galeria dellorto facuta
|
trebuia sa le postez dar a fost pastele,le postez maine
|
up :)
|
vreu un tunig la un a8 din 2000(sa schimb stopurile pe spate )potzi sa ma ajuti ??
|
Quote:
|
ce implica asta vreu mai multe detali daca se poate..ca sant interesat
un nr de telefon ceva?!!! |
implica ca schimbi plasticele din portabagaj adica protectiile spate de stopuri+tabla+vopsea,daca esti chitit se face :)
|
pai cum vrei s procedam.sa vedem despre ce este vb mai p larg
|
vad ca esti din ploiesti,eu sunt din bucuresti
acum am 3 masini la transformat si am facut 2 ptr evenimentul de duminica trecuta,pot sa ma apuc dupa 30 iunie daca esti interesat o sa iti dau pm cu tot ce implica |
da sunt interesat.zi ce implica.ca vreau sa modific si spoileru spate .
|
maine iti dau toate raspunsurile,acum sunt super obosit
|
ok.astept
|
ok,am mai mult timp
te costa numai stopurile daca nu le ai minim 600 de euro fara manopera gandeste'te |
Quote:
|
si pe langa stopuri c mai trebuie..adica dap toate costurile ..si p urma ma decid daca merita sau nu ..am p cineva care are o pereche d stopuri.
|
una peste alta vreau sa arate spatele k la un a8 din 2004..u daca potzi sa faci..spunemi toate costurile .adica tot tot c trebuie.
|
pozele promise cu mazda, de acum 2 luni?
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
uppppppppppp
|
Quote:
|
Quote:
|
4 x 110 ? de la ce masina ? si la ce bani ?
|
Quote:
|
Re: Tuning la comanda Bucureşti
9 Attachment(s)
Dupa mult timp am reusit sa postez si pozele astea,luneta spate a disparut si o sa vina o aerisire pe plafonul masinii,daca aveti sugestii sau comentarii sau comenzi va astept...
|
sergiu,esti departe si sincer nu ma deplasez
|
si merci sergiu de PM si de aprecieri :)
|
incepem sa luam comenzi din aprilie
|
2 Attachment(s)
Am modificat portiera
|
o schitza ceva sa vedem si noi cum va arata masina la sfarsit?????
sau macar niste poze din lateral ;) bafta cu proiectul |
dupa cum vezi nici eu nu stiu,doar ca am mana libera iar portiera prima oara nu mi'a placut cum a iesit din cauza asta am refacut'o,am vrut sa prind 4tuning days dar alte comenzi ma impiedica sa o termin mai repede,inspiratia imi vine in timp ce o construiesc :),dar o sa trag tare si pana pe 15 mai vreau sa fie gata,sper...
Poe din lateral nu am cum ca nu e loc in garaj iar afara nu o scot sa nu prinda rugina,o sa incerc sa fac niste poe mai ample si merci pentru bafta :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning