Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Interior (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior.html)
-   -   Vand Piele Ecologica - Sintetica pentru tapiterii auto sau orice altceva - Premium (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/117151-vand-piele-ecologica-sintetica-tapiterii-auto-premium.html)

cobrelu 01-04-09 23:45

Vand Piele Ecologica - Sintetica pentru tapiterii auto sau orice altceva - Premium

1 Attachment(s)
Piele Ecologica - Calitate premium - Culoare NEGRU
Dimensiune sul: latime 1.4m x lungime 5 m
Pret / metru liniar - 35 lei (30 lei pentru cantitate mai mare de 10m)

Textura deosebita - proprietati si confort identice cu pielea naturala !

Poate fi folosita pentru orice tip de tapiterie (auto, canapele, etc)
Poate fi folosita pentru lucrari de interior auto (acoperire bord, fete usi, capitonaj, etc.)
Foarte usor de intetinut, rezistenta mare in timp, rezistenta la umiditate, temperatura si factori externi.
Calitate deosebita la un pret imbatabil !
La comanda pot aduce o vasta paleta de culori, si de asemenea pot aduce si piele naturala de bovina - calitate premium.
*poza nu este 100% concludenta; pentru detalii nu ezitati sa ma contactati

cobrelu 04-04-09 23:36

Re: Vand Piele Ecologica - Sintetica pentru tapiterii auto sau orice altceva - Premiu

..marfa noua, curand voi pune poze cu gama de produse ce o mai am

cobrelu 08-09-09 20:53

Re: Vand Piele Ecologica - Sintetica pentru tapiterii auto sau orice altceva - Premiu

6 Attachment(s)
UP
poze super macro cu cateva dintre culori ... o sa revin cu poze ale intregii game coloristice

dolb 08-09-09 20:58

Bre...vreau sa imi fac scaunele fata si bancheta spate in piele... cam la cat crezi ca ies ca bani ?

cobrelu 08-09-09 21:12

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2622875)
Bre...vreau sa imi fac scaunele fata si bancheta spate in piele... cam la cat crezi ca ies ca bani ?

pretul este mai ieftin .... in jur de 25 lei/ML (depinde de cantitatea ceruta) pentru ca o iau direct de la producator
merge foarte frumos pentru interior si este foarte rezistenta si usor de intretinut - mi-am pus si eu pe masina (deocamdata pe plafon si stalpi) https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...69/page-5.html
tu ce mai faci, n-ai mai dat nici un semn de viata ?

dolb 08-09-09 21:28

ce sa mai fac..bine.... ai idee cat ma duce per total ?

eclipsaus 08-10-09 22:43

mai ai crem? ma intereseaza si pe mine pentru plafonul si stalpii la un e32, si posibil si canapele. la cat mai este metrul liniar? am inteles ca toate au latime de 1.4m?

J.D 14-10-09 10:44

Lasa-mi si mie te rog un numar de contact sa ne intalnim sa vad mostrele.

Ionut - Alin 24-11-09 21:11

salut .. ma intereseaza si pe mine pt niste fete de usi .. lasa-mi un mesaj sau un nr de telefon ceva .. ms

cobrelu 08-12-09 10:37

10 Attachment(s)
atasez in continuare intreaga paleta de culori disponibila

cobrelu 08-12-09 10:40

10 Attachment(s)
continuarea paletei de culori
eventual cine vrea tapiterie interior - 300 euro interior (material inclus) si se lucreaza numai dupa sablonul cusaturilor originale

cobrelu 08-12-09 10:42

9 Attachment(s)
daca doriti a vedea "pe viu" materialul ma puteti suna si ne putem intalni a va arata materialul / eventual o masina tapitata cu materialul respectiv

cobrelu 08-12-09 12:30

5 Attachment(s)
prima noastra lucrare : interior logan si scaune fata hyundai i30 (in ultima poza nu este intins materialul)
cum am precizat si mai sus: PRET INTERIOR 300 Euro (material inclus)

bodyspeed 09-12-09 16:46

1 Attachment(s)
Dar culoarea asta o ai?
Mi-ar trebui să reîmbrac bordul :D
P.S. Când ai timp pozează-mi şi mie nuanţele de verde:D

claudiu lucian 10-12-09 08:05

imitatie de piele intoarsa nu ai?

Cristee 11-12-09 16:08

sal. din ce am vazut in poze pielea este de fapt vinilin sau?? Pe spate pare panzata.

cobrelu 11-12-09 18:28

vinilinul este materialul acela cauciucat din care sunt facute canapelele ce se vand in piata (numit tehnic si PVC) ...
ceea ce vand eu este un compus poromeric polymeric UPP aplicat pe un suport textil - fibre acrilice polyamide -- calitate I ...
daca esti interesat, ma anunti, vii sa vezi cum iese o masina tapitata, iar dupa aceea comentezi ...

dolb 12-12-09 19:29

ai gasit pe cineva care coase bine?

ia zi cat imi iei pt un volan imbracat in piele d'aia ?

Sent18 14-12-09 10:23

As dori si eu 2 metri liniari metru cat este 25 lei??? uite idul meu crystan16 bagal si sa vb pe mess

ct77pia 14-12-09 14:33

cit dureaza sa imi faci un seat leon din 2001 ? cu tot cu plafon ;portiere si scaune

Antilles 13-01-10 11:26

Spune-mi te rog ce grosime are pielea, merci!

andy4M3 31-01-10 16:55

SALUT......imi poti da te rog si mie un numar de telefon, imi trebuie niste piele ecologica alba, pt un interior de E 36. SAu baga Id-u meu de mess sa vb : [email protected] MULTUMESC:peace:

cobrelu 03-02-10 23:54

0763.646.100 sau 0729.275.388 contact
aveti PM

Angel 5 04-02-10 12:34

1 Attachment(s)
Mai gasesc piele ca in poza de mai jos (poza am luat-o de la tine de mai sus).

Ce latime are un sul?

CrazyWollf 09-03-10 20:54

nene ai dat faliment :)

cobrelu 10-03-10 17:52

Quote:

Originally Posted by CrazyWollf (Post 3165641)
nene ai dat faliment :)

nu nene, nu am dat faliment... raspund in general pe PM si primesc comenzi pe PM ... ce te-ar interesa ?

nubira2ph 10-03-10 20:28

un interior ... piele neagra .. sau gri cu rosu pt o nubira 2 ??scaunele si fetele de usa .. cam atat ma intereseaza.. ce oferta imi poti face .. cu tot cu manopera .. astept un raspuns multumesdc anticipat

CrazyWollf 10-03-10 20:47

Vreau sa ne intalnim sa vad ce culori ai ma intereseaza mai mult pe cream ce nuante ai si apoi iti dau comanda, ia zii cum facem ?

sebastyan2001 11-03-10 00:30

Salut m-ar interesa si pe mine daca ai niste piele naturala neagra si cat este metrul liniar (repet piele naturala, nu vinilin). Si unde trebuie sa ajung sa iau niste imitatie crem.

cobrelu 11-03-10 11:04

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3170272)
Salut m-ar interesa si pe mine daca ai niste piele naturala neagra si cat este metrul liniar (repet piele naturala, nu vinilin). Si unde trebuie sa ajung sa iau niste imitatie crem.

piele naturala NU mai aduc
pentru sintetica, da-mi un telefon: 0763.646.100

Aymur 12-03-10 23:50

pentru fetele de usi fata si/sau fata/spate cu imitatie piele sau textil dc ai .. imi poti face un pret? ( Bmw 316)

o`neal 17-03-10 11:17

Mai e de actualitate thread`ul ?

cobrelu 29-03-10 00:53

THREAD VALABIL ...
Atelierul de tapitat este momentan suspendat - NU se mai executa lucrari
Piele naturala - NU se mai aduce (niciodata)
PIELE ECO - SE ADUCE - gama de culori pe prima pagina

o`neal 29-03-10 14:11

Lasa un nr de contact ceva... ca vreau sa te intreb ceva...

cobrelu 29-03-10 15:39

0763.646.100 / 0729.275.388

danny80 09-04-10 05:41

Salut, ti-am trimis si eu un PM in care te intrebam de niste piele ecologica rosu aprins gen ferrari ...am vreo sansa... ? un raspuns ...da sau nu ..ar fi fost suficient ...

cobrelu 09-04-10 21:50

aveti PM ... imi cer scuze de intarziere, am fost plecat de Paste - comenzile stabilite se onoreaza dupa data de 11 aprilie

88mke 21-04-10 21:55

salut!!!

salut!m-ar interesa si pe mine nijte piele ecologica,dar culoarea masinii mele. e un turquaz!adik dai sa vezi post-urile mele vezi despre ce e vb..dak ai astept un raspuns.MS

Gerard1990 22-04-10 17:54

salut ne putem vedem in seara asta pe la brancoveanu sunt interesat sa cumpar
da-mi add la emil_gerard si vb acolo mai multe

DARKMAN_CACA_YO 22-04-10 18:14

ma inter niste piele eco....cum facem?imi trebuie putin 1 liniar pentru o incercare de a imbraca un panou de usa

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning