![]() |
Masina mea Old School - Mini Morris, an 1968
3 Attachment(s)
De curand am devenit posesorul unui mini morris din 68. Masina saptamana asta va fi dusa la service pt restaurare. va voi tine la curent cu progresele facute! wish me luck
|
Re: Masina mea Old School - Mini Morris 1968
Eheeee si pe mine ma batea gandul sa ma apuc de un mini.
Frumoasa initiativa ! Cat te-a ajuns ? Spor la treaba si tine-ne la curent ! |
super "prajitura"....ai grija cine si cum iti lucreaza la ea !!!
|
felicitari spuer bijuterie. grija la mecanici si piese.
english power. sper sa apar si eu curand cu un MG vechi:) |
Quote:
|
:)) mister bean o sa fie tare invidios dupa ce scoti masina de la facut :P poate ne zici cat te-a costat cotetzul si daca functioneaza ceva pe ea la ora actuala :) bafta la restaurare
|
Pana acum un an doi era unul tot galben in zona in care locuiesc intr-o stare perfecta. Vreau sa spun ca e o mica bijuterie. Multa bafta!
|
azi am luat-o de la om si am lasat-o la service! a costat sa zicem, hmmm o saptamana de petrecut la mare:)o sa fie o masina unicat, va promit!!!! daca i-as fi pus acum disc de ambreiaj nou, ulei,apa si bateria, ieseam cu ea pe strada
ce se va face la ea: -tabla cap coada cu schimbat elementele care trebuie inlocuite+vopsire -toate piesele de la trenul de rulare schimbate -tapiteria interioara complet schimbata -ambreiaj -roti turbate +bonus putin tuning exterior si steagul Angliei pe cupola:D o sa fac poze din timpul lucrarii |
6 Attachment(s)
poze de ieri
|
Quote:
Poate gasesti episodul de la "dealers wheelers" de pe Dsicovery in care baietii reconditionau o masina ca a ta - poti gasi sfaturi utile. Inca o data, multa bafta pentru o masina care merita sa fie restaurata. |
ai cumparat masina din roman sau o repari la un servis in roman?
|
Bag de seama ca bolidu a fost candva din Vrancea dar nu am vazut-o pe strazi nici macar in curti.
|
masina este in Roman la sevice Anania!
Pai omu a circulat fffff putin cu ea, si dupa ce i-a picat ambreiaju a stat 2 ani pe dreapta |
Quote:
part 2 https://www.youtube.com/watch?v=Jv3Ni...eature=related part 3 https://www.youtube.com/watch?v=O8avE...eature=related part 4 https://www.youtube.com/watch?v=PlDoN...eature=related ps: poate te ajuta la ceva |
ms frumos dar le-am vazut, apropos baieti, am nevoie de nishte idei de culori pt caroserie si pt interior! de tinut cont ca o sa fie cupola vopsita cu steagul angliei
la interior m-am gandit cupola s-o imbrac in piele intoarsa neagra, iar tapitzeria sa fie tot neagra iar cusaturile sa fie cu rosu |
pai fa-o ori neagra ori rosie cum erau demult :D sau poti incerca poate un alb frumos...depinde doar de gusturile tale.
|
Sa fii atent si la paleta originala de culori. Daca nu ai culoare din paleta originala, nu o poti omologa ca si vehicul istoric. Si ma gandeam ca poate vrei sa faci parte din clubul Retromobil :)
|
apropos de vehicul istoric, daca este inscrisa ca vehicul istoric masina poate sa circule pe strada oricand la orice ora? sau doar la manifestari cu masini de genu???
|
1 Attachment(s)
felicitari de achizitie si salutari de la sora ei mai mare
|
2 Attachment(s)
multumesc frumos:) uitati nishte poze cu interiorul si culoarea caroseriei! ashtept alte propuneri, eventual cu poze
|
Quote:
Gasesti conditiile pe site-ul retromobil. |
atunci ma mai gandesc eu la treaba cu inscrierea ca vehicul istoric
|
Daca vrei sa nu mai platesti impozit, gandeste-te la asta. Cred ca stiai ca vehiculele "isterice" sunt scutite de impozit.
|
Chiar daca este vehicul "isteric", poti circula oricand cu el. Dar ar fi pacat s-o muncesti zilnic pe plaiurile mioritice... :P
|
mare chestie faza cu impozitu, cateva sute de mii pe an! fasss
|
In cazul tau, dar cand ai un motor mare....e mare chestie.
Si daca nu ma insel mai e si ceva pe la ITP... Daca vrei sa intri in grup Old School Cars pune linkul asta in threadul pentru usergroup si da join... |
Sa'l stapanesti sanatos.
Eu zic sa alegi o nuanta de roşu. |
mersi, am ales culoarea: albastru race iar interiorul o sa fie piele vishinie cu gri deschis
|
foarte tare buburuza...prin bucuresti am tot vazut una neagra.
|
Aha,poate cand o scoti ne zici si noua(romascanilor),sa stam prin oras s-o vedem :D
|
cum sa nu:) oricum va tin la curent aici pe forum
|
ti-ai cumparat miniul intr-un final cat de tare... si o faci la anania service... o sa iasa misto... eu zic ca albastra sau un verde englezesc de jaguar ti-ar merge... da' cu steagul angliei pe cupola, albastra. s-o stapanesti sanatos.
|
Felicitari pentru achizitie si multa bafta cu proiectul, sau mai bine zis noroc cu gasitul unui tinichigiu si al unui vopsitor bun. In ce priveste culoarea, eu as face-o un british racing green si evident cu steagul marii britanii pe cupola. Abia astept sa vad jucaria pe strazi.
|
Quote:
Succes cu masina in continuare ! |
Re: Masina mea Old School - Mini Morris, an 1968
waw chiar ii tare cum lai gasit si volan pe stanga :) ... bafta la reconditonat :) astept mai multe poze daca se poate :D
|
ai terminat masina ? daca da pune si tu niste poze....
|
ce se mai aude?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning