![]() |
Cifre rotunde
Cifre...
Quote:
|
Alte cifre...
Quote:
|
apropos,cine ajunge la 265.000 de posturi s-a supt !
cica ala e maxim ! daca va uitati la nr. de posturi si tot la prfil gasiti si cat la suta ati \"consumat\" si folositi regula de trei simple : 610(posturi)...........0.23% x.............100% ------------------------------------------ x=610*100/0.23=~265.000 :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :wink: |
All about flaviutza
Joined: 11 May 2005 Total Online Duration: 5 Weeks, 2 Days, 16:44:54 Last Online Duration: 04:24:15 Number of visits: 404 Number of page hits: 7280 Total posts: 611 ----------------------------- All about Gabi Joined: 23 Aug 2003 Total Online Duration: 14 Weeks, 4 Days, 02:18:02 Last Online Duration: 01:57:04 Number of visits: 1853 Number of page hits: 46886 Total posts: 4077 ---------------------------- :D facem un versus ? |
:ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc
oare care total ? :roll: |
:lol: :lol: :lol:
pai asta incercam sa ii spun lui gabi el nu a priceput ce calcule fac eu ... pure mathematics :lol: :lol: :lol: :lol: |
eu cred ca altceva inseamna aia flaviutza...
deci tu ai un numar de posturi si acel numar de posturi face parte din tot forumul mai degraba din toate thread-urile forumului si deci tu ai contribuit cum ar veni la extinderea acestui forum cu zero virgula cat scrie acolo nu este life-time...si ce a facut tu acolo cu regula de 3 simpla ti-a dat cate posturi sunt cuprinse pe tot forumul... :wink: |
:lol:
Nu draga mea, nu am specificat nicaieri ca trebuie sa fii moderator ca sa vezi aceste statistici :) Iertare! :) In cazul tau, \"0,23 % of total\" = procentul reprezentat de mesajele tale, din total. Poate maine va fi 1,23423(2) %, sau 0,1 %. Nu exista limita de mesaje. In cazul meu, arata asa...
PS: Vali, ce versus? Mai are pana sa m-ajunga :P PPS: flavio, tu chiar ai impresia ca esti desteapta, iar restu' sunt prosti ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
daca nu primea penalizari la nr de posturi te depasea deja de doua ori :D
|
Nu la posturi ma refeream, ci la cealalta parte a statisticilor. O provocare demna de flaviutza ar fi https://www.4tuning.ro/forum/profile....wprofile&u=389 :lol:
|
Re:
Quote:
Nu are de ce sa te deranjeze chestia asta...sa facem alt calcul simplu: am vazut ca tu ai o medie de 3 posturi pe zi, asta inseamna cam 1000 pe an. Eh, acum calculeaza cam cand o sa ajungi la 265.000!!! :lol: |
acum am inteles
la ora asta :drunk: :drunk: (pe bune ca am beut) eu alcumva am privit \"totalul\" ala,am crezut ca e vre-o limita....desigur figurativa(cine sa ajunga la atatea posturi) THX boys 4 clearing that up ! P.S. sa nu postati daca ati luat ceva la bord :drunk: (am fost si eu la Gala premiilor de Excelenta a Oradiei... se intelege,ce era sa fac, se nu beau cu edilii??!!!.... adica betzaii orasului :lol: :lol: :lol: ) |
Go to sleep, ca sa nu postam 'ampoolea :)
Vorbim maine, adica azi... adica... stii tu! Te sun pe Zapp, cand iti revii :lol: :wink: |
We have 7979 registered users :D
|
Re: niste statistici misto
Quote:
Our users have posted a total of 268332 articles We have 8000 registered users aproape o dublare in 8 luni si ceva... E CEVA ! MAI MULT: Vizitatori īn ultimele 24 de ore: 5.746 Vizitatori īn ultimele 7 zile: 34.703 Vizitatori īn ultimele 30 de zile: 145.060 MAI MULT: cresterea a fost nu numai cantitativa, ci si calitativa, din ce in ce mai multe posturi la subiect si pertinente, si o preocupare din ce in ce mai mare catre curse si tuning, crestere la care ne mandrm ca am contribuit. intre 4300 si 8000 de useri e o mare diferenta, si nu exista padure fara uscaturi... multi pustani sau neavizati, dar noi nu facem greseala de a nu vedea padurea din cauza uscaturilor... sarbatori fericite, si la anul pe vremea asta o sa fim peste 20.000 din toata tara. LA MULTI ANI |
Cum spunea Gratzian in primul mesaj, \"niste statistici misto\" :)
Top creşteri (ultimele 7 zile) 1. www.4tuning.ro +1.778 https://www.4tuning.ro/forum/images/a...ad5c2c2b43.gif (www.trafic.ro) |
Our users have posted a total of 270000
(We have 8027 registered users) |
Re:
Quote:
|
Our users have posted a total of 272777 articles
PS: azinoapte - Our users have posted a total of 272727 articles |
Our users have posted a total of 273000 articles
We have 8110 registered users :) tot asa !! |
Luam proportii, ceea ce este bine. Dar trebuie sa crestem in continuare si din punct de vedere al calitatii :wink:
|
1 Attachment(s)
Desi 2005 a trecut, inca isi face simtita prezenta, aici, pe forum :)
|
Pragul de 40.000 de vizite pe saptamana a fost trecut
Saptamana 02.01.2006 - 08.01.2006: 40.008 Vizitatori si 1.164.688 Afisari :D |
Re:
Quote:
Apropos, ne apropiem vertiginos de 280.000 de mesaje :wink: https://img359.imageshack.us/img359/2...titled2ry1.jpg |
29 ianuarie 2006
|
ce sa mai ...pana de Pasti cu siguranta avem 300 000 de posturi
tot stau si ma intreb cum de nu se afla nici macar acuma 4tuning pe un loc mai sus ...sta pe locul trei parca ar fi lipit ...pe trafic ... |
|
1 Attachment(s)
Cifre rotunde :lol:
|
1 Attachment(s)
Cifre, cifre şi iar cifre :)
|
inca putin si avem 300 000 .... :lol:
|
Re:
Quote:
dar am si eu o intrebare:avand in vedere nr mare de useri,nu este mare si riscul virusarii calculatoarelor.... :?: |
nu inteleg la ce te referi ? ce virusi ? :roll:
|
Re:
Quote:
ah...se poate prin atasamente...da' daca ai un antivir bun care verifica instant atasamentul dld nu exista nici un risc.... |
virusul vitezei bre... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Am aproape 3 ani de cānd folosesc forumul şi pot spune cu māna pe inimă că niciodată nu am luat vreun virus de aici. Nu ştiu să existe vreun user care să-şi fi virusat calculatorul din cauza forumului.
|
cum sa nu Gabi .. te virusezi .. cam toti ne-am virusat .. cu \"virusul dependentei\" :wink:
|
Asta e clar, trebuie sa recunosc, si eu am devenit dependent de 4tuning.
|
haha :) dependenti ... nu e zi sa nu simt nevoia ...
cam nasol :) :P |
eu zic ca dependenta asta nu este nociva ci este chiar o dependenta care te ajuta in a descoperii lucruri noi despre tuning despre masini despre lifestyle... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning