Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   salut toti fani bmw si in special \"urs\" :) (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/11687-salut-fani-bmw-special-urs.html)

solduban_ny 11-01-06 21:15

salut toti fani bmw si in special \"urs\" :)

1 Attachment(s)
as vrea sa mi spuneti care stie cum iese pe pe tobele de esapament flacari ce sistem e?!la turati mai insisitente astept raspunsuri mersi!!!

Alexutzzz 11-01-06 21:18

merg doar la benzinare si cu tobe sport fara site sau cu fff putine exista un kit care se numeste flame tower kit e in jur de 100 $ se gasesc la magazinele de tuing se vindeau si la bazar

solduban_ny 13-01-06 21:06

hmmm

da tocmai imi fac traseu de evacuare din inox si no sa mai am nici o sita si pa capat toba sport dar daca nu gasesc kit ala in magazin nu mai exista nici o solutie sa o fac eu?? :) merci

horguemtuning 14-01-06 18:38

Este un sistem simplu sunt si pe FK si pe Raid !

solduban_ny 17-01-06 20:03

fi te rog mai explicid cu FK? si RAID...? traseu de tobe conteaza daca e din inox sau din teava normala si pe capat tobe sport normal ii da cai in plus sau cu ce e mai deosebit inox decat teava normala?! si ce pot sa ii mai fac pt cai in plus :wink:

aleks 20-01-06 11:50

fk si raid sunt firme... producatori
www.fk-automotive.de e site-ul oficial al producatorului german

horguemtuning 22-01-06 08:52

Da insa problema e ca pe FK nu am gasit in catalogul online produsul desi este in catalogul tiparit !

solduban_ny 23-01-06 18:00

ok cum ii dau cai in plus :?:

aleks 24-01-06 07:15

iti cumperi doi lipitzani.... :lol:
1) de cati bani dispui pentru asta?
2) folosesti masina pentru uzul cotidian, sau o vrei doar pentru show?

solduban_ny 25-01-06 20:46

ok poi as dispune de bani nui problema asta bine nici exagerat sa depaseasca pretu masini :wink: !!! poi de ce sunt 2 variante?poi cam de masina ma folosesc nu zi de zi dar ma plimb cu ea pe vremea asta nu dar vine primavara vara :wink: si iar ies baiti cu gozurile spoilerite :D !!dar se pare ca nau inteles ca nu spoilerele fac masina mai puternica!

aleks 27-01-06 08:53

uite aici un ghid practic, ar trebui sa-ti lamureasca problemele...
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=10036

solduban_ny 30-01-06 20:28

ceaooo

mar interesa angel eyes pt e30 si stopuri tuning! la noi in oras nu este sti cine ar putea aduce sau sami trimita??si in cati bani?merci :wink:

aleks 31-01-06 18:59

ti-am dat private msg
te-a ajutat?

Ben 14-02-06 23:50

bmw

In Baia Mare este cine sa iti aduca............................................. ..........problema e cu astea ca nu sunt deocamdata in stocul producatorului...bulina rosie pe www.fk-automotive.de :roll:

Ben 14-02-06 23:52

bmw

:paper:

aleks 16-02-06 08:55

Re: bmw

Quote:

Originally Posted by \"Ben\"
:paper:

ben, poate reusesti sa nu dublezi post-urile cu completari inutile...

Alex-Rahova 16-02-06 23:34

1 Attachment(s)
Flame Thrower e un sistem format din o cutiutza magica, o bobina de inductie si un buton..bine si firele aferente. in principiu - cand apesi butonul `magic` niste fire care pleaca din cutiutza aia si se duc la bobina masinii,intrerup scanteia de la bujii.deci in cilindru nu are loc ardere -> benzina iese pe evacuare,ajuge in toba -> (in toba finala ai o bujie,legata la o bobina de inductie separata ..ascunsa prin portbagaj :P ) cand apesi butonul `magic` ,iti opreste scanteia din bujiile masinii,dar da scanteia in toba,unde ajunge benzina nearsa. masina e dusa in ture multe ,ca altfel nu ar functiona sistemul din 2 motive : 1) gazele de esapament nu ar avea 'viteza' foarte mare..si flacara din toba finala ar fi inexistenta . 2) cand apesi butonul `magic` nu mai ai scanteie in motor - deci 'moare' repede.sistemul costa in jurul la 100 de euro pentru o singura toba finala, 150 de euro pentru 2 tobe .postez si un filmulet cu masina unui prieten,dotata cu un astfel de sistem.

WYK-ul 15-03-06 12:46

Re: salut toti fani bmw si in special \"urs\" :)

Ai uitat sa precizezi ce face la bujii :D

Alex-Rahova 15-03-06 12:48

ca se FooT bujiile ..asta e partea a 2-a . sau nu la asta te referi ? :)

WYK-ul 15-03-06 12:53

ba da, la asta ma refeream

Alex-Rahova 15-03-06 12:54

:yes: asta era..

andreasiii 22-03-06 20:30

Salut baietzi!! Am un BMW 323i V6 benzinar, coupe din 1984.Am suspensii sport, roti late din faBRICA si alte extra nu posed inca! Practic as dori urmatoarele si astept sfaturi!

Am poza cu 2 spoilere fatza spate superr as vrea sa mi le montez!
Tinichigerie impecabila!! + vopsea negru + luciu ca la masinile noi!
Interior piele si tot ce arata vechi inlocuit!
Exista in aceasta tara mare o firma in zona sm - mm Cj care poate sa le faca astea toate????????????? sau trebuie sa gasesc separat oameni pentru fiecare operatiune in parte..???

Astept vesti!

cc13 22-03-06 21:58

sunt o gramada in zona aia si chiar foarte priceputi...
a facut BMW 323i V6 ??? stiam ca au facut motoare cu 6 in linie

scorpion_sd 23-03-06 16:44

To:andreasiii:
Ai un motor SUPER 2.3 V-6, numai odata am vazut asa motor dar nu pe masina da desvacut...
Sper sa rezolvii toate problemele pe care le ai pus in ghind ori cum V-6 nu este la ori ce colt..

SUCCES..
BMW-FOREVA...

andreasiii 27-03-06 18:10

Salut baietzi!! Am un E30 Bmw 323i '84 benzinar in 6... 150 cai si ca dotari am doar suspensii sport.As dori urmatoarele inbunatatiri!
Vopsea negru luciu ca la mama fabrica, spoilere fatza, spate,schimbate...am pozele cu modelul care il vreau..,
La interior vreau tapiterie noua, antifon podea, mocheta...praguri .La motor nu vreau tuning deoarece momentan sint multumit cat de FAST e :) + bineinteles mai incolo mici schimbari..chichitze...gen schimbator de viteze, volan sport....
AS fi curios .

Exista intr-una din judetele SM-MM-CJ....o firma care sa imi faca toate astea? sau trebuie sa caut separat om ptr; fiecare operatie????????????? Nu vreau firma care fac numai masini noi!!!! de nelesi sint satul...astept raspuns pls.............

andreasiii 27-03-06 18:13

Vreau nume de firme...si scuze...........nu v6 doar 6 in linie :))

cata_tm 27-03-06 18:53

pai, tu ai intrebat de cluj, si de zone mai din nord... poate nu te ajuta, dar cred ca ar merita sa mergi la arad, si vb cu kid. de acolo ies masini frumoase.

pt solduban_ny: tu ziceai ca ti-ai facut toba din inox. sugestia mea ar fi sa pui o finala sport totusi, ca altfel suna a gol (asa, doar... ca fapt divers). oricum, e bestiala masina

andreasiii 29-03-06 18:23

Merci de sfat...merita pana in arad.......dar ma intreb.....face numa masini noi? ca ..cam asha ceva am vazt....astia care lucreazqa bine..nu se mai intorc sa faca masini si mai vechi....vor sa lipeasca 2 spoilere si sa iasa banii fara alte complicatii...sau face de toate??? OAre ce tarif are un KID de asta ??? in afara de chestiile care le iau pe masina oare cat ma jupoaie?

bussines 18-05-06 22:37

Quote:

Originally Posted by solduban_ny
as vrea sa mi spuneti care stie cum iese pe pe tobele de esapament flacari ce sistem e?!la turati mai insisitente astept raspunsuri mersi!!!

sper sa-ti rezolve problema: https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/3344-vand-flame-thrower-kit.html
bafta

Tzipi 22-08-06 10:51

B-99-tpi ;)

aresH 26-08-06 02:18

Quote:

Originally Posted by scorpion_sd (Post 353089)
To:andreasiii:
Ai un motor SUPER 2.3 V-6, numai odata am vazut asa motor dar nu pe masina da desvacut...
Sper sa rezolvii toate problemele pe care le ai pus in ghind ori cum V-6 nu este la ori ce colt..

SUCCES..
BMW-FOREVA...

trebuia sa`i faci o poza draq sa vedem si noi Ve Shase pe 323i de faBRica ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning