Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/11681-mafia-viata-noastra-clip-sambata-14-01-06-a.html)

Swamp_v1 11-01-06 18:50

B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06

B.U.G Mafia filmeaza clip sambata 14 ianuarie 2006 la piesa noua de pe albumul \"Viata Noastra\" (album aniversar de 10 ani). Bun nu am intrat sa fac reclama sau ceva si nu cotest faptul ca multi dintre voi poate nici nu agreati deloc aceasta trupa (neaparat...) insa avem nevoie de o masina tare la filmare cu LCD-uri cu tuning frumos jante etc...de preferabil in cromatica cu Alb albastru Negru Gri etc... Clipul se va filma in studio adica indoor...deci nimeni nu va da \"scrartz-uri sau \"piruete\" vorba unui alt regizor...sau burn out-uri sau alte de-astea... Masina va fi filmata ca in showroom din toate unghiurile posibile inclusiv interior. Cine crede ca ne poate ajuta cu o astfel de masina sambata ar putea destul de urgent sa-mi dea si mie un mail la [email protected] cu poze eventual si cu pretentiile... Sambata dupa ora 12 ar trebui... Asa ca cine poate fi de ajutor ii vom multumi din suflet :roll:

Mersi mult

XoRRo 16-01-06 10:28

ca viata e ca un castel de nisip.. stiu bine promit.. sa profit doar un pic.. vreau mult sentiment... vreau sa simt ca iubesc... sa rad si sa plang.. sa simt ca traiesc...

cand apare vidoclipu pe tv si albumu pe piata ? ca sunt mare FANatic mafia... ?????

Swamp_v1 16-01-06 11:15

Pe Sambata Duminica apare clipu pe TV daca nu sunt alte probleme...Iar albumul probabil ca la o saptamana distanta de clip maxim. E tare totusi ca piesa este deja pe net...ceea ce inseamna ca \"baietzii\" au actionat deja...deci nu m-as mira si albumul sa fie foarte curand....

zetemte 16-01-06 16:23

s-a filmat deja sau mai aveti nevoie de masini?

Swamp_v1 16-01-06 16:36

S-a filmat sambata. Pana la urma am filmat cu un Porsche Cayenne Turbo Negru Tunat cu roti negre cromate pe margine si cu kit intreg de spoilaraie, 7 ecrane DVD si 4 sub basi. Eu nu am crezut ca exista asa ceva in Romania dar mi s-a dovedit ca gresesc. Mersi oricum pentru masini. Eu as fi ales cateva din ce masini am primit pe mail insa a ramas la latiudinea producatorului sa aleaga altceva... Oricum mersi pentru tot.

zetemte 16-01-06 16:42

Ok.
Cunosc masina, era perfecta pentru acest gen de muzica.

Hondarul 16-01-06 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Swamp_v1\"
S-a filmat sambata. Pana la urma am filmat cu un Porsche Cayenne Turbo Negru Tunat cu roti negre cromate pe margine si cu kit intreg de spoilaraie, 7 ecrane DVD si 4 sub basi. Eu nu am crezut ca exista asa ceva in Romania dar mi s-a dovedit ca gresesc. Mersi oricum pentru masini. Eu as fi ales cateva din ce masini am primit pe mail insa a ramas la latiudinea producatorului sa aleaga altceva... Oricum mersi pentru tot.

Tatal lui Andrei cu 350z-ul poate ??? Mai mult ca sigur el este... Cat despre d-l Swamp... sa nu-mi zici ca este d-l Nicolae in spatele acestui id :roll:

Gabi 16-01-06 22:33

Swamp: dacă şi videoclipul este la fel de BELEA ca melodia, nota 10 cu felicitări!

dexter_20 26-01-06 09:25

ca fan BUG Mafia abia astept sa vad clipul.din cate am citit aici cred k o sa fie ceva ce o sa rupa gura lumii.totusi... eu tanjeam si dupa un clip la piesa \"hai cu mine\".cred k iesea ceva calumea....dar nu eu sunt cel care decide chestiile astea.felicitari BUG Mafia si Onestiul va mai asteapta cu un nou concert.Bafta in continuare si La Multi Ani!

orlando 26-01-06 19:46

Am si eu o rugaminte daca il gasiti pe net sau il capturati de la tv uploadatil si aici ca eu vad videoclipurile mai cu intarziere si nu cred ca sunt singur... :wink:

Gabi 27-01-06 17:18

Clipul a apărut la TV, da' încă nu l-am văzut.

orlando 27-01-06 18:49

eu l-am vaz sincer mi se pare cam prost realizat...adica nu se ridica la standardele melodiei...parerea mea
si da deci Porsche-le acela este bestial si este masina tatalui lui Soty care are un 350 z pe care il stiti de la legale :wink:

gelu_r 28-01-06 15:36

l-am vazut si eu....nu le trebuia cayenu ala cu ecrane in tetiere...etc...puteau sa filmeze si cu unu stok...ca nici macar nu i-au deschis usa.....si e intunecat clipu..m-am agitat aiurea sa fac rost de el...

XoRRo 31-01-06 08:41

totusi e un videoclip B.U.G. Mafia si e super tare! melodia e si mai tare! acum asteptam albumu pe piata

blowwind 03-02-06 08:17

slab videoclipul....FOARTE slab...ma asteptam la ceva mai inteligent...dar...asta e acum...next time :)

sil4tuning 03-02-06 08:31

video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore ..
cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai .....

sil4tuning 03-02-06 08:31

video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore ..
cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai .....

DJ-24-ALN 05-02-06 11:18

poate cineva sa puna aici videoclipul pls?

sil4tuning 05-02-06 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ-24-ALN\"
poate cineva sa puna aici videoclipul pls?

abia maine dimineata eu ..asta in caz ca nu se gaseste careva pana atunci :wink:

Alfa_band 05-02-06 19:27

1 Attachment(s)
:twisted:

MaTzA 06-02-06 13:17

Sincer mie nu-mi place cum a fost facuta melodia pt k baietii vb de de bani,masini,femei,adik despre viatza shi se trezeshte la un moment dat o adormita sa zica k ea e indragostita shi k vrea sa fie iubita. Parerea mea e aiurea facuta melodia textele sunt mishto nu am ce zice.Dar tot parazitii rules!!!

Eugen_TL 07-02-06 19:35

melodia imi place! videoclipul lasa de dorit ! poate mai tineti minte videoclipul cu n&d cand apareau masini,motociclete,o cursa ceva! ala mi sa parut mai interesant .... ! in fine fiecare cu ce poate dar eu tin sa cred ca baietii de la BUG MAFIA pot multe

kraven_4_all 08-02-06 10:18

frumos Cayenne`u d-lui Sota!! pacat de videoclip, in mashina s-a bagat apeox.50 mii euro!! macar trebuiau sa arate aceasta investie in interior mai ales,restilizarea cu nappa + alcantara, monitoarele LCD(7 park),dvd`ul shi sistemul audio!!! mashina este o bijuterie!! ma ashteptam la mai multe din parta Mafiei!!!!

GolfuletzS 08-02-06 12:50

nu le`au ajuns cei 15.000 de dolari de la Sisu si puia ca sa faca un videoclip..... !!!

GRASULE LUMEA TRE SA STIE CINE ESTI

E FOAME DE BANI BAIETI !

Sisu si Puya - o mare familie .....

sil4tuning 08-02-06 19:34

eu cand m-am referit ca am avea si noi bani de videoclip in ziua de azi nu am glumit = costul unui bilet de tramvai + o cola de jumate
doua camere inchiriate si doua pasarici care sa se miste maxim 15 minute
atat ...

TND--TEAM 09-02-06 17:16

Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

blowwind 09-02-06 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

nu stiu ce vezi tu asa de interesant la videoclipul ala...inafara de tipele alea care danseaza pe acolo yo nu vad nimix...
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ...
dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!!

TND--TEAM 09-02-06 20:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

nu stiu ce vezi tu asa de interesant la videoclipul ala...inafara de tipele alea care danseaza pe acolo yo nu vad nimix...
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ...
dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!!

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate cu unul facut afara :roll: cred ca se putea videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

TND--TEAM 09-02-06 20:54

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate compara cu unul facut afara :roll: cred ca se putea filma videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei, Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

blowwind 09-02-06 20:56

omule...yo nu te inteleg :)
mai intai spui ca e super tare...dupa care spui ca mai bine il faceau pe strada si tot asa... MAKE UP YOUR MIND!! si inca ceva...invatza sa scrii coerent...ca m`am chinuit 10min sa inteleg ce ai vrut sa zici :) ...

kraven_4_all 09-02-06 23:22

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate cu unul facut afara :roll: cred ca se putea videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

Nu`mi spune k Mafia n`au bani sa fak un videoclip in care se vorbeshte despre LCD`uri shi nu sunt in stare sa puna o camera pe unul din cele 7 monitoare care erau in Cayenne!!!De bani nu e problema!!! yo am criticat videoclipul, pentru k shtiu k se putea mai bine!! nush dak ai vaz videoclipul celor de la Big Tymers,la piesa \"Numba one stunna\", dar in afara de mashini shi de lantzurile de la gatul negrilor se poate face shi la noi!! nu banii sunt problema!!!

MaTzA 10-02-06 15:18

Re:

Quote:

normal ai dreptate marca Bug Mafia adik mediocru nu bestial vrei sa vezi un videoclip bestial,unic shi in premiera in romania ,uite-te la \"in focuri\" sa vedem dk pot cei de la mafia sa scoata ceva macar pe jumatate...sau sa vb de ceva mai recent...videoclipul praf care i-au facut praf pe altii...shi dk mai vrei ceva pe 15 o sa fie concert la sala polivalenta \"Killa Beez\" shi citez \"CEL LAI MARE CONCERT DE RAP DIN ROMANIA\" or sa vina o gramada de rapperi, sa vedem dk mafia poate sa faca cv de genul.Shi dupa aceea mai postezi.. pana atunci :writers_b

GolfuletzS 10-02-06 16:15

haha.... ce ma bucur ca multa lume... e \"impotriva\" lor :) cam dur spus... ma rog.... uitati`va si la videoclipu pune`i la pamant.... e facut cu bani putini... dupa problema lui sisu da tot a iesit mai misto decat ... a lu mafia....

ps: dupa cum spune tataee in melodie.... \" ca vrea o tona de euro.. si ca nu se imprumuta si nu se umileste \" exact asta ati facut ... cand ati luat 15000 de dolari de la Sisu si puya....
ps2: mai zici ca esti actioanr la Sc strazile... si ca iti ajuti aproapele .... asa sti sa ajuti tu aproapele.... inseamna ca nu sti bine lb romana cauta in DEX si vezi ce inseamna a ajuta \" baietii de cartier\" ce sunteti !

orlando 10-02-06 18:29

hahaha nu imi vine decat sa rad...hai frate faza cu 15000 de dolari sau ce drq erau aia...e ca si un drept de autor...si plus cu scandalu ala au mai facut si ei un pic de reclama...ca regel manelelor si sa nu negati ca nu e asa... :wink:
daca vreti rap adevarat ascultati frate orice altceva decat Sisu si Puya,BUG astea sunt produse comerciale :wink:

GolfuletzS 10-02-06 19:42

cum zici tu ......
mai intereseaza`te de sisu si puia ... si pe ruma vorbim ;)

bafta
nu mai comentati daca nu stiti nimic !

Gratzian 10-02-06 22:29

hello, nu era un topic de critica muzicala, ce aveti?

GolfuletzS 11-02-06 08:02

sry gratian...daca vrei muta topicu la tot ce nu paote fii incadrat....

Cosmin255 14-02-06 14:29

Poate nu a acceptat proprietarul sa ii fie filmat interiorul masinii.Al cui este ? Al dlui Niculae?

bogdan C.E.T. 05-06-06 15:40

Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06

ar fii belea daca s'ar face videoclip la 40km/h

dexter_20 08-06-06 23:11

Re: B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
ar fii belea daca s'ar face videoclip la 40km/h

Asta da! Un vis de-al meu ar deveni realitate + un clip la melodia "Hai cu mine" care o consider cea mai reusita melodie a lor.Deci nu imi vine sa cred k in cluburi inca se mai asculta si gagicile se mai rup pe melodia asta.

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning