Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   masina mea Mitsubishi evo IX (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/116636-masina-mea-mitsubishi-evo-ix.html)

baluba 30-03-09 01:41

masina mea Mitsubishi evo IX

2 Attachment(s)
2007 Evo IX
Motor 2.0 MIVEC
Tractiune 4x4
Putere stoc 280 hp
Modificari: Admisie, Bujii, BoV si Soft Racing Code
Evacuarea este stoc cu CAT scos pentru a face o setare (o gaura de sonda). Urmeaza sa il pun la loc pentru a nu avea probleme cu garantia.

Mecanica este facuta la COLINA Motors iar setarile sunt facute de catre RACING CODE, bucurandu-ma de buna colaborare a celor doi tunneri.

TOBA^ 30-03-09 11:24

Re: masina mea Mitsubishi evo IX

e boomba masina .... sa ai parte de ea....

vreau sa mentionez ca masina face parte din A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT

adibose 30-03-09 12:37

la cat mai multe victorii cu bomba ta sexy :)
este o masina de nota 10, trage foarte bine pentru modificarile pe care le are.

dragos1989 07-04-09 22:24

As fi putut sa bag in foc ca ai mai multe modificari pe ea dupa felul in care poate sa alerge...Hehe..inseamna ca soft-ul acela de la RacingCode e profi. Sa o alergi fara probleme!

shantzu 13-04-09 20:46

4 Attachment(s)
Mai multe poze 8)

sTAILLL 14-04-09 18:51

am vazut masina de multe ori in oras , si am ramas impresionat placut atat de cum trage cat si de cum arata! e super tare culoarea
felicitari

Georg1q 27-06-09 19:16

te-am vazut azi prin tineretului, se aude super masina ... s-o stapanesti sanatos in continuare

b_13_wrc 27-06-09 19:37

Tare masina domne.......multa bafta in continuare si sa ai parte de ea.
PS: Ai grija la "dacii" :D

baluba 03-07-09 02:51

va multumesc mult...... w r c promit ca o sa ma feresc numai de dacii albe =)))))))

taz.frkz 14-07-09 12:13

baluba vezi ca ti-am dat pm

Cristi01 15-07-09 12:11

Frumoasa:),da si rapida:D.Bafta cu ea..si sa o alergi bine:lol:

f0cs 18-07-09 15:28

3 Attachment(s)
:!::!::?::!::?::!::?:

GL-22-GTR 22-07-09 21:44

Tu nu esti baiatu care fura pulpa de porc din alimentara la filmul Anonymous Motorsport ?
Cat am putut sa rad la faza aia...:lol::lol::lol:

f0cs 22-07-09 23:14

Ba da el este :)))
raspund pentru el pentru ca am observat ca intra extrem de foarte mega rar pe aici...

baluba 26-07-09 02:05

nu ca o fur o si mananc=)))))))merci focs..intradevar nu prea intru pe 4 tuning.

baluba 06-08-09 17:08

4 Attachment(s)
POZE........

baluba 06-08-09 17:21

7 Attachment(s)
poze.............

26WRC 06-08-09 17:55

modificari aduse,cai putere la roata/motor, timpi pe 402m?:);) bafta multa!

baluba 07-08-09 17:53

AM PUS MASINA PE DYNO LA RACING CODE SI MI-A DAT....

400 DE CP LA MOTOR
306 LA ROTI
11.5 TIMPUL PE 402M

MERCI FOCS & TUNINGGARAJE PT POZE

skoda boy 07-08-09 22:14

O vad parcata mereu in fata la Dalin.... foarte misto masina,bafta in continuare :)

baluba 11-08-09 15:15

pei acolo o tin......merci

baluba 12-08-09 02:20

victime

AUTI TT ( CZR)
EVO IX (DUCU)
BMW M5 TURBO (DGH)
LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN)
EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI)
EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE)
AUDI S3 (NADIR
AUDI RS4 ( S X C VLAD)
AUDI R8 NO NAME
ETC ETC
NU IMI MAI AMINTESC BINE ACUM......DACA MA STIE CINEVA CE VICTIME AM MAI AVUT POATE SA POSTEZE

Rookie 12-08-09 11:52

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2551893)
victime

AUTI TT ( CZR)
EVO IX (DUCU)
BMW M5 TURBO (DGH)
LAMBORGHINI GALLARDO (CEL DE VALCEA GALBEN)
EVO 8 VALCEA ROSU (SEBI)
EVO 9 TULCEA GALBEN (MOUSE)
AUDI S3 (NADIR
AUDI RS4 ( S X C VLAD)
AUDI R8 NO NAME
ETC ETC
NU IMI MAI AMINTESC BINE ACUM......DACA MA STIE CINEVA CE VICTIME AM MAI AVUT POATE SA POSTEZE

may neneee ... interesanta lista, serios ... felicitari ...

C_kst 12-08-09 14:32

Pe ducu il faci acum cu modificarile actuale ??

kickass 12-08-09 16:47

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2541686)
AM PUS MASINA PE DYNO LA RACING CODE SI MI-A DAT....

400 DE CP LA MOTOR
306 LA ROTI
11.5 TIMPUL PE 402M

MERCI FOCS & TUNINGGARAJE PT POZE

timpul real pe 402m a fost 12,9s ;)
in rest nu contest nimik!
bafta in continuare!

baluba 12-08-09 21:16

DA CHIAR AM BATUT MASINILE CARE LE-AM SCRIS MAI SUS......SI PE DUCU L-AM BATUT....KICKASS CRED CA TE ROADE INVIDIA SINCER......IN PRIMUL RAND AM PLECAT DIN 4000 DE TURE.SI IMI CADEA IN 2800 IMI ERA DE TRANSIMISIE..DAR NU CONTEAZA ASTA...CONTEAZA CA AM UN PALMARES FOARTE MARE SI TARE......EU MERG ZI DE ZI CU ACEST EVO.....M-AM DUS IN UNGARIA PE ROTI M-AM INTORS IN BUCURESTI TOT PE ROTI.....ALTI SE INTORC PE PLATFORME CU MASINILE......... AAA NU AM BAGAT MAI MULT DE 1500 DE EURO IN MASINA DECI/////......MULTUMESC RACING CODE NR1 & COLINA MOTORS NR1;D ;D;D; ;D P.S kickass TE ASTEPT CU UN VITO LA START=))))))))....MERCI PT FELICITARI.

C_kst 12-08-09 21:52

Am inteles...eu intrebam daca l-ai facut recent ??!! sau il faci acum...la modificarile care le are el...

kickass 13-08-09 01:22

nu intaleg de ce te ataci atat
nu am contestat palmaresul tau, doar timpul pe 402m..
daca la urmatoarea cursa o sa scoti 11.5s... tot respectul, dar pana atunci timpul oficial cronometrat este de 12.9s ;)

p.s. daca vi cu vito.. iau passatu de familie (1.9tdi) sa ai o mica sansa :D

baluba 13-08-09 01:56

k te astept la start ;d ;d ;d cu passatu

ducu 13-08-09 22:31

Mama ce victime tari ai... ma dai si pe mine o tura cu masina??
Copilu`... fara suparare, imi plac estimarile tale, de citzi cai crezi ca mai ai nevoie sa citesti ce-mi scrie pe luneta? ...zice victima ;)

PS. Lasind gluma la o parte ... daca tu ai 400cp si 11,5/400m... cit estimezi ca as avea?

baluba 14-08-09 03:54

EU AM BAGAT 1 500 DE EURO IN MASINA SI AM DOAR UN SOFT EVACUAREA SI ADMISIE SI TE VAD FOARTE BINE..........CHIAR FOARTE BINE....TU AI BAGAT 30 DE MII DE EURO DAR NU STIU IN CE..TU IN ULTIMI 2 ANI CE VICTIME AI AVUT???......EU DEJA AM UN PALMARES BOGAT CU MASINI PROASTE SAU BUNE CUM VREI TU SA LE EI....TU CE PALMARES AI?????VAD CA O DAI IN RAUTATI DUCULE.....TE CREDEAM ALTFEL DE BAIAT...DAR VAD CA M-AM INSELAT...//

cRbL 14-08-09 03:56

1. te rugam, nu mai scrie cu caps.
2. nu ar fi mai simplu sa va dati o "intalnire"?

baluba 14-08-09 04:20

EU I-AM RASP ATAT ..AM VB SI I-AM ZIS SI IN FATA CA MI SE PAREA ABERANT SA-L BAT EU LA CATI BANI A BAGAT IN MASINA...EU NU MAI VREAU DISCUTI IN LEGATURA CU DUCU MA BATUT BRAVO LUI 1 MASINA 2 3 4 BRAVO LUI ESTE MAI BUN

Raz 14-08-09 10:36

Quote:

Originally Posted by ducu (Post 2556609)
Mama ce victime tari ai... ma dai si pe mine o tura cu masina??
Copilu`... fara suparare, imi plac estimarile tale, de citzi cai crezi ca mai ai nevoie sa citesti ce-mi scrie pe luneta? ...zice victima ;)

PS. Lasind gluma la o parte ... daca tu ai 400cp si 11,5/400m... cit estimezi ca as avea?

Ducule..... sincer nu inteleg ironia..... Pe 12.08.2009 tu inca te numarai printre masinile pe care Baluba le-a avut in spate pe 402m (chiar daca nu era setata cum trebuie a ta, ai acceptat sa te dai) iar estimarile de putere nu au fost facute de Baluba, masina a fost pusa pe un stand Chassis Dynamometers si testata de niste profesionisti.
https://img258.imageshack.us/i/25072009566.jpg/

Eu zic ca frumos ar fi sa lasam deoparte "ambitiile prostesti" iar in schimb putem lasa fairplay-ul sa ne caracterizeze.
Noi oricum te respectam si suntem constienti ca la ora actuala munca, efortul , banii investiti si-au spus cuvantul ( 3 masini, 3 sate, chiar nu mai conteaza.... oricum mult in fata... FELICITARI).
Sper sa revenim la ganduri mai bune......

ducu 14-08-09 12:26

Victimele pe care le-am strins de-a lungul timpului ar pute fi scrise pe 3 pagini dar nu despre asta e vorba!!! Ma vezi insiruindu-le?? Te rog nu intra in detalii ...ca daca te uiti la virsta iti poti da seama ca noi alergam cu masinile cind tu le vedeai la tv.
Oricum...In momentul in care ne-am dat prima oara... (cind masina mea, avea o problema...dar repet irelevant), ai fost de 2 ori din 4 cu o capota in fata... si ai facut mare tam tam!! Regula "inch or a mile"...
Acum cind masinile nu au nici o legatura... tu tot in aceasi zona le plasezi???
Raz ...caracter!!! Despre asta vorbesc.
Baluba ... daca vrei performanta o sa vezi ca banii care i-ai bagat pina acum sunt fix kk, si ca fara sa mai bagi multi bani nu vei putea face diferenta!!
Si ar mai fi un lucru , baluba,... nu te mai baga in alte jocuri de culise, ca nu cred ca ai de ce...
end of discussion

kickass 16-08-09 11:45

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2553947)
IN PRIMUL RAND AM PLECAT DIN 4000 DE TURE.SI IMI CADEA IN 2800 IMI ERA DE TRANSIMISIE..

aici ce s'a intamplat?
https://www.youtube.com/watch?v=0PAcd...e=channel_page

baluba 17-08-09 02:28

Ce sa intamplat????dar vad ca va roade....cred ca nu dormiti cu noptile....ce sa ii mai zic lu Baluba...ce filme sa mai gasesc cu Baluba....Imi place ca va roade invidia...asta inseamna ca sunt o persoana importanta.....;d;d;d

kickass 17-08-09 09:30

cum sa fiu invidios pe cineva care se bate cu pumnii in piept ca masina lui e foarte tare si merge 11.4s - 11.5s si cand da de o cronometrare ca la carte... surpriza.. 13.00s :)
si atunci nu stim ce scuze sa mai gasim.. :D

Corse 17-08-09 11:40

am urmarit toate discutiile acestea in legatura cu timpii sau ducu vs baluba. nu ma bag pentru ca nu e treaba mea, doar stiu ca nu asa se face o masurare a timpului pe 400 m

https://www.youtube.com/watch?v=U2AR5zL_voI

unde masina nu intampina rezistenta aerului si trebuie sa-si propulseze propia masa pe distanta celor 400m, nu doar sa invarta 4 role.

Paul RR 17-08-09 12:23

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2563116)
Ce sa intamplat????dar vad ca va roade....cred ca nu dormiti cu noptile....ce sa ii mai zic lu Baluba...ce filme sa mai gasesc cu Baluba....Imi place ca va roade invidia...asta inseamna ca sunt o persoana importanta.....;d;d;d

Ni se pare noua sau eviti raspunsul ?
Daca nu ati fi facut atata reclama pe net si ati fi lasat faptele sa vorbeasca, nu ar fi avut nimeni treaba, dar cu atatea laude si un timp REAL slab pentru pretentiile emise, nu te mira ca se ia lumea de tine. Faptul ca minti ca plecai slab cand pe filmare se vede altceva iarasi se intoarce impotriva ta.
Jeff merge 11.4-11.5 acuma, si nu cred ca incape comparatie intre masini. Da-te cu el ca sa intelegi ce e un 11.5.

All times are GMT +2. The time now is 23:05.

- Copyright 2026 4Tuning