![]() |
Machete in lucru - graffik4life
6 Attachment(s)
Salutare!
Am sa pun si eu o masinuta... tunata discret in timpul liber... masina e cam gata si am sa pun poze inainte/ dupa tuning. BMW x5 Modificari aduse: - vopsea noua (alb mat) - jante noi - geamuri fumurii (spate) - sticker 4tuning - interior alb cu negru |
Re: machete in lucru - graffik4life
Intentia a fost buna, cu executia nu ai fost prea atent. Nu imi dau seama exact, dar cred ca nu ai pregatit suprafetele corect. Eu as baga macheta intr-o baie de decapant si apoi as lua de la zero partea cu vopsitul.
|
Quote:
p.s. nu ma bag la decapare... ca nu stiu ce si cum:lol: |
4 Attachment(s)
a trecut ceva timp de cand nu am mai postat la sectiunea asta.. si revin in forta cu un DODGE VIPER SRT 10 MAISTO transformat intr-un Dodge Viper Srt 10 racing... ultima poza e cu el inainte .... iar celelalte cu el acum.. Modificari aduse:
- interior mochetat - faruri spate curatate ( erau vopsite cu marker negru) - detalii motor - sistem audio - detalii bord - pedale argintii.. si multe altele... las pozele sa vorbeasca ... astept pareri din partea voastra |
Decaparea nu e grea pur si simplu iei un tub de decapant si apoi cu o pensula il intinzi pe masina.Dupa vreun sfert de ora isi face treaba si vopseaua se umfla.
|
Quote:
Interiorul e super.. Stickerul e cam rupt :-? Vopseaua - Zici [ sau este.. nu-mi dau seama ] pasta corectoare.. Si viperul e super tare..insa scoate liniile alea dupa el.. Bafta! |
Quote:
|
Re: Machete in lucru - graffik4life
6 Attachment(s)
proiect nou... BMW SERIA 6 1/24 CARARAMA.. modificari pana in prezent:
- lasata mai jos - interior mochetat - portbagaj mochetat - scaune material textil - detalii motor |
Ce idee pestrita ai aplicat pe BMW dar nu cred ca arata bine pe o astfel de masina de lux... adica ceva de genul ala la 1/1 am vazut in principal la masini mai ieftine...
Oricum interesanta realizarea! ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Proiect nou... MERCEDES 300SL Bburago 1/24..clean vision..
Modificari: - mocheta in interior - portbagaj mochetat + material textil - roata de rezerva in portbagaj + Update Viper... - jante negre cu buza argintie - mai multe detalii la motor |
3 Attachment(s)
proiect Nou... VW GOLF V FSI WELLY 1/24
modificari pana in prezent: - mochetat 90% (mai trebuie portbagajul dar nu m-am hotarat daca fac woofer sau doar il mochetez.. spuneti voi) - sticker verde pe scaune - jante negre - vopsit plafonul si capota negre - urmand ca restul masinii sa fie la culoarea scaunelelor modificari pe viitor: - masina vopsita verde fluor - woofer ( nu m-am hotarat inca daca fac sau nu) - pleoape |
6 Attachment(s)
finish the PROJECT:
per total sunt multumit si-mi place cum a iesit...dar astept parerile voastre. |
a iesit cat de cat ok....vopseaua e cam nasoala pe alocuri....dar peransamblu e ok....felicitari...bafta in continuare!;)
|
Quote:
|
da....dar poti da gauri....si iese ok....adica,iei un cutit si infingi in aerisire...si gata....bafta
|
Capota si plafonul sunt negru mat?
A iesit destul de bine, sunt niste zone in care eu as fi procedat altfel, dar per ansamblu e ok. Imi place ideea. |
Quote:
inceraca ceva mai subtire Quote:
bravo! Quote:
Quote:
vopseste bandourile laterale! arata foarte frumos acum Golf-ul...imi place combinatia! |
Quote:
|
in postu 12, ai poze cu interioru ... la poza din mijloc, observ ca tetierele spate sunt diferite ...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Next project: VW New beetle cup 1999 1/24 bburago italy..
modificari pana in prezente: - infundat semnalizarile si aerisiri spate - indepartat decaluri - indepartata vopseaua - 1-2 straturi de filler modificari pe viitor: - mocheta interior - detalii motor - jante noi - scaune interior - vopsea ( ca beetleul din poze ) etc. Per total doresc sa realizez beetle-ul din imagini:rolleyes2:rolleyes2 p.s. poze mai tarziu sau maine.. ca acum macheta este la uscat8) |
Daca asa vrei fa-l...
Totusi mie mi se pare total.... scarbos... .asa lasat si cu jantele alea din alt film Scuze daca te simti lezat. |
ar fi misto sa iti iasa ca in poza
|
Sincer, mie nu imi place! Si pe o macheta 1/24 o sa arate tare ciudat ... :(
|
4 Attachment(s)
DS: fiecare cu gusturile lui;)
a!3x: eu sper sa-mi iasa ca in poza.. cred ca a inceput sa semene:???: poze cu beetle-ul uscat..:rolleyes2:rolleyes2 |
e foarte frumos !!! Nu te-ai gandit sa ii faci si un eleron?
|
3 Attachment(s)
a inceput sa semene.. mai trebuie vopsit plafonul negru si gata caroseria..
|
asaaaaa!!!bravo,vopseaua e perfecta,din cate vad eu!!bafta...va iesi un proiect super;)
|
uauuuuu super tare chiar seamana nu mai trebuie decat plafonul negru si niste tobe si un eleron o sa semene perfect
|
Ti-a iesit super :D...asteptam sa o vedem terminata:X...bafta;)
|
Multumesc tuturor de pareri.. in acest moment "broasca" se afla la uscat.. maine dimineata cel mai probabil voi pune poze cu caroseria gata..
|
5 Attachment(s)
in sfarsit.. caroseria e gata...:rolleyes2:rolleyes2
|
chiar seamana perfec bravo mannn!!!!!!!!!!
|
In zonele de delimitare nu a iesit bine, dar in rest e ok. Felicitari.
|
da, din pacate vad multa vopsea nagra care e unde nu trebuie. cred ca nu ai facut bine "impachetarea" cu hartie/ziare, sau ce folosesti tu, cand ai acoperit zona galbena care trebuia sa raman galbena ... ar fi iesit perfect ... asa, eu zic ca e doar ok. si app, vezi ca eleronu de luneta, e stramb, sau eu asa il vad. uite-te la fix prima poza din ultimu post, sus, poti sa faci comparatie cu plafonu ...
|
mda.. mai am de invatat treaba cu vopsitu' in doua culori.. am observat si eu ca la impachetare nu am fost prea atent.. si pe praguri s-a luat vopseaua putin cand am luat ziarul dar am retusat pe cat de mult posibil.. cat despre eleron nu e fixat inca.. a fost scos pt slefuire , grunduire si vopsire si acum trebuie "lipit" la loc dar na.. per total a iesit cat de cat ok.. acum am mult de lucru la interior.. si o sa vad de unde fac rost de niste jante..
|
1 Attachment(s)
nu eleronu ala pus de tine. ci cel de sus, de la luneta, de e negru. ala e putin stramb. ala incercuit in poza ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Update mercedes 300sl 1/24 bburago
- Scaune material textil ( pana acum am terminat unul dar nici acela nu e finisat) - Remochetat interior + portbagaj - Mici modificari motor - Volan crem(roz?:???:) - argintiu -> nefinisat Poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning