Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   o intrebare despre faruri fumurii (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/116539-intrebare-faruri-fumurii.html)

Smenarul 29-03-09 16:22

o intrebare despre faruri fumurii

Salutare, este vreo metoda sa fac oglinda farurilor fumurie? sau doar schimbat?
Pentru un golf 4.

vwgolf_trei 30-03-09 12:05

Re: o intrebare despre faruri fumurii

si io as fi interesat sa le fac daca ar merge!!!poate e cineva pe forum care a facut asa ceva fara sa schimbe oglinda

Smenarul 30-03-09 18:57

da eu ma gandeam ca poate sunt ceva sprayuri ca acelea care le dai pe triple de le mai ingresti sau cine stie dar toata treaba asta sa nu ia din randamentul oglinzii farului.

vwgolf_trei 30-03-09 19:03

io unu nu am auzit de spray pentru oglinzile de far! si io as vrea ceva care sa nu afecteze oglinda

PAK 30-03-09 23:45

voi cum credeti ca mai lumineaza farul daca vopsesti OGLINDA ???
se vopseste interiorul farului , NU oglinda.

86DRN 05-04-09 15:23

1 Attachment(s)
salut, eu le-am vopsit negru mat , doar interiorul fara oglinda, asa arata farurile dupa vopsire:

Smenarul 05-04-09 17:21

eu ma gandesc la o vopsea mai lucioasa, cred ca v`oi folosii sparyul acela cu care se inegresc triplele am vazut k este lucios , vreau sa stiu cum ai procedat cu farul, l`ai demontat detot? sau se doar sticla jos cumva? dupa ce le dau jos trebuie sa merg la un service sa mi le regleze?

86DRN 06-04-09 09:20

pai am dat farul jos, si dupa am dat jos geamul de la far. iti trebuie un feon ca sa-l poti incalzi ca sa se poate desface pt ca e lipit, vezi ce firma de far ai.. daca e VALEO cam greu de desfacut,

Smenarul 06-04-09 23:00

Valeo sunt, daca e treaba cu deslipitul sticla ma las pagubas, prea mare chinuiala.

86DRN 07-04-09 09:44

daca erau alta firma de ex.. Hella sau Tyc se desfaceau repede..

Marius 26-04-09 09:43

Vedeti ca sunt faruri OEM de la modelul GTI 25'th anniversary edition ce au interiorul negru. Se pot comanda la orice dealer.

vwgolf_trei 02-07-09 15:52

mi le am facut si io negre pe interior

vwgolf_trei 02-07-09 15:54

1 Attachment(s)
poza ....

aprilie 12-07-09 12:05

Quote:

Originally Posted by 86DRN (Post 2213035)
salut, eu le-am vopsit negru mat , doar interiorul fara oglinda, asa arata farurile dupa vopsire:

mie imi place cum arata :)

Angel-Boy 14-07-09 22:55

Pentru a face farurile mai fumuri , sunt baieti sau chiar si voi puteti pune folie de geamuri pe faruri , multi au facut si nu s-a topit sau alte ceva...

Smenarul 19-07-09 16:09

si politia ce zice despre treaba asta? si plus de asta ce mai vezi cu farurile alea?

dragos_rsp 25-07-09 01:32

Unde scrie pe far ce firma e?

Smenarul 25-07-09 23:04

cum deschizi capota are marginea de plastic neagra unde calca capota acolo scrie VALEO sau HELLA

djhojd 30-07-09 14:31

nu prea am inteles ce vrei sa faci, interiorul farului? oglinzile care reflecta lumina sau sticla de protectie? interiorul farului ori il vopsesti tu ori iti cumperi deja "vopsit", oglinzile care reflecta lumina ar trebuii sa le lasi intacte pentru ca nu vei mai vedea doar daca iti montezi o lupa poti sa le "elimini" iar sticla de protectie o poti face fumurie cu o folie semi, sunt folii speciale pentru asa ceva, se folosesc si pentru stopuri insa iar vei avea visibilitate redusa

h0p3r 30-07-09 18:10

salut. ar m'ai exista o metoda ce implica folia pusa pe exteriorul farului. inchide farul la culoare il face negru. iar noaptea cand aprindeti luminile nu se m'ai vede folia pusa deasupra, nici nu impiedica cu nimic lumina farurilor. eu am pus pe un golf 5 si sunt foarte multumit de cum arata. numai bine

L.E. am uitat sa mentionez ca nu este folie de geamuri, este folie speciala pentru faruri

Shuba88 30-08-09 11:23

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 2523402)
L.E. am uitat sa mentionez ca nu este folie de geamuri, este folie speciala pentru faruri

Si unde gasim si noi folie speciala pentru faruri? :?:
Eu cum am interiorul farului numai oglinda, nu prea am ce sa vopsesc

nutzuXXL 20-10-09 11:33

2 Attachment(s)
va salut , vreau sa vopsesc si eu negru interiorul farului . mentionez ca am faruri valeo . puteti pune un diy ? ca eu am cautat dar n-am gasit mare lucru . vreau sa le fac asa cum sunt la seat ibiza cupra

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning