![]() |
Participanti
Aici puteti sa va anuntati prezenta la cursa
|
Pai, sa particip sau sa nu particip? Pai normal ca voi participa... Numai ca sper ca acum totul sa decurga cum trebuie... Sa se ajunga si la libere ca acolo... se vor vedeam multe... Nu? :wink:
|
ontopic sper sa vin da e mai greu cu biletele aste cumparate cu o saptamana inainte ptr cei care nu sunt din Buc
|
O sa vin si o sa particip :D
Toyota Corola 1.6 110 CP Brupa B. Sper ca asta data fara probleme cu cutia de viteze :D |
Particip 100%- Calibra 2.0-115cp, grupa B. 8) :wink:
|
poate o sa aduc un prieten care are un Audi Allroad 2,7 ,250 hp..cred k o sa aiba cu cine sa se dea nu ??
...sa vedem dk ii convine pretul trebuie sa mai vb cu el!! |
alex_maxx la masina asta nu ar trebui sa se uite la 500 k
sper sa aduc si eu un prieten cu un Seat Leon CupraR |
CT-79-BYG dacia SuperNOVA 75 cp clasa A
Vin si particip.. si astept sa isi ia revansa de la mine B-76-GSI opel kadet de la cursa de VENUS |
Bre wait a moment. A zis Ceres ca se cumpara biletele cu o saptamana inainte???
Io vreau sa cumpar acolo. Se poate??? :roll: :roll: :?: :?: |
1 Attachment(s)
cred ca ma dau si io...MB 126 280,136KW....
CA SA MA FAC PUTIN DE RIS NU ALTA.... :wink: |
GFD, tu o sa te dai pe un km daca e, asa ca ai ceva sanse... :wink:
|
Vin si eu , leon top sport 20vt
|
Eu o sa particip cu o toyota supra portocalie aprox 600HP
Nu stiu daca o sa am bani pt inscriere ca ma rupe benzina si NOS-ul :peace: |
Re:
Quote:
Vento VR6 128Kw PS.. intram la aceasi categorie :D |
Re:
Quote:
|
--------------------------------------------------------------------------------
Zyx a scris: Ah, la naiba, intrati la categoria mai sus de mine... La naiba cu motorina asta -------------------------------------------------------------------------------- POTI SA RECUPEZI LA LIBERE... SI COMPENSEZI CU APROAPE 2T SI CUTIE AUTOMATA.... :confused2 APROPO.. LIBERE SUNT NU ??????? |
Teoretic... sunt !!! Dar mai sti ce surprize ne pregatesc ??? :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
Cum aflu la ce categorie intru!!!
Am un Ford Siera si nu am acte la el e cu numere de Germania si nu stiu peterea motorului!!! Singurul lucru an tip din cartier s-a uitat la ea si a spus ca RS dar un RS cati cai are?
|
Daca imi spune cineva
1 Attachment(s)
Daca imi spune cineva cati cai am si la ce categorie intru vin cu Fordul
|
tot ce am gasit sierra rs , amgasit cosworth,ford sierra rs 2.0 l , 204cp...asta am gasit eu... desi nu cred ca e bine ceam gasit.... si nu cred ca ai cosworth...iar daca ai ... norocul tau... desi nu gasesc pe net....decat sierra rs cosworth.... bogdan ne poate ajuta aici
|
Motorizarile sport sunt asa:
RS 3.0 160CP XR4 118CP XR6 155CP XR8 216CP RS Cosworth 204CP Cosworth RS500 224Cp Versiunile Cosworth sunt usor de recunoscut datorita eleronului imens, in plus de asta sunt turbo. XR4 e cu 4 cilindri in linie, XR6 si RS 3.0 sunt V6, iar XR8 e V8. |
E cava ciudat aici!!
De inscris nu stiu daca ma inscriu ca nu am decat o copie dupa bref dar in ea scrie 120Kw!!! Masina are 4 cilindrii in linie si nu corespunde cu nimic din ce mi-ati scris mai devreme nu are limitare electronica la turatii adica daca vreau schimb in 7000 de ture fara sa taie scanteia. Alceva in bref scrie mai tot ce are masina pe ea :amortizoare Koni, jenti pe 14\" cu cauciucuri de 195/50 R14 are spoilere si preguri RS si scrie pe ele RS si un eleron micut RS cat depre motor nu-mi dau seama de nimic viteza maxima care am luat-o este de 240km/h 0-100 nu stiu are arcuri taiate iar alceva nu stiu sa va spun despre masina!!! Multumesc oricum pentru informatii!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pai poate a fost RS 3.0 si i-a schimbat motorul ...
|
daca nu ai planuri pentru sierra anuntama pe mine te rog ca eu as cam avea!adica daca vrei sa o vinzi sau sa o tai chestii din astea
|
De taiat niciodata!!
Sa tai masina niciodata de vandut poate si credema ca am ceva clienti pentru ea!Acuma depinde dar oricum asta nu se va intampla curand pentru ca nu prea am bani de ceva mai puternic si sa ma plimb cu dacia nu am chef mai ales cand stazile de la mine din cartier sunt perfecte si este plin de ursuleti calibre si GSI care se dau tot timpul. Unii ma fac alti stau in spatele meu ca nu au ce sa-mi faca, dar daca gasesc ceva mai belea o dau!!!
|
Mi-am luat si eu masina,urata si cam proasta si vreau sa ma dau cu ea pana sare motoru-n sus si apoi sa-l strang de pe jos!!!!!
Skoda Fabia(Fabiana) Hatchback 1.4 MPI vreo 68 de iepe batrane! Am vreo sansa la o Dacie?Cred k nu..... da ata ete ma doare-n partea dorsala.Dau in ea ca in hotii de cai! |
Bravo Mr Nice, respect... Si eu m-as da, insa e diferenta prea mare de la 115 cp la 160... Pe cand tu... Ai grija numai la KWX !!! :wink:
|
Sper sa ajung si sa particip. Naspa ca am un ex la facultate la 12, depinde cum scap.
Renault Megane 1.9 dCi 105 CP vreau sa aduc si un prieten cu un Seat Leon Top Sport cu Chip Tuning si Filtru de aer schimbat. Se aude misto rau masina.... |
DAMaged, daca ajungi sper sa reusesti sa te mai inscrii....
pt ca: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning