Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   4tuning si pe mIRC (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/11626-4tuning-mirc.html)

Gabi 10-01-06 00:33

4tuning si pe mIRC

Daca va este greu sa faceti o conferinta pe Yahoo! Messenger, sau daca pur si simplu folositi mIRCul regulat, ne puteti vizita si acolo.

/server undernet.rdsnet.ro
/join #4tuning

fishbone 26-01-06 18:46

Nu trebuie neaparat serverul RDS, dar este cel mai bun pentru cei situati din Romania. Orice server din reteaua Undernet duce la acelasi canal.

Gabi 26-01-06 18:49

Eu am dat doar un exemplu cu serverul ăla şi, cum ai spus şi tu, merge mai bine, fiind server \"local\".

EvLSant0S 26-01-06 19:54

Mai exista IRC ?

GolfuletzS 26-01-06 19:58

da :D cred nus eu nu am mai intrat de un an :D cam asa

Gabi 26-01-06 22:38

Mai există, mai există, da' nu mai e ca pe vremuri. Eu mai intru foarte rar. De astăvară n-am mai intrat decāt sporadic, din plictiseală, dar multă lume s-a retras pe messenger.

Pentru orice eventualitate, trebuia să ştiţi că 4tuning există şi acolo :wink:

Eugen_TL 26-02-06 21:53

datorita 4tuning am luat mircul sa intru si am constatat ca mai mult de 7 nus pe canal din care jumate sunt boti :)))) haideti sa ne mutam toti si pe mirc sa umplem canalul ca e pacat ...

MaF|OtU 26-02-06 22:03

Acum toata lumea sta pe messenger. Pe mIRC , pe canalul #4tuning rar mai gasesti persoane on.
Stiu ca mai era si #curse de la curse.ro.
[/i]

SUN 28-02-06 16:32

A murit mIRCu ma....traiask messengeru speriatzilor

Eugen_TL 28-02-06 18:59

faza era ca pe mirc intram toti si vorbeam acolo! pe mess conferinta ca sa faci trebuie sa ne bagam toti in lista si nu are rost...

SUN 02-03-06 03:55

zici tu....

mI^cHeLLe 02-03-06 10:37

SUN nu te obliga nimeni sa intrii... e optional ... cum a spus si Gabi pt cei care vor ...eu zic ca ar fii o chestie draguta sa mai intre lumea si acolo ... sunt multi printre noi care stiu ce a insemnat acest canal ... a ramas putzin cam parast pt ca cel care avea userul de 500 nu a mai intrat pe mirc motiv pt care X-ul a parasit canalul ... nu demult am reusit sa-l readuc pe canal ... si nu a fost chiar simplu din cauza unor persoane rautacioase...
pt cei care vor sa intre ...si vor acc astept un pm (in functie de aportul adus forumului sau canalului acc este mai mare sau mai mic)
ms.

Psycho 02-03-06 13:03

lol michele :) .... ce vremuri ...

bah io intru pe mirc cand nu am ce face si iau fetele la asl pls jpg nud avi mp3 txt gif doc .. etc ... dar intru dupa 1 - 2 noaptea :) .... si cand nu avetzi ce face lasatzi draq mircu` facetzi si voi o ceonferintza pe messenger :))

ESPinoza 02-03-06 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
SUN nu te obliga nimeni sa intrii... e optional ... cum a spus si Gabi pt cei care vor ...eu zic ca ar fii o chestie draguta sa mai intre lumea si acolo ... sunt multi printre noi care stiu ce a insemnat acest canal ... a ramas putzin cam parast pt ca cel care avea userul de 500 nu a mai intrat pe mirc motiv pt care X-ul a parasit canalul ... nu demult am reusit sa-l readuc pe canal ... si nu a fost chiar simplu din cauza unor persoane rautacioase...
pt cei care vor sa intre ...si vor acc astept un pm (in functie de aportul adus forumului sau canalului acc este mai mare sau mai mic)
ms.

eu am avut 500 si vreau sa`mi cer scuze ca n`am mai intrat si a plecat x`ul... da am avut bacul si am uitat de net :roll:

mI^cHeLLe 02-03-06 14:24

inainte sa plece x-ul am facut tot ce am putut sa sau de tine si am reusit pana la urma ..si te-am rugat sa faci un transfer manager ..sau sa dai cuiva care inca mai intra pe mirc parola de la user si nu ai vrut ..ai incput sa imi dai fel de fel de explicatii ....o explicatie pt asta mai gasesti ?

ESPinoza 02-03-06 14:27

eu aveam treaba cu bacu nu cred ca ai dat de mine inainte de bac.. era ocupat pana peste cap sa mi`l rezolv :) oricum vad ca s`a rezolvar si atzi reusit sa`l aducetzi inapoi.. ma bucur ca a cazut tot pe mainele unui membru de incredere 4tuning. inca o data imi cer scuze

SUN 02-03-06 14:29

mI^cHeLLe si eu intram pe mirc knd eram in liceu...si stiam canalul...sincer mie nu mi se pare o idee proasta sa ne adunam pe mirc dar nu stiu catzi vor fi de acord si chiar o vor face atata tot...n-am vrut sa jignesc pe nimeni cu nimic...dak reushitzi ceva...putetzi conta si p mine...nu e nici o problema.

mI^cHeLLe 02-03-06 17:10

ok SUN ms ...
ESPinoza : am vb cu tine inainte de a pleca x-ul d p canal undeva in preajam bacului ..oricum nu mai conteaza ...mare rugaminte insa ..next time nu ne mai lasa \"cu fundu` in balta\"

valib 02-03-06 17:30

:lol:
i'm there...
my nick is SALONTA
:)
io's ala de v'o dat chanu` inapoi cand l'o furat niste smecherasi:)
:lol: :lol:

mI^cHeLLe 02-03-06 17:31

Da multumim mult, nu am uitat acest lucru

mI^cHeLLe 09-03-06 10:36

Re: 4tuning si pe mIRC

<ESPinoza> vreau si eu acc aici
<mI^cHeLLe> asta depinde de tine ...
<mI^cHeLLe> ca sa primesti ceva tre sa si oferi ceva in schimb nu ?
<_RaZvY_> ce e asa putina lume pe aici?
<ESPinoza> imi dai?
<mI^cHeLLe> tocmai ti-am raspuns
<mI^cHeLLe> _RaZvY_ pt ca nu s-a mai ocupat nimeni intens de treaba asta ..
* ESPinoza has left #4tuning

fff frumos din partea ta ....ESPinoza

ESPinoza 10-03-06 21:49

nu inteleg care e problema? pur si simplu am iesit. succes cu channu

WhiteRaven 20-04-06 14:53

Quote:

Originally Posted by Psycho
lol michele :) .... ce vremuri ...

bah io intru pe mirc cand nu am ce face si iau fetele la asl pls jpg nud avi mp3 txt gif doc .. etc ... dar intru dupa 1 - 2 noaptea :) .... si cand nu avetzi ce face lasatzi draq mircu` facetzi si voi o ceonferintza pe messenger :))

de fiecare data cand imi aduc aminte ca mai exista mircul si intru.. nu vad prea multe persoane pe acolo.. chir acum am verificat si sunt 13 -- max care l-am vazut eu c p.
avea si mircul vrajeala lui la vremea lui.. lumea se retrage pe alte programe de chat.. YM, trillian, skype..

MC Mate 21-04-06 13:50

Nu cred k mai intra nimeni pe Mirc eu de cate ori l-am mai instalat am luat o gramada de virusi si nu are rost, exista MSG, exista forum pe mirc nu mai intra nimeni

valib 21-04-06 15:27

nu iei virusi...daca nu dai click pe toate reclamele din privat...(asa cum e si cu paginile web)
e misto uneori pe mirc...alteori e plictiseala mare.
lumea buna s-a retras pe yahoo, dar mai vin altii noi...asa ca...:)

MC Mate 21-04-06 15:51

Am luat virusi fara sa fac nmk pe mirc.Doar l-am deschis atat.Nu-s chiar atat de batut in cap in cat sa dau pe reclamele de pe Mirc

valib 21-04-06 16:15

imposibil!!!!
de unde ai download'at mirc'ul?

MC Mate 22-04-06 23:40

Am downloadat de pe www.mirc.com

DAFTEK 23-04-06 00:39

Mircu meu merge cam din 1995 nonstop :lol: sint pe canal, accesse ceva la membri?

RA_2fast4u 26-04-06 18:23

Quote:

Originally Posted by DAFTEK
Mircu meu merge cam din 1995 nonstop :lol: sint pe canal, accesse ceva la membri?

ai de capu meu...mirc 8-> ce vremuri... prin a 7-a bagam la asl-uri de ma rupeam :lol: are rost sa il instalez mircul? e cineva pe acolo? nu am mai intrat cam de un an cand mai jucam trivia si cand ma plictiseam intram cu nume de fete de exemplu aleXXXandra17 sau raluca17X shi chestii deastea grele.... doamne ce tantalai is aia ma ce idei :-" daca vreti va povestesc odata implantari de pe acolo :D intre timp instalez mircul sa vedem =))

neXus 04-05-06 08:10

Nu mai stau pe mirc de vreo sase ani de zile, in principal din cauza astora cu asl plm. Dar, merita o incercare de data asta

neXus 04-05-06 08:12

UPDATE: am intrat acum si sunt vreo cinci oameni (+ boti)

WhiteRaven 05-05-06 05:08

inclusiv me hah? :D doar ca am vazut si eu topicul asta si am instalat de ceva vreme mirc-ul sa vad ce mai e pe acolo, ca altfel as fi uitat de el. Apropo canalul pe mirc e tzapan... nimik nu misca acolo. :???:

ESPinoza 05-05-06 10:43

inainte nu era asa .. eram minim 20 de useri fara butzi

mI^cHeLLe 05-05-06 13:38

da nu misca nimik pe canal pt ca nu prea are cine sa se ocupe ... eu sunt destul de busy si nu am timp sa stau sa il repopulez ca sa zic asa... Au renuntat ff multi la irc si totusi sunt inca destui care abea au auzit de el ... :lol: Poate gasim pe cineva care vrea sa dea o mana de ajutor

B|shOp-VR6 05-05-06 14:31

Intr-o vreme era frumos.. cand erau si operatori pe masura.. acum s-a dus de rapa, de cand nu mai intra crema (aici ma refer la cei vechi in lumea curselor).

mI^cHeLLe 05-05-06 18:32

timpul trece vremurile se schimba poate facem alta "crema" :lol: o punem si de un "blat" ceva ca tot e la moda :D

neXus 05-05-06 20:46

ar fi o treaba... inca mai am mIRC-ul instalat.

WhiteRaven 06-05-06 03:05

relax oricum... normal ca nu mai sta lumea sa se chinuie pe irc, din moment ce exista forumul, in care se pot expune ideile mai pe larg, dar nu e chat. Iar cine doreste sa discute pe chat.. sunt variante, id-urile sunt date, iar care nu le posteaza le au in profil, sau se poate trimite mesaj pe privat si se obtin...

B|shOp-VR6 08-05-06 12:04

Quote:

Originally Posted by mI^cHeLLe
timpul trece vremurile se schimba poate facem alta "crema" :lol: o punem si de un "blat" ceva ca tot e la moda :D

Mai bine punem de un tort direct si-l impartim gratuit la cei care intra.. asa ar fi mai mari sansele sa intre lumea.. :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning