![]() |
Ce cd/Mp3 player auto sa-mi iau?
:?: Am cam 8 milioane de lei si vreau sa-mi iau un mp3 player pentru masina.Care marca credeti ca ar fi cea mai buna la pretul asta?
|
Kenwood sau JVC.Mie imi place gama de la Kenwood.Vezi si u ce gasesti in banii astia de la Kenwood.Respekt
|
Dar Pioneer sau Sony ar pute fi o optiune?
|
Da mai. Eu am modelul cel mai ieftin de la Sony (mp4o daca nu ma insel - s-a mai vorbit despre el) si e bunicel cu toate k nu e nici macar fixat calumea in bord. Chestia cea mai naspa e k zgarie cd-ul(nu te gandi la prostii - nu mi-a stricat nici un cd dar daca te uiti cu atentie se vad unele \"urme\". In + folosesc un cd reinregistrabil de vreun an si inca merge ok). Dar asta din cauza drumurilor. In rest totul e bine - 4x5ow - tipa tare.
Cu toate astea, daca as avea de ales, as alege Pioneer - au mai multe reglaje de finete si in + se \"zvoneste\" k se aud si mai bine (si tare :wink: ) Bafta! |
cauta frate ceva mai klumea
am si io mp40 , suna bine da nu-si face banii cauta ceva misto, vezi ca printre optiuni ai si VDO(in metro) la banii astia nu prea gasesti alpine da vezi dc gassti clarion sau dc nu pioneer, Kenwood-sony dupa aia |
Exista un Mp3 player Clarion in Metro la 6 milioane dar se comapara cu un sony la 7 mil sau un pioneer la 8 mil ?
|
Depinde de model.. dar in general, dpdv. calitativ, Clarion >= Pioneer > Sony.
|
1 Attachment(s)
Este modelul Clarion DB 538 RMP
specificatii : MP3-CD-Tuner: Easy-Equalizing-System, Z-Enhancer und Magna Bass EX-Loudness-Steuerung, High Power 4 × 50 W und 2-Kanal-Line Out, empfangsstarker RDS/EON-Tuner mit 24 Stationsspeichern, Screen-Saver-Funktion, Flaches DCP, ID3-Tag() As avea nevoie de un raspuns astazi daca stie cineva ceva de el.Cum se aude , orice.[/img] |
Din cate am citit pe alt forum, are o calitate sonora foarte buna. Buy it! :wink:
|
Mersi mi-ai fost de mare ajutor.Bafta!
|
:?: Astazi am fost in Cora si surpriza: nu mai aveau Clarionul pe care il doream.Acum sunt din nou in impas si ma gandeam la Sony CDX - R3300 care este mai scump decat Clarion dar e cel mai ieftin de la Sony.Stie cineva ceva despre el si sunt curios de ce Sony este mai prost decat Clarion sau Pioneer.Se strica mai repede ? Calitatea sunetului e mai prosta sau ce????? :?:
|
Nu lua acest Sony 3300.. Nu e problema ca se strica mai repede decat altele, dar.. nu suna prea grozav, si lumea se plange de mici probleme (distorsioneaza, sare cd-ul, nu citeste vreun fisier)
|
Atunci ai putea sa-mi spui un model mai bun de Pioneer sau altceva care sa sune acceptabil si sa nu depaseasca 8 milioane?
|
dupa parerea mea nu gasesti ceva intr-adevar bun sub 8 milioane - ma refer la player cu tot cu MP3 -... mai ales daca te intereseaza ceva cu iesire de subwooder si pe 4v... cel putin eu nu am gasit...
oricum, daca planuiesti sa pui si statie pe masina nu ar trebui sa te intereseze prea mult cat scoate, ci mai degraba alte \"features\" |
NU face prostie sa iti cumperi de aici...
visit www.ebay.com Un prieten de-al meu si -a luat Pioneer DEH P760 mp3/wma adus acasa cu 300$ Si la noi la reprezentanta e 21 de mil modelu asta. Chiar daca n-o sa ai radio pe norma europeana, nu prea cred ca te intereseaza. |
Eu am doar o dacie si nu ma intereseaza sa auda tot cartierul ce ascult eu.Nu vreau sa ies in evudenta pentru ca nu am cu ce.Ma intereseaza un cd/mp3 player acceptabil la care sa nu sara cd-ul si la care sa ascult muzica favorita decent.Nu caut performante deosebite. Este un mp3 player Pioneer īn Autovit la 7.800.000 si ma gāndeam să-l cumpăr imi oferă garanţie 2 ani si un an imi da alt spate dacă mi-l fură.Din pacate nu m-am uitat ce model e dar o sa ma uit.NU stiu ce sa fac oare sunt bune prodsuele de acolo?
|
pai eu asta iti zic, de ce sa dai 8 milioane pe un mp3 obisnuit cand poti sa iei din State o scula de mp3 la aceeasi bani, sau unul obisnuit la juma de pret ? si daca vrei iti iei unu ok la 150$ 170$ si iti raman si bani sa bagi in altceva. Nu e vorba de ascultat muzica tare. E vorba de economii :)
|
Eu din pacate nu stiu nimic despre e-bay si nici daca este sigura chestia.Prin ce primesti produsul , cum platesti ,in cat timp il primesti ?Presupun ca asta aflu de pe situl lor si cred ca o sa intru pentru ca sunt curios.Mersi pentru sfat oricum!
|
ia pioneer din autovit
|
Quote:
E sigur, eu am platit cu cardu raiffeisen de ex. Nu direct la seller ci la un intermediar bancar cu care lucreaza ei. Din state vine pachetu cam in 2 sapt |
Mersi , o sa ma uit sa vad ce gasesc.Dar ma gandeam totusi daca stie cineva ceva de Pioneer DEH - P3600MP.E bun de ceva?
|
Am avut eu un 3500MP, deci modelul de anul trecut. L-am tinut doar 2 luni, ca nu prea mi-a placut cum suna. La o saptamana dupa ce l-am vandut, s-a stricat! :?
3600-le cred ca e mai bun, fiind model nou. |
Chiar nu stiu ce sa fac pentru ca nu dispun de multi bani si nu vreau sa mai astept sa fac rost.Eu oscilez intre Sony CDX - R3300 si Pioneer 3600.Mie mi s-a parut ca se auzea destul de bine dar nu sunt un expert.Oricum daca il iau am garantie 2 ani la el si un an primesc alt spate daca mi-l fura deci nu-mi fac probleme ca o sa se strice.Ar mai fi un Panasonic la pretul asta dar nu stiu.Iar Clarion nu am mai vazut prin Bucuresti decat la Cora.Stie cineva un magazin unde se comercializeaza?
|
Dintre Sony si Pioneer, alege fara ezitare Pioneer-ul!!
|
Mersi pentru sfat. O sa aleg Pioneer-ul.Bafta!
|
tux, spune-mi te rog cum exact ai facut plata si cat a costat transportul pe kg sau cum o fi
pentru plata iti trebuie card in valuta sau mai exista si alte posibilitati de plata ma cam tenteaza un alpine de pe ebay |
Pentru e-bay iti trebuie card... pentru alte site-uri de cumparaturi on-line plata se poate face prin Western Union ( comision de 15$ ). Mie mi-a venit pachetul din state in 7 zile. Adica a plecat vineri si a ajuns tot vineri. De fapt sunt 5 pt ca sambata si duminica cica nu lucreaza astia cu transportul
|
deci card in valuta, dar cu transportul, costa mult posta sau nu? asta nu stiu. oricum mersi pentru informatii
|
itzi trebuie un card in lei visa sau master care sa fie introdus in baza internatzionala de date a cardurilor. potzi face la bcr= visa eletron dar sa precizezi la ce vrei sa il fol shi sa tzi-l bage in baza aia, sau visa virtuon care e atashat de un card maestro shi se alimenteaza de la bancomat in lei. costul transportului depinde de societatea de curierat rapid sau nu shi de greutatea coletului. preturile la transport sunt de la decente (25$ la un kg) pana la 650$ pentru 40 Kg. io am vrut sa aduc doua suburi shi 2 statzii dar mi s-a parut enorm... BAfta maxima!
|
Pe mine m-a costat 40$ transportul pana la posta din orasul meu... in banii astia intra si asigurarea produsului care era facuta pentru un obiect in valoare de 200 USD. Pt e-bsy nu stiu cum e...
|
M_I_H_A_I
okas, mutumesc pt informatii bafta
|
Daca mai vrea cineva sa stie mi-am luat Pioneer 3600MP si sunt multumit de el.Are display-ul destul de simplu dar citeste mp3-uri si sunt multumit. Le multumesc celor care au incercat sa ma ajute. Bafta!
|
Salut tuturor!!!!
Am reushit sa scap de cd playerul care imi tot facea probleme la un pret acceptabil shi cum vreau cu tot dinadinsul sa imi iau ceva in mashina(am mers 2 zile fara muzica shi e cam aiurea) incerc o achizitie pe undeva pe la 125 euro maxim. momentan am boxele orig(astra f) shi nu tin neaparat sa imi cumpar un mp3 nu vreau medion , tevion , daewoo.... ce ma sfatuiti cunoscatorilor cateva idei daca puteti de player + o pereche 6x9inchi ovale pt spate(toata lumea zice de infynity) . Nu vreau sa investesc prea mult in muzici, ma intereseaza mai mult tunningul in cateva saptamani cred ca reusesc sa termin cu exteriorul. Conteaza parerea voastra 10x anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning