![]() |
Masina in videoclipul romanesc!
Ce parere aveti despre masinile care apar in videoclipurile formatiilor din Romania?
Pana acum, doar un singur videoclip mi-a placut, d.p.d.v. al masinilor: La Familia cu UZZI - Vorbe. Mi s-a parut destul de realist, pentru ca evidentia viata de cartier, masinile nu erau de zeci sau sute de mii de $ sau euro, etc. + N & D in formula noua, la melodia Nu ma lasa. Masinile nu sunt chiar asa extravagante. De cealalta parte, in categoria \"Aberatii\", pot sa o includ pe Delia ( ex. N & D ), despre care se aude ca a folosit Mertzu' lu' Nicu Gheara, Cristina, care a folosit masinile lu' 'nea Tiriac, mai e o gagica care a abordat stilul etno ( se pare ca toata lumea a luat-o razna cu stilu' asta de muzica ), dar nu mai retin cum o cheama. Ea canta despre \"badea\" si \"mandruta\" si sta cocotata pe Jaguar si alte masini de lux. That sux. Voi ce parere aveti? |
aia care canta etno, videoclipu e filmat intr`o parcare.. si mashinile nu erau chiar cine stie ce: E-class Passaturi jaguaru ala BMW`uri seria 5 si cam toate erau prafuite : in videoclipu lui Delia ala e SL sau clk?
|
eu zic ca e clk :lol: dar nu sunt sigur
|
eu ma gandeam ca e SL ca am vazut numai 2 locuri
|
\"Vot\" si de la mine pentru SL :)`
|
Este mertz SL in videoclipul Deliei!
A si acea \"solista\" de etno probabil ca filma in tarcul de masini a lu taticu care o sustinea financiar :lol: |
in videoclipul Deliei e SL500 cu numar de inamtriculare B-nu mai stiu cat-NGH , NGH = Nicu Gheara iar yaht-ul este al printului de monaco parca sau un print .... oricum nici macar in visele ei cele mai frumoase nu o sa isi poata cumpara asa ceva ...
|
dah exact la asta ma gandeam sio :lol: :lol:
|
Intrebare: ce masina e cea din ultimul videoclip La Familia ? Mie imi pare a fi Opel Ascona ( modelul vechi ).
PS: e super :lol: |
eah... vorbe chiar mi-a placut... shi melodia shi videoclipu...
dintre toate videoclipurile cumashini scumpe... cea mai de cacat serie mi s-a parut aia cu pushtiu ala de vreo 10 ani... cand cu BMW cand cu camionu.... SUUUUUUCKS!!!!!!!!! va placut clipu la de la.... H-Blox... \"the power\", varinata rock, shi \"adicted to base\" avea iar clip tare... |
mie imi place videoclipu de la benny benassi - satisfaction 8)
|
Quote:
|
ESPinoza
mie imi plac fetele din videoclipul lu' Benny benassi
|
shi mie imi plac... da mie imi place mult shi melodia.... :D
|
Whois Benny Benassi ?
|
e un dj italian....
am incercat de 2 ori sa fac upload la Benny Benassi - Satisfaction (Club Mix).mp3 da nici cum nu am reushit... probabil din cauza ca am rata de transfer prea mica... |
Hey, guys. Era vorba de masina din videoclipu' romanesc :)
|
mkay... :D
mashini din videoclipuri romaneshti: Golful ! din Electric Brother - Furia ...adica golful ce a aparut shi in film.... cine shtie una alta despre el??? |
Cea mai tare faza !
Da de manelistu ala care a dat dovada de o prostie crasa si caruia i-a facut unu videoclip ( si singurul din viata lui) cu un SLK decapotabil cand afara era o zapada de faceai tzurtzuri la OO el mergea cu masina decapotata .... cat de looser poti sa fi ?
Si ca sa se dea jmecher in prostia lui le-a filmat pe ciorile alea de la el din sat cu lastunul tras de magar. Seen this ? CAT DE PATETIC POTZI SA FI ? Si mai era si cu una care avea fata de spalator de WC public in masina. Hai sa vorbim de ABERATII ... |
loooooooooooool :lol: :lol:
nu am vazut :D ce bine :D da' totushi... nu shtie nime nimic de golfu din Furia? |
tekno: Golful alb, parca, nu? Dragutz, dar nu stiu nimic despre el :)
:lol: Ce SLK si ce cai ? Despre ce videoclip e vorba si cine e \"interpretu'\" din el? |
cooooooooooooooooooool
acum 10 min m-=am uitat in pro tv magazinu nou shi vinerea asta de la 8 e furia yeyeyeyeyeyeeeeeeee :)))))))))) |
eu am vazut videoclipu cu slk`ul :) il conduce un tzigan .. masina era decapotata.. afara dita zapada.. si el statea cu cojocu in mashina :)) si mai era un lastun tras de un cal
|
LOL
Ce sa va mai zic despre masina din Videoclipul celor de la NoN Stop de pe timpul lui Louis De Funes - Era un renault ..si melodia suna ceva de genul \" Esti fata care-mi place .... masina mea te-atrage\" ... Unde te atrage? la cimitirul de masini ?
Ha ha ha ... Si ca sa ne spargem in bashini hai sa facem un videoclip cu un Ferrari 360 Modena ( Ex: trupa refflex ... Habar nu am de unde sunt) care sta pe loc si in spate este un panou de cinema ca sa dea impresia ca masina merge ... He he he ... Alte faze de KKo mai stitzi ? :lol: :D :lol: |
Akcent... ultima melodie. Broscuta aia e bagata in perfuzii si tot \"stea de cinema\" e :lol:
|
ala cu ferrari mi se pare ca sunt din constanta.. adeca stiu ca un tip din constantza are ferrari
|
Quote:
PS am vazt shi eu clipu ala de la reflex, e de tot ***u, shi chiar mainainte am vazut clipu lu adrian, ala ce a fost al Big Brother, parca e imitatzie de Sean Paul tipu', am adus vb de el pt ca in unele secventze poarta un tricou roshu cu o sigla mare de Ferrari, :lol: :lol: :lol: |
bla bla
Eu fac parte din formatia \"cercul insipid\" si vrem sa filmam videoclipul
pe malul muntelui impreuna cu 2 gagici misto si o masina superba, ne gandeam la dacia solenza sau sau berlina de 1.6 MPI adica motor pe injectie pt neavizati, deci cum ziceam ne ajuta cineva sa filmam videoclipul? Masina o avem noi voi aduceti fetele va rugam! I rulle I scare because I care :D |
AKCENT SUCKS!
3SE SUCKS! VALAHIA SUCKS! ETC! Adrian e vecin de cartier cu mine, si baieti, desi pare un \"versat\", e cea mai mare gāsca din Craiova :lol: |
:) se vede si dupa fata lui ca e o gasca
|
Quote:
A venit pe la balurile liceurilor sa cante, iar organizatorii, stiind ca baiatu' e \"in voga\" l-au luat mai mult cu japca. Sa fi vazut injuraturi si huiduieli ce si-a luat omu'... Bleah, n-as mai fi iesit din casa toata viata! |
nu shtiu de ce vi se pare versat? mie mi s epare de ***, bine a zis gabi, e o gasca...
|
cine a zis ca e versat :?:
|
Re: LOL
Quote:
mi-=aduc aminte si eu de videoclipu asta(esti fata care-mi place masina mea te-atrage), aparuse cand am fost in Ro acum 2 ani, m-am minunat la asa o dobitocenie de melodie......tare faza cu 'cimitiru de masini\" chiar ca asa e.... |
Gabi, nu-s de acord cu tine pt. k 3SE rulez!!!
De cand au aparut, tot ce scot e o mini-revolutie in muzica d p la noi. Fiecare melodie e altceva. Uite la asta noua!! (super-marfa!) Mi s-a facut pielea de gaina cand a inceput corul ala. Apropos, o are cineva pls :?: |
SHA: mie nu-mi place. Fiecare cu parerea lui. No offence!
|
Re: LOL
Quote:
|
Fratzilor ... am vazut azi culmea prostiei ...
Daca butonatzi telecomanda tv-ului ... opriti-va pe Mtv sau Atomic ( ca il baga pe amandoua ) sa vedetzi noul videoclip la formatiei Sexxy \"In Gura\" ... Eu unul m-am terminat de ras ... cat de patetic este videoclipul si cum copiaza prostii de realizatori ai acestor videoclipuri de *** pe cei de afara .. Probabil fetele \"Sexxy in Gura\" se cred o Christina Aquilera si Lil'kim ... iar handicapatul ala care coboara la sf. din BMW nu cred ac e mai fitzos decat ele .. Sa fim seriosi ... HA HA HA ! :lol: :lol: :lol: |
:lol:
Din FIZZ s-a facut BīZZ :x si restu' videoclipului e penal. Btw: Sarmalele Reci - Mona :x ( nu-mi place melodia ). Au un ursuletz ( B-03-URS, parca ) si o Mazda MX5 ( parca ). Ursul e kiar frumos. |
No shit...
Cine are \"Baietii buni\", ultimul album al lu' Mafia, sa asculte melodia \"10 km\", a 18 melodie de pe album... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning