![]() |
Subwooferele pătrate de la MTX, disponibile şi în România!
3 Attachment(s)
Subwooferele pătrate de la MTX, disponibile şi în România!
MTX anunţă cu mândrie că bass-ul va fi altfel de acum încolo. Noul nivel calitativ pe care vor să-l atingă este reprezentat de seriile Thunder 6000 şi Thunder 8000 care cuprind şi subwoofere pătrate. Marea majoritate a pasionaţilor de Car Audio se gândesc instantaneu la Kicker când aud de subwoofere pătrate, firma fiind considerată deschizător de drumuri pentru acest tip de subwoofere. Dar MTX vine acum cu îmbunătăţiri la acest tip de difuzor, îmbunătăţiri bazate pe mult timp de cercetare şi muncă investită. Patentul nr. 7,275,620 deţinut de MTX în SUA descrie noua suspensie de cauciuc realizată în aşa fel încât să elimine problemele de supra-extensie pe colţuri întâlnite la toate celelalte tipuri de subwoofere pătrate, permiţând astfel excursii sensibil mai mari. Materialele din care sunt confecţionate componentele subwooferului (cum ar fi fibra de sticlă) sunt atent selecţionate în aşa fel încât rezultatul final să fie impresionant din punct de vedere sonor, fără a neglija deloc aspectul. Ca opţiuni de impedanţă avem bobine duble de 2 Ohm sau de 4 Ohm. Noile difuzoare sunt capabile de excursii de aproximativ 7 cm iar puterea este suficientă, diferind în funcţie de model. Toate folosesc noul con din fibră de sticlă iar cele ce aparţin de seria 8000 folosesc acelaşi tip de cadru extrem de rigid ca şi variantele rotunde. Pe sfârşit de veste - noile subwoofere pătrate pot fi admirate în aprilie la 4Tuning Days la Romexpo. Nu rataţi ocazia să vedeţi pe viu despre ce este vorba! Preţuri: T812S-22 12" T8000 Square Subwoofer Dual 2Ω 750W rms Preţ: 1325,00 Lei T812S-44 12" T8000 Square Subwoofer Dual 4Ω 750W rms Preţ: 1325,00 Lei T810S-22 10" T8000 Square Subwoofer Dual 2Ω 600W rms Preţ: 1165,00 Lei T810S-44 10" T8000 Square Subwoofer Dual 4Ω 600W rms Preţ: 1165,00 Lei T612S-22 12" T6000 Square Subwoofer Dual 2Ω 600W rms Preţ: 975,00 Lei T612S-44 12" T6000 Square Subwoofer Dual 4Ω 600W rms Preţ: 975,00 Lei T610S-22 10" T6000 Square Subwoofer Dual 2Ω 450W rms Preţ: 799,00 Lei T610S-44 10" T6000 Square Subwoofer Dual 4Ω 450W rms Preţ: 799,00 Lei |
Re: Subwooferele pătrate de la MTX, disponibile şi în România!
super tare :D MTX rocks.
Din pacate nu imi permit asa ceva ;) |
e doar numele..reclama :rolleyes2
|
SUPER TARE !!!
MTX :x:x |
da au si preturi nu gluma...
|
preturile sunt acceptabile ... am vazut la 4 tuning festival pe rotund..si se auzeau super fain
|
smecheri ...da jumate platesti firma
|
cele mai tari de pe piata
dau clasa la toata lumea |
Io cred ca tu nu sti ce vorbesti.:???: Obsesia pe un anumit subwoofer nu'l face cel mai bun:rolleyes2
|
mai ales in cazul de fata :))
|
Banuiesc ca pe la 60-70 hz trebuie taiate, nu as vrea sa ascult sunet peste frecventa asta pe asa ceva....
|
mai taie pana pe la 40-50..
|
de fi btl de 18" a auzit cineva?
|
Vezi ca esti offtopic...
|
Quote:
|
ma bucur numai pentru cei care isi permit asa ceva
|
superbe difuzoare...poate dak erau pe 8 ohmi imi luam si yo :lol:...scumpe rau :peace:
|
2 x 4 Ohm se leaga in serie pentru 8 Ohm. Bafta la cumparaturi! ;)
|
In 8 ohmi ce mai asculti, 100w ? Mai bine iti iei niste casti smechere :-)
|
Quote:
|
Posibil sa fie si un demo. Sau sa-si fi cumparat cineva deja asa ceva. Eu tot un jackhammer as vrea sa vad in demo , ca prea mult il lauda toti si tare imi fac impresia ca un plutonium de 18" cam tine pasul cu el si costa mult mai putin:rolleyes2
Ramane de vazut , poate vom "cunoaste" si vom auzi si noi aceste noi modele de la MTX , desi mie nu-mi prea place MTX. Totul tine de gusturi;) |
[QUOTE=The_Signalrunner;2192453]Posibil sa fie si un demo. Sau sa-si fi cumparat cineva deja asa ceva. Eu tot un jackhammer as vrea sa vad in demo , ca prea mult il lauda toti si tare imi fac impresia ca un plutonium de 18" cam tine pasul cu el si costa mult mai putin:rolleyes2
gandeste-te un pic la c spui, un jackhammer da atat de jos in frecventa incat iti este imposibil sa il auzi, dar daca stai langa el s-ar putea sa te la lase "ceasul" daca stai un pic mai rau cu sanatatea.... |
Veti avea ocazia sa le vedeti si ascultati la show-ul de la 4TD de pe 10-12 aprilie..si atunci va veti putea exprima parerea legat de ceva concret..
|
Quote:
|
din pacate nu am apucat sa il ascult eu personal, dar o sursa de mare incredere (care se mai si pricepe "un pic") mi-a comfirmat asta....
bafta!!! |
Quote:
Inseamna ca si eu si sursa ta am avut mare noroc ca am stat bine cu sanatatea si ca nu ne-a lasat "ceasul" (de la telefon, in cazul meu).:-) Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning