![]() |
Ora si ziua intalnirii baimarenilor!
Cam astea erau zilele si orele care au mai fost propuse pentru intalnire. Eu unu zic vinerea de la ora 22.
|
Re: Ora si ziua intalnirii baimarenilor!
mai tarziu. doar la 11 se inchide real-ul. am votat vineri 23!!
|
Si eu sustin ziua de vineri si ora 23!!
|
Vineri 22:00. Ne intalnim la Practiker in parcare nu la real` din cate stiu eu :lol: si Practiker se inchide mai repede ca realu'
Aseara la ora 21:30 era aproape goala pararea Practiker. Cred ca erau in jur de 2-3 masini in toata parcarea. |
erau putini din cauza vremii si a frigului de afara.... :D
|
categoric vinerea, dupa ora 22,, dar nu mai tarziu de ora 24
|
votat Vineri, ora 22:00
|
Quote:
deci ? ora ? ca vin si eu categoric :d sa anuntati pe site la ce ora ramane :) |
paco ... urmaresti poll'ul pana la sfarsit si o sa vezi ora.
|
Pana maine la ora 12 se mai poate vota. Sper sa nu apara vreun licurici pe acolo sa incerce sa se faca vazut mai mult de cat trebuie si sper sa nu apara replici ca ba aia s-au dus acolo la ceai fara sa ne spuna si etc. Daca se ajunge la un punct comun sa mergem toti intr-un loc e ok daca nu sa ne bucuram ca totusi ne-am adunat. Noroc
|
si unde crezi ca am incapea toti cati vom fii??, ca stii cum este 10 persoane is cu masinile, si restu pana la 50 is aplaudacii care mananca samanta si pun intrebari fara rost..
|
aplaudaci care mananca seminte si pun intrebari fara rost sa nu vina,sa vina numai membri forumului.....de preferat cei cu masini,exceptii daca au o problema cu masinile pot veni si cu altii...parerea mea
|
Oh m-ati salvat !!! Nevasta sta acasa ca e aplaudica :lol:
Just kiddin'. Deci cred ca ramane ora 22:00. Ne vedem pe acolo. |
io's la lucru la ora 22:00 plus ca mii masina pe butuci :P
|
propunere ! mergem la 22 si ramane pana la 23 in parcare :D povestim ...... si i asteptam pe cei carem vin de la 23, pt ca vad ca e 10 vs 11 voturi :D
|
deci pana la urma la ora 22?
|
Da. Ne vedem deseara ora 22:00.
|
OPEN.
|
ii bun. Cat am stat in Resita, se stia ca in fiecare vineri de la 22:00 -> , se intalnea cine avea chef intr-o anume parcare. Putem face si noi la fel...... fixam o zii din saptamana, ora si locu.....
In Resita nu a fost vineri in care sa fim mai putin de 5 masini. Intr-o vineri am fost la prajit la 2 noaptea, vreo 20 de masini :))) |
Poi ora e stabilita.....vinerea de la ora 22:00
|
ii bun atunci ....propuneti voi ora si loc si sa vedem cati ne anuntam.
LE: n-am vazut ca o scris bogo. facem lista sau ceva ? |
ar fi mai calumea sambata de la 22 :00
|
sa moara Gibilan nu mai vrea nimieni sa crape samanta si sa bea cola ? :)))))
|
Eu am votat sambata de la ora 22, dar nu ma deranjeaza nici vineri seara.
|
care imi da si mie 15 lei sa vin si eu?:((( =))
|
mi-o mai ramas vreo 3 lei de la protest in dinaia de 1 ban ....ti fac cadou cu placere :)))
|
mai pune 3 lei din alta parte sa imi ajunga pana acolo si o las acolo , i pun cifru si o leg de ala cu bitzigliuri =))
|
sambata 22:00 am votat ,voi faceti cum vreti.De ce sa nu vina si aia fara masini ,faceti discriminare :-) bagam fiecare cate 2 in portbagaj
|
ok atunci ramane in fiecare sambata la 22 .....acuma locu unde sa fie ? parcare practiker ? sau doriti alte locatii ?
|
degeaba votati... pollul e de data trecuta :)) cei care am votat data trecuta nu putem vota acum, doar daca se face alt poll... iar intalniri in weekend.. mai greu baieti..
|
Quote:
:arrow: MITSU ,in iulie merg acasa sa nu ma pui pe lista inca,eu am votat sambata ca e mai bine pentru unii,sambata ai chef de-o iesire,vinerea nu prea.voi stiti |
au trecut vremurile cand se facea intalnirea baimarenilor, degeaba s-a deschis din nou thread-u si faceti programari, propuneri ca no sa vina nimeni din userii vechi,cei noi poate ca vor sa cunoasca, bafta
|
nu-i musai sa ne intalnim , l-am rugat pe bogo sa redeschida topicul in ideea in care am dori sa mai facem sau sa faceti intalniri , totusi suntem destul de multi care activeaza p-aici ....
mie nu mi musai , dar daca suntem 3 oameni care vor logic ca nu mai facem nimic. am crezut ca vrea mai multa lume dar daca nu este interes o lasam balta ca nu-i greu . si intradevar cum a zis si Razvan sambata seara la 22 ....hai ma sa fim seriosi , sambata majoritatea se baga prin cluburi si baruri nu o sa vina sa stea afara la samantza :D eu am zis ok sambata seara ca toata lumea o zis sambata seara. deocamdata o lasam moarta si cand o sa fim si noi o comunitate mai de hazna o sa facem ceva ;) |
poate veni oricine la intalnire? sau daca sunt de la dolar nu am ce cauta peacolo?
|
e intalnirea membrilor 4tuning baia mare ....oricine poate veni nu trebe invitatii , si nu conteaza ce esti sau ce conduci....
|
daca tu asa spui, sper sa aiba aceasi parere si restu baietiilor...ca poate vin deacolo cu masina sparta si capu cat lebenita...atunci am dat si eu un vot vineri de la ora 22:00! ora si ziua ceea mai rezonabila!
|
toti zic ca ce fain era cand v-a intalneati .... da acuma ce are ? suntem prea multi copii generatia NFS ?
|
da :) ai spus un lucru adevarat , prea multi copiii cu NFS in cap :) sau nu neaparat copiii :)
|
bun , am inteles ...atunci din partea mea se poate inchide topicul.
|
bine, bine se sa votat, se voteaza se va vota! ora si locul! dar cand se va infaptui treaba?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning