![]() |
Porsche 928 in RO
9 Attachment(s)
Sunt curios cam cate Porsche-uri 928 sunt in Romania.
O sa le tin evidenta si celor neinmatriculate. 1- Porsche 928S 1986 (al meu:D )Bucuresti 2- Porsche 928 cred ca 1979 Bucuresti IDM 3- Porsche 928 model american Bucuresti 4 -Porsche 928 negru care a stat cateva luni parcat undeva pe la Perla Dorobanti 5- Porsche 928 S 1985 Timisoara 6- Porsche 928 GTS Timisoara 7- Porsche 928 Sibiu 8- 9- 10- |
Re: Porsche 928 in RO
1 Attachment(s)
mai este unul negru ..stiu eu de el..pe undeva prin Trafic greu
|
928S cu numere de timi il stiu pe proprietar.
928 GTS ala e superb...il mai vad din cand in cand prin oras prin timi..superba masina ! mai este un 928 in arad la un schrott...zice ala ca il restaureaza..dar de ceva vreme sta in mocirla. |
Ok o sa notez cu litere pe cele neinmatriculate.
A- Porsche 928 Bucuresti (o sa fie al meu cel de-al doilea) B- Porsche 928 Epava neagra Bucuresti Sa vedem ce mai gasim..... |
mai este unul in GHIMBAV
era negru....ma interesez |
Quote:
|
nu cred...dar nu l-am vazut niciodata...cineva mi-a zis ca este unul acolo si cand am fost sa il vad proprietarul a zis ca e noroi in gradina si nu se baga..si sa vin alta data sa il vad.
|
e si in buzau unu maro a mers ceva timp cu numere .de iar cu taxele atunci a fost inmatriculat dar nu stiu exact numaru...merge un batranel excentric cu el...cand mai trec ii trag o poza :D
|
O poza sa avem dovada ca ,,traieste''.
|
C-una bucata si in Pitesti. Din pacate proprietarul tot zice ca o readuce la viata insa au fost numai vorbe. Am inteles ca ar avea cablajul mancat de soricei :)
|
Sa nu uitam si de 928 a lui Xanu
Dar nu il pun la socoteala pana nu avem o poza cu el |
Il asteptam la urmatoarea intalnire :)
|
Asteptam si ceva 928 de vanzare.
|
Dragul meu Chelie:
daca vrei masina calumea si in stare super arunca o privire aici: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...ntry=&zipcode= bafta! |
a fost si unu in hunedoara demult pacat ca nu mai este...
|
Mai este unul Cabrio culoare mov prin Campina ! ;)
|
cabrio..astea sunt mai rare ca dinti de gaina in romania....
|
928 cabrio? nu s-au facut de serie asa ceva...daca intradevar e 928 cabrio atunci e ceva kit de la strosek sau gemballa.
|
mai e un 928 argintiu si in alba iulia in perfecta stare de functionare si total reconditionat
|
Poate am gresit eu, o fi 968, cand ma intorc in Romania, daca-l mai vad am sa-i fac o poza si o incarc aici. Am impresia ca avea numere de SM sau CJ, nu mai stiu.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Acum ne asteptam sa apara cel in 4 usi si pick-up :lol: Daca veniti si cu o poza putem sa-l punem la socoteala. |
Nimic!!!!!!!!
|
este unu in rasnov exact la intrare dar ii epava
|
Quote:
Da mai multe detalii. |
mai este unul in Oradea cu numere rosii expirate, dar cred ca merge
|
|
astia iubitori de masini. Au bagat-o in sufragerie. Nu ca voi care le tine-ti in vant si ploaie.... :)
|
sas ti ..uite are camera ei...usa de lemn dinaia babeasca:)) lavabil nou pe pereti..ce sa mai ..un persan mai lipsea
|
Vreun 928S model european neinmatriculat stie careva de vanzare prin Bucuresti?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu prea ai ce sa iei de pe el, acum depinde si ce iti trebuie. Ai ceva inmatriculat:shock: |
Da.
Imi trebuie motorul, vreau sa fac un upgrade la cel de pe 928S Euro version si pe urma sa cumpar un kit turbo. |
Quote:
Poate vrei sa-l vinzi:lol: Pune si tu niste poze. |
Mersi de sfaturi :lol: . Raman totusi la ceea ce cautam:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ramasesem dator cu niste poze. Azi am impins nitel la ea cat s-o scot cu botul din garaj sa spal motorul, ca trebuie sa vina piesele si n-aveam chef sa ma mozolesc prea tare :lol:, asa ca am profitat de ocazie si am facut si sedinta foto.
Acum precis nu mai scap de Chelie cu variante auto :-P |
Revin cu ideea: cumpar motor M28/11 in mintile lui, complet, cu proba. Dupa ce-l repar pe asta de pe masina (i-am dat de cap, s-a rupt un ax cu came din cauza curelei stranse prea tare) o sa am de dat motor M28/15 cu came de M28/01 (230cp)
|
Quote:
Daca vrei te ajut cu cea mai mare placere...... free, moca. Nu sunt as in mecanica dar cu toata documentatia care o am despre 928 cred ca putem sa-i dam de cap. Iti las un nr de tel 0746056009. |
Mersi de oferta dar nu e cazul, ma descurc. Stai sa-l fac sa mearga si ti-l arat pe urma.
Am si eu workshop manuals la 928, oricum schimbarea camelor nu e mare filozofie la astea cu doua supape pe cilindru. |
Quote:
asta e culoarea originala? e cam ciudata cum arat pe porsche 928? |
Da, e ciudata rau :lol:, s-au facut si machete cu ea http://www.mintmodels.com/index.asp?...OD&ProdID=5817
Motorul ala n-are nici o treaba cu 924. E pentru cine gaseste vreun 928 inscris cu motor care nu mai poate fi facut. |
o sa-ti manince sufletul si linistea masina asta :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning