Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   my bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/11578-my-bmw.html)

IonutzMFF 08-01-06 22:22

my bmw

3 Attachment(s)
aceasta este masina mea .....bmw 320d e46,an 2000.
Am primit-o cadou de la ai mei cand mi-am luat permisul ....din totdeauna bmw-ul a fost preferatul meu....are stil,eleganta,confort dar sa nu uitam sportivitate.Sunt masini incredibile.Urmeaza un tuning finut ....stopurile spate m-am cam plictisit de ele si vreau sa la vand.Primele elemente:stopuri,eleron,toba sport Remus ...si atat deocamdata,urmeaza din martie spoiler fata,spate (de M3),genti si kit neoane albastru.Nu noi conducem lumea ....BMW-urile o fac...si o fac al naibii de bine :)
Peace

MMihai 09-01-06 14:27

welcome to the club :lol: .. face ceva toba aia? :D

IonutzMFF 09-01-06 16:42

thnkx....nice to be here.Apropo de toba...cica imi da 2 cai in plus,asa mi-au spus cei de la firma de la care am cumparat-o.Caut si eu un club de street-racers la care sa devin membru,poate ma ajuti cumva.?Mersi

IonutzMFF 09-01-06 17:01

Eu sunt ultimul an la liceu....si in toamna dupa ce ma voi muta in cluj ma gandesc sa vand masina si sa-mi iau un m3....e boala mea ...chiar daca stiu ca ai mei pot mai mult dar nu ....m3 e tot ce imi doresc acum,nimic nu-i poate lua locul :D .Stiti cumva cat e consumul la un m3?si de unde imi pot face rost de o emblema de m3 8) 8)

ZanDer 09-01-06 17:37

emblema numa nu itzi da cai :wink:

IonutzMFF 09-01-06 18:21

ma gandeam asa pentru desing exterior...ca da bine.Apropo de cluburi...ceva prin apropiere de baia mare inclusiv cluj

sandrei 09-01-06 18:25

exista...doar ca nu poti intra asa...cum zici VREAU..ai si intrat :P

IonutzMFF 09-01-06 21:11

2 Attachment(s)
pai spune-mi care sunt conditiile prin care pot deveni membru al unui club[/img]

Andr3i 09-01-06 21:45

Dar niste jante ceva?

IonutzMFF 09-01-06 21:49

Urmeaza in martie cand vin si spoilerele.Ma gandeam la niste OZ superalegrra...sau OZ Opera.

aleks 11-01-06 11:15

s-o stapanesti sanatos.
am o intrebare, ai xenon pe masina, sau becuri albastre?

IonutzMFF 12-01-06 21:30

da am xenon...trimite-mi niste poze cu bmw-ul tau ...acum sunt la inceput cu masina si tuning-ul ,adica ma pricep de mai demult dar vreau sa cunosc alti posesori de bmw e46...la mine in oras sunt doi dar sunt ''copii lu' tata'' ,nu depasesc niciodata 60 prin oras si daca e liber liber drumul.pa

Most_Wanted 12-01-06 21:50

Poti face multe din BMW.....
BMW-ul de orice tip...arata bine tunat ...
Spor la treaba fratioare .........
Sigur o sa iasa ceva din el.......
Si nu inteleg dece vrei sati vinzi stopurile ..ca arata foarte bine asa

RaZvY_ 12-01-06 22:33

3 Attachment(s)
Pun si eu o poza..poate iti da ceva ideii :)
Super masina, sa o stapanesti sanatos. Alte jante decat OZ nu iti plac? Originale?

RaZvY_ 12-01-06 22:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mm-07-sor\"
Urmeaza in martie cand vin si spoilerele.Ma gandeam la niste OZ superalegrra...sau OZ Opera.

Ce spoilere iti pui? M-tech II? Poate ne vedem la ceva intalniri la vara ;)

IonutzMFF 12-01-06 23:05

imi plac si alte firme de genti dar alea s-ar potrivi destul de bine.Pot sa-mi iau de la o firma tuning din oras orice tip de genti de la bmw ,replici dar sunt identice cu cele originale.Alea de m3 costa 100 si ceva de euro de 17'' ....cine nu crede va dau nr reprezentantului.
Inca nu m-am decis ce spoiler sa pun ...mai studiez variantele.
Chiar mi-ar place sa ma intilnesc cu mai multi pasionati de e46 din tara ....doar sa stiu din timp cand si unde.Voi fi cam ocupat la inceputul verii cu bac-ul :(.Mi-am luat si neoane dar astept pina sa le instalez....nu vreau sa le stric pe cand iarasi vine zapada :(

aleks 13-01-06 16:02

eu am facut zob doua randuri de neoane din cauza zapezii... esti in romania din pacate. lasa-le pentru la primavara :wink:

MMihai 14-01-06 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaZvY_\"

ce intalniri? unde? cand? si eu am vorbit cu mai multi posesori de bmw sa ne intalnirm la vara pe la brasov.. ca ar fi un punct cat de cat aproape pt toata lumea

RaZvY_ 14-01-06 14:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
Quote:

ce intalniri? unde? cand? si eu am vorbit cu mai multi posesori de bmw sa ne intalnirm la vara pe la brasov.. ca ar fi un punct cat de cat aproape pt toata lumea

Brasov...cam departe :(
Ma gandeam la TM/Arad/Oradea/Cluj :)
Eu in iunie ajung in Romania, sper sa fie ceva pe atunci

IonutzMFF 20-01-06 15:30

ar fi frumos undeva in zona sibiului ...e aproape de nord si de sud ...cam aceeasi distanta.Parca vad ca vor fi mai multe e46 decat dacii :D

dj16xxs 20-01-06 15:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
Quote:

zona brasov e ideala!...parerea mea...oricum oriunde se va tine am sa vin! :arrow:

horguemtuning 22-01-06 09:02

Facem o inalnire de BMW ? E super , am inteles ca s-a facut pentru membrii BMW Club deja langa Sibiu in decembrie parca .

da_joint 09-02-06 10:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"horguemtuning\"
Facem o inalnire de BMW ? E super , am inteles ca s-a facut pentru membrii BMW Club deja langa Sibiu in decembrie parca .

Bun ....in legatura cu aceasta intalnire:
vad ca vorba merge destul de repede...de aceea am sa fac un topic nou in legatura cu acest subiect. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning