![]() |
[EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit
7 Attachment(s)
un oltcit facut cu multa pasiune al unui prieten sasha
astept parerile voastre desi uni dintre voi l-ati mai vazut pe aici pe forum dar vreau sa va vad parerile cu privire la el :arrow: |
TE ROG FRUMOS SA FACI UN POLL ...
Mersi ... |
masina la exterior este impecabila....dar singura mea obiectie este ca nu are muzica pe ea,in rest nota 10+
|
la exterior este superba dar bordul ala parca strica toata masina...un alt bord de la alta masina nu intra intr-un olcit?kiar nu aveam ce sa ii zic daca nu era bordu ala asa patratzos :?
|
super oltcit si cam toate astea frumoase de la voi au niste vopsele....super....a lu' piticu,e cel rosu/visiniu...
ps:e frumos si spatele...nu e la fel de special k si fatza....am vazut-o pe 14 la mare :wink: |
Arata foarte bine.
De apreciat cujaul sa bagi atattia bani intr-un olcit,asta da PASIUNE. :wink: |
2 Attachment(s)
ma bucur ca va place oltcitul desi din pozele astea puse de mine nu prea se vede bine culoarea
mai am unele care se vede mai bine :arrow: oricum cel mai bine se vede live :wink: |
superba masina...am vazut-o si pe kogalniceanu...frumos lucrata si cu bun gust...Felicitari proprietarului
|
Pentru un oltcit e chiar frumos, si se poate spune ca e pasionat proprietarul altfel nu putea sa faca asa ceva. Bravo!
|
i like! unde e sistemul audio totusi :P mai tarziu poate
|
bara fata urata, nu se leaga deloc, parca e cioplita...
jante superge TSW zenon...de unde le-a luat??? ca am tot cautat asa ceva pe net, si sunt model iesit din fabricatie de ceva ani, si greu de gasit....nu mai tine bine minte, dar stiu ca era disponibil model cu prindere intr-un singur prezon (gen formula1)....dar numai la marimi de peste 17\" la interior merge...doar cu multa munca poate sa bage un alt bord frumos...nu sa arunce orice se potriveste... per total nota 8 |
Re:
Quote:
|
aaahh..ma refeream daca ar vrea sa bage alt bord...poate nu s-a inteles din exprimarea mea precedenta
|
imi place ...am vazut`o pe Kogalniceanu anu trecut .... cel mai reushit oltcit
|
Re: [EXT] Oltcit de Oltcit
8 Attachment(s)
desi pun tarziu pozele.......dar abia am mai gasit si topicul ..pe la a 7 pag
in fine sasha posesorul masini la salonul auto 4tuning day a luat premiul 2 la best autohton :D asa ca noi poze: si felicitari din partea nospeedlimit si la cat mai multe participari p.s va urma ;) |
misto masina
cati bani s-a bagat in ea? |
Quote:
|
pentru pimp_lex premiul intai l-a luat un logan.....
asta e...:cry: pentru RCarlos : o gramada.... peste 4000 chiar cu mult....;) |
dom'le,e frumoasa!
|
cel mai frumos Olcit din Romania ...;)
|
frumos ... frumos
|
Sashaaaaaaaaaaaa :p!
|
ca posesor de Club 12 TRS, apreciez aceasta masinuta, munca si pasiunea care au facut-o sa arate asa. serios, masina este super. mi-as dori enorm de mult sa arate si al meu asa, dar acum ma concentrez mai mult pe un golf 2 gti...
sfatul meu: sa isi puna suport de numar pe spate, deoarece in timp va avea probleme - ruginesc suruburile care tin numarul prins de hayon. si in + este si ceva estetic :D in alta ordine de idei... unde mai gasesc si eu o trapa aplicata, cum are acest oltcit pe el? trebuie sa o schimb pe cea de la golf... este tot aplicata. vreau una noua, mai patratoasa si cu chederul exterior destul de ingust... please help, in oras nu am gasit de nici o culoare. are cineva idee cum arata una de tico? :lol: |
frumoasa masina, a fost facuta din pasiune. Nota 10 ;)
|
Quote:
|
Quote:
@dj16xxs am trimis pm si astept un mail cu poze si dimensiuni. multumesc |
Primul Oltcit care imi place ... Felicitari
|
tare oltict-ul facut cu bun gust, si cel visiniu la fel e frumos
|
Da, intradevar... reusit !
|
Club NoSpeedLimit Romania-filiala Craiova din nou pe podium !!!
Oltcit`ul lui Sasha a castigat la Oradea 2 premii in cadrul 4TuningDAY Revenge: --- Best Autohton --- Premiul Special 4TuningDAY..noi poze in curand felicitari sasha |
body: sa-l intrebi pe Sasha ce reactie a avut la primirea primei cupe dar, mai ales, la primirea celei de-a doua cupe (nu ne asteptam la un asemenea sfarsit de zi).
Felicitari Sasha (pentru a mia oara :peace:)! |
felicitari...masina chiar merita....mi-a placut f mult si am studiat-o la kogalniceanu...
|
3 Attachment(s)
Poze de la Oradea - 4TuningDAY REVENGE
|
chiar merita premiul ala. Superba masina! ;)
|
Re: [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit
Frumos olcitu!! Ce-i corect e corect! Merita ceva premiu la oradea. Felicitari lui Sasha pentru munca depusa...nu cred ca sunt multi care ar investii intr-un olcit dar iata ca el a facut-o si s-a meritat!
|
Ca om simplu mi se pare excelenta.Ca proprietar de Oltcit nu am cuvinte sa spun cat de bine arata si a meritat cele doua premii.
FELICITARI SASHA!!! |
True pasion! Atat am de spus.
|
asta scrie pe prima pagina nospeedlimit.......;) :arrow:
Batranul Oltcit a uimit pe toti cu revansa sa in fata unor masini de sute de mii de euro, castigand premiul Best Car acordat de 4tuning in cadrul 4TuningDay Revenge. Nu a fost doar revansa primei editii de 4tuningDay ci si revansa propietarului Oltcitului, cunoscut sub numele de Sasha (membru NSL Craiova), unde acesta a ocupat doar locul 2 la Bucuresti ! Investind multa munca si pasiune, de aceasta data Sasha a castigat 2 cupe: * Best Autohton * 4TuningDay Oradea Best Car Felicitari Sasha din partea tuturor membrilor NSL ! |
5 Attachment(s)
sunt multe frumoase in Craiova
asta e pe gustul meu am adaugat si eu citeva poze care nu cred ca au fost puse |
7 Attachment(s)
poze noi
... sasha.. it's back |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning