![]() |
VAND JANTE ALIAJ
VAND JANTE ALIAJ 'TSW' 4BUC. R 17, J-8,5 CU PREZOANE DISTANTA 4X108(7,5CMM DISTANTA INTRE PREZOANE 6MIL FIX.CAUCIUCURI APROAPE NOI MARCA FIRESTONE,DE PLOAIE PRET FIX 6MIL. 4JANTE ALIAJ R17 ORIGINALE BMW SERIA 7 8J, PRET 500EUR.
|
Re: VAND JANTE ALIAJ
ceva poze..
|
3 Attachment(s)
TEL:0727970554 POZELE PENTRU JENTILE BMW LE VOI POSTA DISEARA
|
2 Attachment(s)
jentile de bmw
|
urgent.....!!!jantele de BMW pret nou 10mil toate 4!!!!!
|
ma intereseaza un pret la tsw si daca e bun le iau sigur!
|
6mil fix.Pretul e aproape moca.Am si cauciucele la ele,impreuna ultimul pret 10mil.
|
Si pe mine m-ar interesa daca sunt 4x108 si merg pe Ford Focus dar eu sunt din bucuresti si ma costa si drumul ceva, asa ca daca mai lasi din pret poate ne intelegem.
|
4x108 la prezoane.ce sa mai las,ca aproape ajunge gratis.pretul e foarte bun zic eu
|
E BUN PRETUL DAR GANDESTE-TE CA EU SUNT DIN BUCURESTI SI PANA LA IASI E CEVA DRUM.
BAFTA LA VANZARE |
ti le pot trimite prin curier daca vrei.acu....nici sa le dau aproape degeaba nu-mi convine.jentile la 1,5mil bucata zic eu ca merita.iar cauciucurile 1mil bucata nici nu mai spun.
|
vrei doar jentile sau cu tot cu cauciucuri?
|
Le vreau cu totul.
Vrei doar bani sau te-ar intresa si un schimb cu unele pe 15 tot 4x108 si o diferenta din partea mea? |
doar bani.....care-i oferta ta?
|
Aveam rotile de pe masina care sunt originale ford si ma gandeam sa-ti mai dau o diferenta.
Pretul tau e bun si-mi plac mul rotile tale dar daca pun la socoteala si drumul pana la iasi si inapoi mai adaug vreo 300 ron. |
PAI...NICI CU 7 MIL NU LE POT DA.....9MIL DACA ESTI INTERESAT E ULTIMUL PRET.
|
Stiu ca nu poti sa le dai pe 700 ron .
900 e sufer bine, lasa-ma sa ma gandesc pana diseara si te anunt, poate vin maine sa le iau. O zi buna |
OK.AI NR DE TEL...MA SUNI DACA TE HOTARASTI.O ZI BUNA
|
Ce dimensiune au cauciucurile?
jentile sunt in stare buna? |
nu sunt sudate sau altceva.2 dintre ele sunt zgariate pe margini ca si cum ar fi fost 1/3 atinse de bordura.oricum e foarte posibil sa le fi vandut deja.daca vrei edificarea situatiei fizice,lasa-mi adresa ta de mes si-ti trimit poze exacte.cauciucurile cum am mai spus sunt 235/40,r17
|
Daca nu le dai astazi si ma hotarasc te sun diseara si maine vin sa le iau.
[email protected] Ai vreo poza cu ele pe masina? |
2 Attachment(s)
pentru transparenta: 2 jenti sunt zgariate.tin sa precizez din nou:pretul nu reflecta calitatea ireprosabila.cine vrea jenti noi,e invitat sa le cumpere la 'acelasi' pret din magazin.la mine pe masina nu merg....am peugeot 406,desi 4x108 sunt similare j8 E35,m-a dezamagit.sunt prea late.au fost pe un peugeot 406 coupe...tin sa cred ca a folosit flanse.nu-s jentile mele,vreau sa scap de ele dar nu decid asupra pretului.
|
OK....pretul revine la 12mil.6mil jentile si 6mil cauciucurile.
|
Jentile BMW pret NOU: 8mil
|
jentile tsw mai mult ca sigur vandute deja.Ramane oferta pentru jentile bmw.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning