![]() |
GolfuletzStudio - VW GTi 16v Movie
un nou film :d
mai bun zic eu acu astept parerile voastre VW GTI 16v <embed src="http://videos.streetfire.net/vidiac.swf" FlashVars="video=1cf0f530-cd18-4259-8d18-9bd400e43954" quality="high" allowFullScreen="true" bgcolor="#ffffff" width="428" height="352" name="ePlayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br /><a href="http://videos.streetfire.net/video/Vw-GTi-16v-Movie_642375.htm">www.golfuletzstudio.com</a> |
Re: GolfuletzStudio - Vw GTi 16v Movie
asa film frumos ma....
asa montaj ma... asa masina ma.... asa baiat frumos ma..... Nico, fratele meu.....e grav masina, golfuletz e grav filmu......foarte tare a iesit...felicitari ..... Haideti baieti..vedeti o masina frumoasa cu adevarat..... |
ce sa mai zic ... 1 la mana am avut golf .... 2 la mana stie Golfuletz ce stie :X:X:X superb , gg mane
|
go go go .. golfuletzu ...smecherie boss ;)
|
super tare,...oricum pregaatestete pt cea mai tare filmare la nismo meet
|
bravo fratele meu , esti bn bn cu filmu asta , realizat f profi ;) , si masina e batz.
|
bravo golfuletz
foarte tare.... |
bravo bai ...
e fortzaaa :-) |
nice nice ...mult mai bun ca primul . :)
ps. te-ai reprofilat ?:D |
golf..ce plm e cu tine ma?!?!..nu iti mai tremura mana?..sa nu te recunosc!...iei medicamente, ceva?..daca da, mai ia ca iti fac bine!bv coaie , vezi ca se poate?!parca esti altfel satisfacut dupa asha filmare si montaj
plm...foarte tare..sincere felicitari, e f smecher filmul a, inca o chestie, tine-l pe onur langa tine ca iti alege bine muzica |
Quote:
In fine...super tare filmu' Golfule...si super idee |
@ TEA : hahahahahahhahahahahaha....
NU stii ca sa drogeaza asta non stop? d c crezi ca rade non stop si tipa "Fortza" ?? :D :P |
Nice movie you have there ;)
|
naspa.
|
E chiar tare filmul. Insa ca si in celalalt ai unele chestii care tind sa plictiseasca publicul...Unele cadre tin prea mult. In mare...a iesit foarte bine! Felicitari si la mai mare!
P.S.: ce camera folosesti? si ce program de editare? |
Sony h3 - si Sony Vegas
|
bravo golfuletz....nice movie
|
@ afa... bai mai stii sa zici si alte cuvinte??? :D :D :D
|
Quote:
|
:censored: :punch: :pissed:
|
tnx 4 sticky >:D<
|
foarte frumos filmuletul,felicitari Golfuletz:)
|
Toate fazele cand masina nu se misca sunt tari,insa cand masian se misca pare un film slab...
Daca faceai filmul doar din fazele in care masina statea pe loc era foarte bun... Bafta in continuare :) |
mie mi se par foarte tari plecarile alea de pe loc.
|
Mie nu ... ii tremura mana , se pierde cadrul initial, etc...Pur si simplu nu imi plac :)
O sa gaseasca el o solutie sa imi placa mie cadrele cu masina in miscare :lol: |
Bravo man, usor, usor ... cresti in level :lol:
Felicitari pt clipu' cu GTi-u' , mie unu', mi se pare peste ala cu pisica verde... Am mai vorbit noi, sper ca-n scurt timp sa ajungi la clipuri de genu' aluia cu Lambo' drifting ... Reamintesc subiectu' discutiei : https://www.youtube.com/watch?v=EJJq-ryws6s |
eu zic ca trebuia sa traga soferul putzin de maneta aia dintre scaune ca sa se vada ceva interesant nu doar niste plecari !!!
In rest e k!!! |
Zarule, stie din de maneta aia stai linistit...idea era sa prezinte masina...nu drifturi....
|
bravo, felicitari, am auzit la stiri de festivalul asta , poate te bagi si tu
http://www.spunepescurt.ro/regulament/ |
grozav golfuletz....tine-o tot asa..cred ca e cel mai bun video al tau :)
|
Re: GolfuletzStudio - VW GTi 16v Movie
foarte misto filmu'. bravo golfuletz.
|
Quote:
|
Mult mai bun a fost penultimul film cu acel E36,părerea mea !
Şi acesta este ok ,numai că este o parte cānd filmează maşina şi se vede că ,camera nu era stabilă şi nu s-a văzut tocmai ok !Īn rest baftă golf.. ! |
astept :P concurenta
|
ce concurenta????:)))
|
respect pentru munca ta... am vazut niste pictoriale geniale de la tine :X
dar la filmul asta pari a fi mult prea wagenwerks, adica puteai sa pui altceva in afara de linking park pe coloana sonora ca asa e si la golful ala albastru de la ei (Eric Shivlei sau ceva de genu asta). inca odata...respect pentru munca ta. esti bun foto, dar la filme mai ai un pic pana la wagenwerks, asta nu inseamna ca trebuie sa fii numai cu gandul la ei,.. Salutare |
Quote:
|
sincer am vazut doar filmu cu gti albastru atat... ;) cat despre inspirat va astept si pe voi sa va inspirati din spilberg si sa faceti
pana atunci astept concurenta |
atunci fa bine sa iei legatura cu mine pe mess ca sa pui mana pe dvd-urile lor ;)
|
foarte frumos montaj.
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning