![]() |
iluminare cu leduri
5 Attachment(s)
Orice inseamna iluminare cu leduri , pot executa. Ceasuri , plafoniere, consola, etc. Oriunde vrei sa adaugi un pic de culoare sau un pic de lumina, este posibil. Pretul se stabileste in functie de situatie. id mess matza_mihai mail [email protected]
|
Re: iluminare cu leduri
up... facem reduceri
|
un mic update https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=13
|
sal. la un fiat stilo te bagi sa faci ceva.? la bord, climatronic, butoane???
|
Fara probleme. Cand doresti da-mi un tel 0731 330 266 si stabilim cand sa ne intalnim.
|
up up... in seara asta pun 2 masini.. opel corsa si daewoo cielo
|
salut , zi`mi te rog pe prv pretul pt schimbat ledurile la bord si la butoane deschidere geamuri , inchidere usi si dezaburire. pt un logan.
|
Mai bine spun aici sa stie lumea 150 pentru 1 culoare si 180 pt 2 culori la ceasuri adicalimbile o culoare si cadranele alta cul.
|
da , mersi de informatie.
mai dat pe spate cu pretu. |
Nu ai pt ce..daca esti de parere ca 150 lei este mult pt tot ce ai cerut... la ce pret te asteptai?
Lucrari noi: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=23 |
pai eu am cerut mai multe , dar tu mi`ai pus pret DOAR pt o culoare (150 ron) si DOAR pt ceasuri bord.
sincer , ai preturi mari in comparatie cu restu care se ocupa cu leduri. |
Am uitat sa specific faptul ca pretul nu este DOAR pentru ceasuri.
|
pai e greseala ta , lasa scrisu mic la "doar".
|
salut
toate luminile de la interior, ceasuri, consola, geamuri pt un astra h 2005. tot 150 sau 180 :D si pretul difera in fucntie de culoarea sau nu?? bafta |
ne intalnim si vedem cum sta treaba... pretul ala era pt logan :)
|
sal. te-ai mai gandit?
|
eu ma gandesc in fiecare zi, dar trebuie sa vad cum decurge treaba. trimite-mi pe pm modelul sa vad ce si cum.
|
|
sus??? sus!
|
cat costa sa faci ceasurile in rosu si alb pentru un leon din 2001 ?
|
cadran alb limbile rosii ? 150 lei
|
sus....sus...
|
cat ma costa ledurile pt bord Logan? Doar leduri albastre
|
Sap am un BMW e36 vreu sa schimb ledurile bord la climatornic si cam ce mai exista pe acolo un pret asa estimativ.....si de unde esti io sunt din pitesti ...
|
salut. pt logan ledurile de bord 1 singura culoare 60 lei. acum de sarbatori :)
salut... depinde ce se gaseste pe acolo... in general costa cam 350 lei... dar depinde cate leduri este nevoie sa pun. sunt din bucuresti. |
pentru o astra g , ledurile de la ceasuri , casetofon si mai tot ce exista pe bord, cat m-ar costa?
|
din ce an este?
|
Quote:
2002. zi-mi asa un pret ca de an nou :P |
la un golf 4 cat ma ajunge sa imi schimbi lumina pt ceasuri si pt climatronic pe alb? acele de la ceasuri vreau sa ramana rosii :) (audi style)
|
nu cred ca are preturi mari in conditiile in care e munca titanica sa schimbi leduri, multa migala si atentie ... am vrut sa imi pun singur alte leduri cu tutoriale in fata descrise mai ceva ca la un copil de 2 ani si mi-am dat seama ca trebuie sa puna mana un profesionist/electronist ... o sa apelez si eu la tine pt o lucrare la un bord de seat cordoba 2007
|
m-ar interesa leduri pt iluminat sub volan/la pedale si in dreapta fata-jos...un pret informativ asa?ma intereseaza rosu sa fie
|
scuzati absenta.
Marquiz, pt astra cel mai putin pot sa-ti spun , 350 lei, DAR blocul de lumini nu-l pot face. Nu am fost atent daca ai specificat si culoarea dorita, dar alb nu-l pot face, iese foarte urat. am mai incercat, dar fara rezultat satisfacator. pt golf , hmm... ar cam trebui sa ne intalnim sa vad exact, informativ ~200 lei... asta e un pret maxim... tuner in progres : ~ 80 lei. fane cordoba, multumesc pt sustinere si te astept sa facem treaba cand esti hotarat. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning