![]() |
Tuning masiv hyundai Coupe
Salut,
As vrea sa achizitionez un Hyundai Coupe si sa il tunez in felul urmator: Botul si Capota: https://img14.imageshack.us/img14/296/capotasibotul.jpg dar in loc de sigla Hyundai sa fie Ferarri Neoane: https://img14.imageshack.us/img14/8507/neoame.jpg Scaune: https://img27.imageshack.us/img27/1257/scaune.jpg Doar ca as vrea sa scrie pe ele Ferarri Schimbator si Display: https://img15.imageshack.us/img15/6687/schimbatorw.jpg Usile: https://img27.imageshack.us/img27/7299/usi.jpg Volanul: https://img4.imageshack.us/img4/8763/volan.jpg Jentile nu conteaza dar sa fie cat de cat acceptabile si daca se paote pe centru sa aibe sigla Ferarri. Cam la ce pret m-ar duce toate acestea cu tot cu achizitionarea masinii si tunning (Masina second nu am bani pentru una noua) P.S. Culoarea masinii sa fie rosu sau albastru si neoanele aceiasi culoare ca si masina. |
Re: Tuning masiv hyundai Coupe
Nu ma poate nimeni ajuta?:(
|
Cine sa te ajute sa faci un kitch...cu sigle de....Ferarri
|
Ca tot veni vorba de kitchuri uite-te la ce vinzi u inainte sa vorbesti si daca esti atat de ,,artist" zi-mi u o alternativa mai buna de masina pe care sa o tunez si cu tot cu pretul masinii si tuning sa imi iasa pana in 7700 de euro!
|
Quote:
|
Vreau neaparat lambo doors.
|
Quote:
|
Problema e ca deja o da foarte scump ca daca imi cumpar eu tot nu e mare vrajeala sa le montez, schimbatorul este singurul cu care nu stiu sigur fiindca nu am incercat in viata mea dar nu poate fi atat de greu. Si in plus daca as mai cumpara la aia usi m-ar duce la 1300 de euro si deja imi depaseste bugetul!
|
Quote:
|
Daca dai lamboo dors sa le montez eu e ok. Si cati km are masinuta, accidente in trecut ceva? Tunning motor? Chip, filtru sport etc. ?
|
Pai tu ti-ai cumpara o masina pe care o consideri kitch?
|
Pai sa vad pana unde poti sa mergi cu asta. Cat poti cere pe asa ceva. Si cu 1000 de euro faci ceva bunicel din ea.
|
Asa este.Astept sa postezi poze cu masina pe care ti-o vei cumpara si spor la "tunning".Sunt sigur ca vei face ceva deosebit care o sa bucure ochii tutror pe aici.:)
|
Ramane de vazut. E bine ca nu ai zis cati km are ca nu ti-o cumpara nici Tutankamon
|
Are 275.000 de km, si consuma putin ulei...cam 2 litrii la 3500 de km.
|
Fratele meu nu te supara dar aia nu mai e masina la 275 de mii de km mai ales ca e benzina si motoarele pe benzina au durata de viata mult mai mica decat cele diesel. Sa dea Dumnezeu sa iti gasesti prost sa dai aia la 7500 dar nu cred la cati km are!
|
Asa este ...ai dreptate...defapt m-am uitat acum si are 285.000 de mii...ti-am zis doar...consuma si ulei...d-asta vreau sa scap de ea..si are punte stramba...dar asta nu e problema ca schimb cauciucurile intre ele cand se uzeaza cate o laterala.In rest, masina este impecabila daca nu as fii avut accidentu ala in care s-a strambat un lonjeron si au sarit airbagurile.
|
Nu vorbesc de consumul de ulei, zic ca o sa inceapa sa cada toate dupa ea rand pe rand la asemenea kilometraj.
|
INCREDIBIL!!! popaadrian esti foarte tare :))))
|
Ms ;)) ramane de vazut cui si cu cat o dai. Sa ma ti la curent
|
Stiu ..deja a inceput...de la puntea aia stramba mi-a terminat si rulmentii, si aerul conditionat numai baga caldura...mi-a zis cineva ca din cauza senzorului de relanti, pt ca numai vede airbagurile, a stricat compresorul de AC, si a sarit distributia de la punct cu 3 dinti....crezi ca degeaba vreau eu sa o vand....
|
Facand un calcul rapid fara sa mai stau sa le iau pe rand, fara mana de lucru ca sa o faca ar costa cam inca 1200 de euro fara puntea aia stramba. Nu stiu daca o sa poti sa o dai cu pretul pe care il ceri pe ea. Cu cat ai cumparat-o si la cati km si in ce an?
|
scz =))))))))))))))))))))))))
ery,esti tare :))))))) |
Da stiu...mi-am luat teapa...masina o am de vreo juma de an...si am facut vreo 10.000 de km cu ea..am dat pe 9.000.
|
Stiu pe cineva care vinde un hyundai coupe din 2003, cu 97.000 de km, moor 2 litri benzina, schimbatorul este schimbat este ca cel din poza cu schimbatorul din primul meu post si o da cu 3100 de euro, culoare albastru metalizat, bancheta din spate este taiata de un picior de aragaz care a vrut sa fie carat cu masina si cand l-a scos din masina a agatat-o si a taiat jumate din bancheta in rest e ok masina si fara nici o modificare inafara de schimbatorul ala. Daca esti interesat... el o vinde.
|
3100 din 2003 ? nu e cam scump ?....am o masinuta cu nitro pe care am dat vreo 40 de milione cu tot cu accesorii...spune-i ca i-o dau si ii mai dau un radio casetofon Grundig la schimb pe masina....ca bani nu am daca i-am dat pe toti pt masina asta...si asa nu am avut toti banii si a trebuit sa fac un credit pe 15 ani la banca.
|
Ce masina e?
|
:))) mi-au dat lacrimile de ras, prietene cat de naiv esti sa nu-ti dai seama ca te ia la misto, si daca ar fi avut toate chestiile alea masina lui nu ti-ar fi zis tie, nu era fraier sa-ti spuna tie mai ales ca vrea sa o si vanda, in cel mai rau caz iti spunea dupa ce scapa de ea :))) cat despre cum vrei tu sa faci masina... are un tigan aici in Craiova la mine un fiat coupe identic cu descrierea ta si e oribil, incearca sa-ti faci o masina simpla si cu gust sa artaga atentia prin simplitate o vopsea frumoasa (Ex: Negru mat, albastru metal etc.) un bodykit frumos care sa nu fie cu mult diferit de cel original, niste jante frumoase, eventual niste folii, o finala pentru sunet ca vad ca-ti place sa faci senzatie cand mergi cu ea pe strada neoanele lasa-le laoparte ca nu esti in NeFeSe, bafta...
|
Quote:
|
Ms pt sfaturi Ciocolata dar mai bine gandeste ce vb ca daca facea mishto nu o mai vindea si nu are rost sa nu zica fiindca in moemntul cand cumperi masina sunt chestii vizibile. Si un revo cu aceiasi km si tot nu e foarte mult diferit ca pret fata de un Hyundai Coupe teoretic dar practic se vand mai prost fiindca au si consum foarte mare.
|
=))))))))
|
Uite-te si u. Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America, pe altii sa se dea cu parapanta, si pe altii sa citeasca topicul meu sis a rada ca prostii.
|
Quote:
|
pai omu' o avea motivele lui pentru care o vinde nu are rost sa-ti umplem topicul cu o alta masina dar nu fi naiv ca nu are nici-o punte stramba, n-a avut nici-un accident major din care sa rezulte astea, sunt multe motive pentru care poate sa o vanda cum ar fi consumul mai mare, probabil vrea sa achizitioneze o alta masina si sunt multe alte motive pentru care ar vrea sa o vanda, nu pentru ca e bubuita... la ce zisa el ca ar avea masina aia crede-ma ca ar fi o epava aproape ca n-ar pleca de pe loc... si daca ar pleca s-ar cunoaste in primii 10 metrii mersi cu ea ca e dezastru...
|
1 Attachment(s)
Daca te uiti atent la poza se vede cat de bubuita este masina
|
Nu e chiar asa. Merge destul dar prost!
|
:)))))))))))))))))) popaadrian vezi ca pe forum este un alt om plin de idei inebunit dupa masini ca si tine :)) are userul vn-08-nen :))) cere-i si lui niste sfaturi sunt sigur ca te vor ajuta...Parerea mea la muzica sa-ti pui un "Domotec" sau "Eurotec" foarte buna firma am vazut ca pe cutie scrie 4x100 W :))))))))))) sa ne tii la curent !
|
http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...6v-325818.html
uite asta ii exact ce iti trebe tie,pacat ca nu-i Hyundai Coupe da lipsti tu niste stikere cu ce marca vrei =))))))))))))))))))))) |
Da...asta a mea nici macar nu are 4 cipuri...are doar unul....clar mi-am luat teapa....mareeeee...:(
|
da macar ala ii sport ? :)) sau is dealea simple ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning