Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/11539-calibra-turbo-zum-vs-grupa-201-250cp.html)

NSL_Doru 07-01-06 20:21

Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp)

Calibra Turbo ZUM asteapta PROVOCARI la Grupa E (201-250 cp) pentru urmatoarele legale din acest an ! Va rog sa postati on-topic si sa mentineti discutiile in limita bunului simt si al fair-play`ului ! Multa bafta si ne vedem la start !

Lucian 10-01-06 22:05

Daca tot ai facut tu provocarea in numele lui ... atunci iti spun ca provocarea a fost acceptata de un prieten de-al meu cu o masina de grupa E ... tot turbo. Ce masina .... surpriza !

SEBASTIAN 10-01-06 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Daca tot ai facut tu provocarea in numele lui ... atunci iti spun ca provocarea a fost acceptata de un prieten de-al meu cu o masina de grupa E ... tot turbo. Ce masina .... surpriza !

Mai pune un RC si un S3 plus impreza lui Bog prodrive.

calibra_zum 11-01-06 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

daca nu au integrala sunt 0 barat ar trebui sa stii cel mai bine asta :D
daca au cu multa placere calendaru propus de tine l-am vazut si sper sa nu ratez nici o legala
dar pana una alta credeam ca facem o discutie interesanta nu asa sec un rc , s3 si un subaru sa vad niste argumente munca depusa la masini ca asa e mai palpitant
uite de exemplu eu sper ca o sa castig pentru ca masina are cipuri lotec phase 2 care teoretic zic ca dau o putere de 286 cai si 415nm si am motoru facut la steimetz in germania kit ambreiaj sachs bujii ngk iridium fise magnecor 8,5 mm debitmetru nou doua pompe benzina bosch regulator de presiune iar masina mea cronometrata ia 0-100k/h in 5,1 sec 0-400m 13,1 doar o data a iesit 12,77 cu integrala scoasa in treapta trei iar pe 400m imi arata kilometraju 190km/h presiunea in turbo aratata de un ceas vdo siemens este de 0,9 si 1,1 pe treapta 1 si 2 iar de la a3a 1,5 cu 1,3bar limita de turatie pe treapta este in treapta 3 de 7800rpm sunt constient totusi ca la aceasta turatie cuplu este aproape nul
viteza maxima data de mine este de 275km/h acesti km sunt indicati de kilometraj nu stiu cat sunt de reali
cred ca am fost foarte sincer
astept ca si ceilalti care zic ca pot depasi performantele astea sa argumenteze pentru ca si eu daca intru la sectiunea cu cele mai rapide subaru spun ca il fac pe cel mai tare dar nu pot nici sa argumentez nici sa apar sa il fac . la ce am zis am ca suport doar cateva masini prin comparatie si cateva poze . cu alte masini am mai facut dar nu am filmat deci nu pot sa argumentez

calibra_zum 11-01-06 00:08

Re:

Quote:

imi plac surprizele pentru acest motiv am calibra turbo si nu bmw m3 fie el si ursulet sa ma limitez la banii de pe calibra ca poate tre sa justific ca nu imi doresc chiar pot sa am
singura masina care e la grupa e este seatu ramane de vazut nu il subestimez dar nici nu imi e ca o sa pierd
amandoua au integrala bani bagati cu sacu in tuning la calibra mea nu sunt bagati chiar toti de mine mai mult de baiatu de la tg mures

SEBASTIAN 11-01-06 07:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
Quote:

imi plac surprizele pentru acest motiv am calibra turbo si nu bmw m3 fie el si ursulet sa ma limitez la banii de pe calibra ca poate tre sa justific ca nu imi doresc chiar pot sa am
singura masina care e la grupa e este seatu ramane de vazut nu il subestimez dar nici nu imi e ca o sa pierd
amandoua au integrala bani bagati cu sacu in tuning la calibra mea nu sunt bagati chiar toti de mine mai mult de baiatu de la tg mures

Ramane de vazut.
S3-ul lui Andrei va fi o bomba, iar mpreza lui Bog cred ca sare de 300cp usor.
RC-ul meu va munci f bine si o sa vezi, retine cu un F2 pus la punct am dominat 3 ani o clasa pierzand o singura dara si apoi recuperand usor ;a libere.

SEBASTIAN 11-01-06 07:43

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

daca au cu multa placere calendaru propus de tine l-am vazut si sper sa nu ratez nici o legala
dar pana una alta credeam ca facem o discutie interesanta nu asa sec un rc , s3 si un subaru sa vad niste argumente munca depusa la masini ca asa e mai palpitant
uite de exemplu eu sper ca o sa castig pentru ca masina are cipuri lotec phase 2 care teoretic zic ca dau o putere de 286 cai si 415nm si am motoru facut la steimetz in germania kit ambreiaj sachs bujii ngk iridium fise magnecor 8,5 mm debitmetru nou doua pompe benzina bosch regulator de presiune iar masina mea cronometrata ia 0-100k/h in 5,1 sec 0-400m 13,1 doar o data a iesit 12,77 cu integrala scoasa in treapta trei iar pe 400m imi arata kilometraju 190km/h presiunea in turbo aratata de un ceas vdo siemens este de 0,9 si 1,1 pe treapta 1 si 2 iar de la a3a 1,5 cu 1,3bar limita de turatie pe treapta este in treapta 3 de 7800rpm sunt constient totusi ca la aceasta turatie cuplu este aproape nul
viteza maxima data de mine este de 275km/h acesti km sunt indicati de kilometraj nu stiu cat sunt de reali
astept ca si ceilalti care zic ca pot depasi performantele astea sa argumenteze pentru ca si eu daca intru la sectiunea cu cele mai rapide subaru spun ca il fac pe cel mai tare dar nu pot nici sa argumentez nici sa apar sa il fac . la ce am zis am ca suport doar cateva masini prin comparatie si cateva poze . cu alte masini am mai facut dar nu am filmat deci nu pot sa argumentez

Ai uitat sa ne spui cat cantareste masina si eu am uitat de Andrei UGA.
Sa sti ca greutatea poate fi un handicap.

DanielSRE 11-01-06 08:25

Daca nu ma insel are 1405 kg

Lucian 11-01-06 10:08

Prietenul meu va veno tot cu un Opel , tot turbo .

calibra_zum 11-01-06 13:21

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Ai uitat sa ne spui cat cantareste masina si eu am uitat de Andrei UGA.
Sa sti ca greutatea poate fi un handicap.

da greutatea de carte este de 1485kg si eu am 104kg :D insa cat are masina acum nu am specificat pentru ca asta e surpriza si eu stiu unde am handicap.datele despre masina le vedeti iar unde nu am fost sigur am lasat loc si ca ar avea performante mai slabe.
iar in ce il priveste pe uga lucrurile sunt clare integrala contra greutate dar in cazul meu este vb de integrala si putere contra greutatii
iar daca cineva crede ca va aduce masina de grupa e sa ma bata sa vb mai mult si sa si sustina ca ase e frumos .
zic asta pentru ca sunt multe persoane care afirma ca ma bat si au masinile inca stock si isi doresc sa le modifice
eu incerc sa raspund in asa fel incat sa nu supar pe nimeni care a muncit la masina mult pentru ca eu pe a mea am luat-0 gata facuta si doar am intretinut ce era pe ea

calibra_zum 11-01-06 13:27

Re:

Quote:

Prietenul meu va veno tot cu un Opel , tot turbo .

dar sa aiba integrala ca daca nu tre sa aiba cam 350 cp iar modelu de asta turbo nu se poate tuna la extrem ca c20let
www.eds-motorsport.de

Lucian 11-01-06 14:04

Nu e integrala. Dar nu e nici tractiune fata. Nu o sa fie stock cand te dai tu cu ea. Nu va fi nimic \"tunat\" in Romania . Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru a nu strica surpriza !

calibra_zum 11-01-06 14:50

Re:

Quote:

Nu e integrala. Dar nu e nici tractiune fata. Nu o sa fie stock cand te dai tu cu ea. Nu va fi nimic \"tunat\" in Romania . Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru a nu strica surpriza !

lucian ori esti atent la gramatica cand scrii ori daca nu fii atent la ce am spus mai devreme fara masini care o sa fie tunate......... eu vb de masini reale existente ca daca iti povestesc si eu despre dorintele mele de viitor in ceeea ce priveste partea de tuning la masina mea te sperii pe moment dupa care nu crezi ca se poate :D :D :D
si opel cu tractiune spate nu stiu care e si la grupa e si tot asa stiu un opel da are tranctiune gen fred si barney :D
putina gluma nu strica
as vrea daca se poate sa imi zici si mie la ce grupa esti ca sa iti calculez si eu potentiali rivali din craiova la grupa ta ca vad ca tu ai mare grije

Lucian 11-01-06 16:02

Daca TU nu cunosti Opel cu tractiune spate e problema ta. Mai rau e ca o faci public pe forum si rade lumea ... de tine . Cat despre tuningul acelei masini ... te lesina si STOCK ! Si sincer in afara de un chip ... nu prea are rost sa schimbi nimic la ea . Ca sunt vise umede sau nu ... o sa aflii pe pielea ta. Si DA ... e de grupa E avand 199,x cai . Hai 200. Tot la grupa E se afla. Contracandidatii mei din CR sunt Johny din cate stiu . A mea e la B. Dar ca sa scap de griji poate declar ca am NOS si ma dau la C ! :lol: :lol: :lol:

omuliber 11-01-06 16:30

In opinia mea, un Opel Speedster poate schimba multe la grupa E, care are si tractiune spate... :wink:
Insa, modelul de 199.x intra la o grupa mai jos, ma gandesc la modelul de 220CP 0-100 4.7, 970 KG... asta poate intra la E.
Ar fi o surpriza placuta sa avem un speedster la legale!

scorpio GL 11-01-06 16:30

Lucian, te referi cumva la un opel model mai vechiut????Si cam marisor???? 8) Ca ala avea tractiune spate, mi se pare ca pe platforma de senator, dar nu mai tin minte cum se numea modelu, ca erau mai rare.

sevi 11-01-06 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
In opinia mea, un Opel Speedster poate schimba multe la grupa E, care are si tractiune spate... :wink:
Insa, modelul de 199.x intra la o grupa mai jos, ma gandesc la modelul de 220CP 0-100 4.7, 970 KG... asta poate intra la E.

Ce faci Luciane `dai din casa` Omuliber e ocupat cu barfa si se strica surpriza. Vezi Omuliber ca are o calibra turbo rosie -cam varza cei drept- dar este la echipa 'adversa' :twisted:

omuliber 11-01-06 17:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"

Ce faci Luciane `dai din casa` Omuliber e ocupat cu barfa si se strica surpriza. Vezi Omuliber ca are o calibra turbo rosie -cam varza cei drept- dar este la echipa 'adversa' :twisted:

Calibra turbo rosie, de care tu vorbesti... a fost varza cat timp a fost pe mana ta si aveai pretentii de cunoscator. De cand se ocupa de ea oameni care stiu si nu mint, sau aburesc... masina devine o provocare pt grupa ei.
Tu cu ce apari, cu dacia de la tati?
P.S. Lucian nu mi-a spus nimik, e firesc sa deduci ce masina cu tractiune spate, de la Opel, poate pune probleme Calibrei Turbo... asta nu si daca singurul motor de care ai auzit e C20LET, cum e cazul tau!

Cat despre barfa, ma simt mult mai bine sa stiu ca alti potentiali inshelati de tine, stiu cu cine au de-aface si nu mai parcurg \"etapele\" pe care eu le-am parcurs.
Din bun simt fata de cei care au deschis topicul, ma opresc aici, TE IGNOR!

sevi 11-01-06 19:47

Ceva on topic se poate? Esti cam frustrat...

NSL_Doru 11-01-06 20:13

Am creat acest topic si mi se pare normal sa intervin ! V-am rugat ca discutiile sa fie ON TOPIC iar titlul acestuia era \"Calibra ZUM vs. grupa F\" nu .... \"Calibra ZUM vs. o masina care pana la urma l-ar face\" ! Rog moderatorul sa isi faca datoria si sa nu fie partinitor in nici unul din cazuri...iar daca nu gasesc intelegere am sa semnalez administratorilor.

Precizare : acest topic a fost creat pentru a mentine competitia in spiritulu fair-play`ului si nu pentru a genera noi polemici !
O atitudine demna are calibra_zum pentru ca a dat toate detaliile si informatiile despre masina fara nici o retinere ... si accepta provocare din partea masinilor care vor sa vina la start ... INDIFERENT DACA PIERDE SAU NU ! Nu este nici o tragedie daca se gaseste la grupa lui o masina care sa-l bata ! Ar fi doar o premiera ... dar nimic ingrijorator !

Lucian : Da ! Imi permit sa fac topic in locul lui pt. ca IMI PERMIT ! Nu sunt unul din agitatorii de pe margine care sa nu stie ce vorbesc si sa faca topicuri in necunostinta de cauza ! Si .. inca ceva ! M-am abtinut pana acum sa comentez posturile tale pentru ca sigur nu am ajunge la un rezultat bun si doar am mentine tensiuni aiurea ... dar cu toate scuzele de rigoare iti spun ca esti una din persoanele care se contrazic mult pe acest forum si nu faci decat sa creezi tensiuni . Nu interpreta gresit mesajul meu si va rog in continuare sa pastram bunul simt , sa nu mai generam situatii conflictuale si sa incercam sa dezvoltam si facem cat mai interesanta competitia doar pe pista !

Cu respect !

SEBASTIAN 11-01-06 21:44

Re:

Quote:

BMW 320LET.
va spune ceva?

SEBASTIAN 11-01-06 21:44

Re:

Quote:

Daca TU nu cunosti Opel cu tractiune spate e problema ta. Mai rau e ca o faci public pe forum si rade lumea ... de tine . Cat despre tuningul acelei masini ... te lesina si STOCK ! Si sincer in afara de un chip ... nu prea are rost sa schimbi nimic la ea . Ca sunt vise umede sau nu ... o sa aflii pe pielea ta. Si DA ... e de grupa E avand 199,x cai . Hai 200. Tot la grupa E se afla. Contracandidatii mei din CR sunt Johny din cate stiu . A mea e la B. Dar ca sa scap de griji poate declar ca am NOS si ma dau la C ! :lol: :lol: :lol:

speedstar

SEBASTIAN 11-01-06 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Am creat acest topic si mi se pare normal sa intervin ! V-am rugat ca discutiile sa fie ON TOPIC iar titlul acestuia era \"Calibra ZUM vs. grupa F\" nu .... \"Calibra ZUM vs. o masina care pana la urma l-ar face\" ! Rog moderatorul sa isi faca datoria si sa nu fie partinitor in nici unul din cazuri...iar daca nu gasesc intelegere am sa semnalez administratorilor.

Precizare : acest topic a fost creat pentru a mentine competitia in spiritulu fair-play`ului si nu pentru a genera noi polemici !
O atitudine demna are calibra_zum pentru ca a dat toate detaliile si informatiile despre masina fara nici o retinere ... si accepta provocare din partea masinilor care vor sa vina la start ... INDIFERENT DACA PIERDE SAU NU ! Nu este nici o tragedie daca se gaseste la grupa lui o masina care sa-l bata ! Ar fi doar o premiera ... dar nimic ingrijorator !

Lucian : Da ! Imi permit sa fac topic in locul lui pt. ca IMI PERMIT ! Nu sunt unul din agitatorii de pe margine care sa nu stie ce vorbesc si sa faca topicuri in necunostinta de cauza ! Si .. inca ceva ! M-am abtinut pana acum sa comentez posturile tale pentru ca sigur nu am ajunge la un rezultat bun si doar am mentine tensiuni aiurea ... dar cu toate scuzele de rigoare iti spun ca esti una din persoanele care se contrazic mult pe acest forum si nu faci decat sa creezi tensiuni . Nu interpreta gresit mesajul meu si va rog in continuare sa pastram bunul simt , sa nu mai generam situatii conflictuale si sa incercam sa dezvoltam si facem cat mai interesanta competitia doar pe pista !

Cu respect !

Cred ca mesajul tau incearca lovituri sub centura unora care vor curse.
E urat sa pui problema cum faci tu acum, eu nu sunt de acord cu tine si cred ca pana aici a fost destul de la subiect si cred ca sunt f multe masini ce vor invinge acea calibra la grupa ei poate si masini din grupe inferioare.

Lucian 11-01-06 23:05

Ma voi poate la Craiova nu s-a inteles un lucru .... nu vb de acea masina ipotetic ! Acea masina va fi in Bucuresti , inmatriculata si va veni la curse 100% ! E o chestiune de timp pana ajunge si se inmatriculeaza. Nu vb de ea din reviste ! Nu sunt agitator dar nici sa tac si sa halesc vorbele aiurea ale altora nu suport. Am eu mare defect : spun ce simt si ce cred !

In alta ordine de idei ... nu am nimic cu Omuliber si nici cu Sevi . Ba din contra , desi parerile celor din cercul nostru de cunoscuti sunt diferite , pe mine Sevi m-a ajutat cu mai multe si nu pot spune ca m-a incurcat cu ceva .

Doru ... daca tu iti permiti mi-a permis si eu sa raspuns sportiv acestei provocari ... dar fara prea multe detalii. Am dorit sa las placerea si surpriza lui Pepy (viitorul proprietar al masinii de care am vb). Nu imi place cearta dar nici nedreptatea. Cand am adus vorba de o masina cu sanse reale de a bate ZUM-ul s-a sarit pe mine ca vb din reviste. Nu mai zic nimic ... dar sunteti constienti (cei care s-au prins despre ce masina e vorba) cat de rau va bate acel Opel chiar si stock pe ZUM , NU ?

Si Sevi ... da ... dau din casa ... am cu ce mah ! :wink:

SEBASTIAN 11-01-06 23:15

Re:

Quote:

Ma voi poate la Craiova nu s-a inteles un lucru .... nu vb de acea masina ipotetic ! Acea masina va fi in Bucuresti , inmatriculata si va veni la curse 100% ! E o chestiune de timp pana ajunge si se inmatriculeaza. Nu vb de ea din reviste ! Nu sunt agitator dar nici sa tac si sa halesc vorbele aiurea ale altora nu suport. Am eu mare defect : spun ce simt si ce cred !

In alta ordine de idei ... nu am nimic cu Omuliber si nici cu Sevi . Ba din contra , desi parerile celor din cercul nostru de cunoscuti sunt diferite , pe mine Sevi m-a ajutat cu mai multe si nu pot spune ca m-a incurcat cu ceva .

Doru ... daca tu iti permiti mi-a permis si eu sa raspuns sportiv acestei provocari ... dar fara prea multe detalii. Am dorit sa las placerea si surpriza lui Pepy (viitorul proprietar al masinii de care am vb). Nu imi place cearta dar nici nedreptatea. Cand am adus vorba de o masina cu sanse reale de a bate ZUM-ul s-a sarit pe mine ca vb din reviste. Nu mai zic nimic ... dar sunteti constienti (cei care s-au prins despre ce masina e vorba) cat de rau va bate acel Opel chiar si stock pe ZUM , NU ?

Cred ca acum ca ai o masina \"pusa la punct\" esti fericit.
Ce lant ai pus? Regina iti recomand.Madei in italy.

va fi tare la grupa acel Opel f tare si cred ca se va da rau si cu Subaru.

Lucian 11-01-06 23:21

Re:

Quote:

Quote:

Cred ca acum ca ai o masina \"pusa la punct\" esti fericit.
Ce lant ai pus? Regina iti recomand.Madei in italy.

va fi tare la grupa acel Opel f tare si cred ca se va da rau si cu Subaru.

Daca la capitolul \"pusa la punct\" te refereai la a mea ... da ... sunt extrem de fericit. Exult ! A spart grupul nou in 3 zile Sebastian .... :twisted: Oricum ... foarte tare faza cu \"pusa la punct\" ! FOARTE TARE !

Si eu cred ca se va da onorabil la subaru sti .

calibra_zum 12-01-06 00:16

Re:

Quote:

Acea masina va fi in Bucuresti , inmatriculata si va veni la curse 100% ! E o chestiune de timp pana ajunge si se inmatriculeaza.

iar iti zic termina cu masini fantoma cautate pe net masina nu e in tara si vit ai zis ca e bun da nu e in tara
uite daca vine opelu se intalneste cu calibra mea uite nu e facuta asa dar asa sper cand ma trezesc dimineata cu plapuma jos geamu deschis si sunt plin de apa http://www.vmax.de/html/c20let.html ultima varianta evo 750 :D :D :D :D :D

Lucian 12-01-06 00:20

Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:

VIT e scoasa la vanzare ! Dai 12.000 pe ea daca te face ?

Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau).

Hai sa continuam discutia asta in 3 maxim 4 saptamani. OK ?

calibra_zum 12-01-06 00:22

Re:

Quote:

ai cu ce lucian cu o masina care nu e inca in tara nu e inca cumparata si nu e inca inmatriculata :D :D :D :D :D

bogdan 12-01-06 00:22

si dupa cum spuneai dimineata erai plin de ape!!! :lol: :lol: :lol: dar eu ma gandesc ce mare scula de masina ai tu de te astepti sa te dai cu masini din revista?! :roll:
acum sincer cea mai tare masina cu motorul tau pana cum tot UGA ramane asa ca mare scula nu vad

Lucian 12-01-06 00:24

Re:

Quote:

Quote:

ai cu ce lucian cu o masina care nu e inca in tara nu e inca cumparata si nu e inca inmatriculata :D :D :D :D :D

Pai cand o sa o vezi inmatriculata cred ca vinzi calibra .... va fi mereu o victima sigura a unui Z20LET si esti constient de asta ... :twisted:

bogdan 12-01-06 00:25

o sa fac tot posibilul ca pana la prima cursa sa ai o masina cu care te dai si sa fie si in tara si inmatriculata ,,promit ,poate asa te mai calmezi dar daca nu sigur mai este cel putin un baiat in B care sa te linisteasca

calibra_zum 12-01-06 00:26

Re:

Quote:

Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau).

ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto
pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla

Lucian 12-01-06 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
o sa fac tot posibilul ca pana la prima cursa sa ai o masina cu care te dai si sa fie si in tara si inmatriculata ,,promit ,poate asa te mai calmezi dar daca nu sigur mai este cel putin un baiat in B care sa te linisteasca

Bah asta chiar nu e de \"dat din casa\" !

Lucian 12-01-06 00:29

Re:

Quote:

Quote:

ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto
pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla

Mai ZUM .... cand vien vorba de bani multi parca nu mai esti asa curajos. Te-am mai provocat eu ... si cu viteza mea de top ... si acum si o dai in filme cu Sergiu Nicolaescu. Vrei sa vezi o Dacie care face un Cosworth ? Sau un Clio Sport ? Dar un Eclipse ? Spune si maine ma apuc de filmat ! Cumperi Dacia aia cu 10.000 daca le bate pe toate ? E berlina si are motor de Dacia injectie ! :twisted:

calibra_zum 12-01-06 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"

sunt foarte linistit iar daca imi pui 1 filmulet cu masina ta ori rad ori iti zic ca sunt cuminte si ca esti mai bun promit
terminatio cu avem facem dregem puneti pe site dovezi daca nu sunteti in stare rog moderatoru sa stearga topicu ca sa fie liniste pana la curse si atunci sa vedem care pe care
fara ceva elocvent nu va mai bagati in discutie ca am deschis acest topic pentru placerea mea pentru cursele de 400m mai nou
am deschis cu gandu ca cine zice ca are masina mai tare sa dovedeasca si altii sa compare iar cand se vor da la curse sa se dezvaluie adevaru cine a delirat si cine a avut masina care a mancat asfaltu pe 400m si la scuipat la finish la grupa f
iar daca sebastian crede ca ma fac masini de la grupe mai jos e treaba lui eu nu vazui nici un filmut cu masinile alea de la grupe mai jos
astept sa le vad
eu va respect pe toti dar dovezile sunt mare problema pentru voi dca nu aveti cum am scris mai sus moderatoru sa stearga postu ca e dus aiurea doar prin contraziceri

bogdan 12-01-06 00:39

masina mea nu a participat decat la o cursa dar mai este timp ,iar despre ce vazusi tu este normal pentru ca esti \"mai mic\" si mai \"ne cunoscut \"pe aici

Lucian 12-01-06 00:40

Mey ZUM ? Pai tu vrei filme sau vrei sa se anunte lumea care vrea sa te vada la start la prima cursa ?! Eu am spus ca vei avea un Opel cu tractiune spate de grupa E langa a ta calibra . Bogdan FUG a mai zis si el ceva si sigur vine si el cu Cosworthul langa tine (ca doar tot grupa F) e si el . Si acum tu vrei filme ... dovezi .... Frate .... Aceste 2 masini au raspuns provocarii tale si va veti vedea la start ! Vrei filme du-te la cinema ! Ce atatea vorbe ? Dovezi o sa ai pe pista !

calibra_zum 12-01-06 00:42

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Mai ZUM .... cand vien vorba de bani multi parca nu mai esti asa curajos. Te-am mai provocat eu ... si cu viteza mea de top ... si acum si o dai in filme cu Sergiu Nicolaescu. Vrei sa vezi o Dacie care face un Cosworth ? Sau un Clio Sport ? Dar un Eclipse ? Spune si maine ma apuc de filmat ! Cumperi Dacia aia cu 10.000 daca le bate pe toate ? E berlina si are motor de Dacia injectie ! :twisted:

lucian postu cu dacia berlina e in alta parte ai postat gresit aici e vb de masini de grupa f 201-250 si apropo de glume te cauta directoru de la pitesti sa iti dea diploma pentru cei 238km/h :D sa nu te superi e doar o gluma astept sa ma dai cu dacia ta

Lucian 12-01-06 00:43

Sau provocarea ta se referea la cine are filme mai frumoase si nu am inteles eu ....

Deci eu concluzionez .... ca su nu ajungem la altele. Din partea SPEEDLINE vei avea cel putin 2 contracandidati : o masina de grupa E si un Cosworth. Te asigur eu ca vor fi la start cel putin astea 2 si pun pariu cu tine pe cate o bere de masina ca te fac amblele. Merge ?

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning