Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   "Damon Hill makes me sick" (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115113-damon-hill-makes-me-sick.html)

boy_wonder 20-03-09 15:21

"Damon Hill makes me sick"

Un test drive cu fostul campion mondial la Formula 1 Damon Hill se poate termina prost pentru pasagerul din dreapta (stânga în cazul de faţă). De ce? Veţi vedea în filmuleţul de mai jos...

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="318">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","318","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Damon_Hil.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Damon_Hil.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

Danutz Bratosin 20-03-09 15:25

Re: "Damon Hill makes me sick"

Saracu om a ramas traumatizat cred:lol::)
Ce n-as da sa fiu eu in locu lui..:-P

shaid-kid 20-03-09 15:34

Da...si eu in locul lu Hill si el doar sa-mi dea indicatii :D

JoNeL 20-03-09 15:37

:))) laso bah .....fara sa vrea a sarit oricum

maxmitzu 20-03-09 15:39

o da... foarte tare... cica ar trebuii sa aiba: "shit bags" =))

askhy 20-03-09 15:42

:2gun::2gun::2gun:Pure madnes

norbi_bidi 20-03-09 15:44

m-as da si eu o tura... aia da senzatie

molady11 20-03-09 16:00

SI IO VREEAAAAAAAUuuuu ce drac a facut ala a vomitat???

Claw166 20-03-09 16:02

ala chiar a vomitat ? :shock:
frumos stil de condus :D

NWZeu 20-03-09 16:09

Oare stilul lui Damon seamana cu cel al lui Stig ..... asta e intrebarea zilei ;).
Constatare 1 - rezistente SLurile astea .....
Constatare 2 - a rezistat ceva pasagerul pana sa arate "audientei" ce a avut la o masa anterioara :lol::lol:

vitezoman 20-03-09 16:46

calumea saritura si vreu sa fiu si eu sa vad pe mine ma face sa vomit :D apropo ce sa desfacut cand a aterizat ? ;)

boy_wonder 20-03-09 16:48

Quote:

Originally Posted by vitezoman (Post 2167724)
calumea saritura si vreu sa fiu si eu sa vad pe mine ma face sa vomit :D apropo ce sa desfacut cand a aterizat ? ;)

cred ca deflectorul de vant, nu sunt 100 % sigur.

adrian78bmw 20-03-09 17:34

dati-va 1 km pe o proba speciala de raliu sau pe un kartodrom in dreapta unui rally pilot intr-o masina de raliu si veti avea aceasi senzatie ca si pasagerul din dreapta..

sonyxxx 20-03-09 18:49

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2167730)
cred ca deflectorul de vant, nu sunt 100 % sigur.

sa desfacut roll "cage-ul" SL-ului, cand detecteaza ca e pe cale sa se rastoarne, iese chestia aia ca sa ofere acoperisului o rigiditate sporita ( ca e hard top si poate ceda, dar cu chestia aia il opreste si protejeaza pasagerii)

KillYourSelf 20-03-09 18:51

loooooooooool :lol: :lol: :lol: foarte tare frate :lol: :rockon:

molady11 20-03-09 19:13

Cred k eu dak as face o asa saritura la viteza aia cu rennou meu as ramane doar cu volanu in mana :))Oricum e parfum masina,dak avea sl 65 black isi vedea ala moartea :)))

YGD-sef 20-03-09 19:16

Eu sigur nu vomam ...ba chiar ii ziceam sa ii dea mai tare!:lol:

allexutzzu 20-03-09 20:10

nu mi s-a parut cine stie ce...ma asteptam la un sofat mult mai profesionist, cu derapaje controlate, etc...

adrian78bmw 20-03-09 20:17

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2168309)
nu mi s-a parut cine stie ce...ma asteptam la un sofat mult mai profesionist, cu derapaje controlate, etc...

mai da-o incolo pentru dzeu ce vroiai mai mult pe un drum cu 2 benzi ..totusi un pic de respect omu ala e campion mondial in F1...iara tipic romanesc ne pricepem la toate si judecam pe toti..

ROBERT_88ROB 20-03-09 20:22

de acord cu adrian...:D

HellFireNT 20-03-09 20:28

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2167638)
Oare stilul lui Damon seamana cu cel al lui Stig ..... asta e intrebarea zilei ;).
Constatare 1 - rezistente SLurile astea .....
Constatare 2 - a rezistat ceva pasagerul pana sa arate "audientei" ce a avut la o masa anterioara :lol::lol:

Stig = Ben Collins cred :D + ben a mai condus in cateva emisiuni pt Top Gear :D

mihai88 20-03-09 20:36

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2168309)

tu cum te-ai descurca?

nu era la proba de drift si nici la fifth gear

bibi_x 20-03-09 20:45

saracu' om =))

TazMan 20-03-09 20:49

Quote:

Originally Posted by sonyxxx (Post 2168070)
sa desfacut roll "cage-ul" SL-ului, cand detecteaza ca e pe cale sa se rastoarne, iese chestia aia ca sa ofere acoperisului o rigiditate sporita ( ca e hard top si poate ceda, dar cu chestia aia il opreste si protejeaza pasagerii)

Cum sa spui asa ceva ? Macar stii cum arata rool cage-ul cand se deschide in cazul rasturnarii ? Atunci cand decapotezi masina "plasticul" acela se ridica si la randu lui coboara pentu a masca zona unde se ascunde acoperisu :D Fiti mai atenti data viitoare...

VBogdan 20-03-09 21:17

super tare masina dar s soferul.....ce n as da sa fiu pasager in masina....sincer chiar as vrea in ciuda "problemelor"....:-):-)

Cr0c0 F 20-03-09 22:33

:)) tare...bine ca nu sa scapat inauntru...:)

Bizonul 20-03-09 22:48

cat calm..

MM86RAC 20-03-09 23:21

:D:D:D si eu i-am facut pe 2 doi sa dea afara ce au mancat in ziua respectiva :twisted: pentru cei care nu cred :lalala::lalala::lalala::chew::peace:

NWFT 21-03-09 00:31

Cu cata lejeritate conduce
Mult respect pentru acest fost campion....
PS: ce sfrijit pare....dar asa sunt toti pilotii de F1

sonyxxx 21-03-09 00:43

Quote:

Originally Posted by TazMan (Post 2168456)
Cum sa spui asa ceva ? Macar stii cum arata rool cage-ul cand se deschide in cazul rasturnarii ? Atunci cand decapotezi masina "plasticul" acela se ridica si la randu lui coboara pentu a masca zona unde se ascunde acoperisu :D Fiti mai atenti data viitoare...

Widely acclaimed as one of the world’s safest convertibles, the SL provides sports car performance with all the built-in safety that’s expected from Mercedes-Benz. Since an open car can leave its occupants vulnerable in a rollover, Mercedes engineers met the challenge in the SL with the world’s first automatic roll bar.

Normally part of the interior’s rear-compartment surround structure, the padded, leather-covered bar pops up, locking in place in a third of a second if sensors detect an impending rollover. The driver can also raise and lower the bar by a switch on the console. si uite si linkul http://thecarsblog.com/2009-mercedes-sl-63-amg/ gasesti peste tot pe net ca aia nu e o bucata de plastic si ca e un sistem de siguranta. fi mai atent data viitoare .......

TR_00_ANN 21-03-09 08:59

la zdruncinat putin....si ia ajuns pranzul in cap:lol:

Marius_mym89 21-03-09 10:48

:lol::lol::lol:....misto stil de condus:lol:

Bogyciu 21-03-09 14:45

E foarte nasol sa stai in dreapta... Daca esti la volan e alta treaba, ca pasager e urata treaba... Acu ceva timp la Subaru erau niste pungute frumoase albastre cu logo-ul firmei pe ele, scria ceva de punguta de dupa drive-test... :) La viteza mare in linie dreapta e ok, pe curbe/pante/rampe e f nasol... Oricum, scula masina, iar soferul e exact ce ii trebuie acelei masinii...

allexutzzu 21-03-09 17:43

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2168410)
tu cum te-ai descurca?

nu era la proba de drift si nici la fifth gear

pai avand in vedere ca n-a facut nimic spectaculos, m-as descurca fara probleme!;)

allexutzzu 21-03-09 17:44

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2168329)
mai da-o incolo pentru dzeu ce vroiai mai mult pe un drum cu 2 benzi ..totusi un pic de respect omu ala e campion mondial in F1...iara tipic romanesc ne pricepem la toate si judecam pe toti..

tocmai pentru ca e campion ma asteptam la mai mult!

Bogdan_mb 22-03-09 00:04

Quote:

Originally Posted by sonyxxx (Post 2169016)
Widely acclaimed as one of the world’s safest convertibles, the SL provides sports car performance with all the built-in safety that’s expected from Mercedes-Benz. Since an open car can leave its occupants vulnerable in a rollover, Mercedes engineers met the challenge in the SL with the world’s first automatic roll bar.

Normally part of the interior’s rear-compartment surround structure, the padded, leather-covered bar pops up, locking in place in a third of a second if sensors detect an impending rollover. The driver can also raise and lower the bar by a switch on the console. si uite si linkul http://thecarsblog.com/2009-mercedes-sl-63-amg/ gasesti peste tot pe net ca aia nu e o bucata de plastic si ca e un sistem de siguranta. fi mai atent data viitoare .......

partial ai dreptate, dar ce sare in film este wind - deflectorul, se si vede ca este o portiune de material textil care protejeaza impotriva vantului, chiar si cei din masina spun asta.

razzwan 22-03-09 07:01

ce stil frumos de condus are :X :-O

sonyxxx 22-03-09 11:26

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2171463)
partial ai dreptate, dar ce sare in film este wind - deflectorul, se si vede ca este o portiune de material textil care protejeaza impotriva vantului, chiar si cei din masina spun asta.

wind deflectorul ala este pozitionat deasupra acelei bare si cand aia a sarit, sa ridicat si wind deflectorul, aa si nush cum ai auzit tu ca au zis si aia din masina din moment ce zic (" the roll bar shot out")

UNLORD 22-03-09 14:26

F. haios filmuletzul.

Gabone22 22-03-09 17:21

intr-adevar e o senzatie mai aiurea cand stai in scaunul pasagerului... da' de aici pana la vomitat... e cale lunga ori e prea meserias omu' ori a mancat ala prostii:lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning