![]() |
Stopuri clare!!
imi spune si mie cineva daca se gasesc triple clare :) stie cineva ceva cumpar!!
|
Re: Stopuri clare!!
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sau asa :)
|
Re:
Quote:
|
am si eu cateva poze cu un oltcit cu triple clare....numa sa pun pozele
https://img349.imageshack.us/img349/2...citpupa5sd.jpg https://img349.imageshack.us/img349/930/39sa1lf.jpg https://img349.imageshack.us/img349/1...citpupa5in.jpg https://img349.imageshack.us/img349/9...itpupa16hf.jpg |
Re:
Quote:
|
vreau shi eu...vreau shi eu!!!!! :D
niste preturi ceva? |
scuze de off topic
da cine face asa ceva? imi trebe si mie pt dacie da mie imi trebe semnalizatoarele asa! |
il rog pe cel ce confectioneaza asa ceva imi dea si mie un Pm ( am un E 28 si vreau semnalizarile si stopurile)multumesc
|
Pentru Oltcit va pot face rost ! Aveti nevoie de un set de stopuri normale ... PM pentru detalii si doar cine este interesat sa cumpere !
|
bodyspeed u eshti din craiova???zimi si mie cat teau costat si de unde leai luat ca vreau si eu.
|
dar stopurile negre cum se fac cel mai bine si cel mai eficient? stie cineva?
|
Quote:
|
....sau spray
|
da cu spray se mai vede ceva prin ele? :rolleyes2
si mai auzisem de la cineva o metoda...afumate la lumanare :D oare facea baza de mine sau chiar merge? :D |
Quote:
|
et referi la alea mai gri? sau culoarea aia sprea alb...dar uniforma?
|
auzi, dar john cum le-a facut pe alea de pe DES roshii?ca ale lui parca asa erau...
|
Quote:
|
10x! da cum credeti ca arata mai bine? roshii, negre, sau clare?
cu toate ce e cam aiurea intrebarea pt de obicei depinde de culoarea masinii... |
Quote:
|
XXS-ule nu ar merge diluant sau se topeste plasticul?eu dupa ce am vopsit aripa din spate mi-au dat un pic si pe stop si cand am vrut sa il sterg mi-a zis cineva ca cu diluant si acum are mici dungi albe.
|
Quote:
|
frate cu sprayu.....iti stabilesti o distanta de vreo 10 cm sau 15.....depinde cat de inchise sau deschise vrei sa le faci....da tre sa dai cu talent:))
|
Quote:
orice spray sau unu special mai transparent?si...pe interior sau exterior?:rolleyes2 |
vezi k sunt niste sprayueri mici nush ce gramaj au ....si au capacu mai transparent
|
mama frate cu sprayu
|
nu stiu cum iasa dar eu am inegrit triple (acuma fiecare cu metoda lui) si am facut in felul urmator
-un smirghel fin de P 2000 la apa ca sa matuiti putin suprafata din exterior -apoi se sa cu o solutie pt plastic nu stiu exact cum ii zice (plastofix) cred - dupaia combinati putin lac auto (puneti in el putin negru dar si negrul sa fie cu luciu direct nu mat) - si apoi aplicat cu pistolul de vopsit si gata sau cel mai bine le duceti la un service si spuneti ca la vreti negre nu stiu cat va cere pt asta dar cred ca , clare ar arata cel mai misto pe rosu |
Quote:
|
e max ... da nu ai poze cu cele negre sa vad si yo/?
|
1 Attachment(s)
stai ca parca am eu ceva..
|
Quote:
|
mie imi plac mai mult cele clare
:lol: :lol: |
u knd ti-ai facut la bucuresti stopurile clare nu mai aveai ochiu ala de pisica din tripla presupun nu??
eu am auzit k saut facut o serie de oltcituri (2 ani la rand)cu triple kre se decolorau foarte usor si dak le pui la soare vreo kteva saptamani 1 luna 2 3 le faci clare |
Quote:
nu mai avea ochiul ala de pisica...dar imi pusesem presuri la rotile din spate cu ochiuri de pisica!!!...just in case!!!! |
parerea mea fara ochiul ala de pisica in tripla nu mai are nici un farmec
sau acum depinde de gustul ficaruia gusturile nu se discuta punc |
3 Attachment(s)
Eu le-am vopsit cu spray(semnalizarile shi triplele) shi au ieshit bene da la opel vectra.Sa-mi zicetzi kum vi se par ;)
|
1 Attachment(s)
triple vopsite...
|
stopuri clare stopuri clare. pe mine ma intereseaza becurile de un sa le iau. adevaru e ca nici nu am cautat dar de obicei pe unde se gasesc ? daca ma puteti raspunde
|
becuri? de la magazin cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning