![]() |
Idei tuning pentru Dacia 1300
Salut,
Recent mi-am achizitionat o dacia 1300 si vreau sa ii fac cateva modificari in ceea ce priveste, motorizarea, design-ul si interiorul. :rolleyes2 Ce imi recomandati?(motor,cutie,articole tuning, tip culoare,etc) PS: Daca este cineva din Ploiesti care se pricepe si vrea sa ma ajute.... |
Re: Idei tuning pentru Dacia 1300
sunt o gramada de posibilitati...:) numai sa ai bani...si sa vrei sa ii investesti;) :!:
|
Quote:
|
cu atat mai bn ca nu o sa te ajute nimeni ca lumea de pe aici nu prea sta la discutii daca nu stii ceva despre masini....da daca vrei te pot ajuta sa alcatuiesti o lista .cu ce poti face;) :rolleyes2
|
idea e sa nu te apuci sa pui eleroane si spoilere pe ea..parerea mea...este sa faci interiorul ...sa te simti bine ...si cum stie toata lumea flanse de la 3 la 4 prezoane si jante :D ...de motor nu stiu ce sa zic (oricum daca zic ceva sar toti ca am 18 ani si nu stiu nimic....cam asta se intampla) bafta ...dar pune poze
|
Quote:
Ok astept lista ta:) Tin sa te anunt ca momentan am un buget de 3000ron :!: Nu`s chiar asa avut. Quote:
In interior am un bord de CN3, deocamdata. As vrea sa ii mai schimb canapelele(sunt praf) si volanul . Momentan eleroane si alte alea nu o sa pun pe ea pt ca trebuie sa investesc in vopsea si alte accesorii de interior. PS: Nu conteaza daca esti mic, daca te pricepi un pic.:lol: |
de exemplu gasesti flanse cam la 100 euro maxim ...si pentru jante intra la bazar la sectiunea jante si anvelope....gasesti un set cam la 200 euro depinde de preferinte ...o vopsea in 2 culori ..sau cu folie ca asa e acum costa cam 150 lei ...un sistem audio care te ajunge cam 250 euro depinde de preferinte si aici ....si daca vrei ceva special uitate aici https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/60014-dacii-modificate-poze-comentarii.html
|
ai mes ?:D baga idu..;) si trimitemi-l pe PM:) sa iti zic acolo;) si iti arat si poze:rolleyes2
|
Quote:
Sistemu` audio il am deja... am si pe cnv care o sa mi-o vopseasca. Cat despre jante, am vazut la Eka Trust in Ploiesti unele calumea, sunt pe 13. |
merg si 14 ..am intrebat pe cineva...nu dupa mintea mea
|
merg si 14 dar depinde de J de ET......poti sa faci multe cu o dacie dar bani si timp sa ai....
depinde pe ce ai vrea sa te axezi(motor,exterior,interior,cate putin din toate) |
daca ne pui niste poze poate te ajutam mai mult. un sfat: fa-o cat mai curata si placuta ochiului, poti incerca un motor 1.6 turbo, dar asta impune suspenisi, caroserie refacuta, intarita.. etc.
|
Quote:
|
Quote:
Zilele astea am sa ii fac niste poze , momentan nu am nici una! Merci pentru sfaturi:) PS: Cu ITPu si cu Politia cum fac?:oops: |
2 Attachment(s)
LA PARTEA DE EXTERIOR:arrow:
|
Quote:
una alta inspira-te:d |
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1381
Am pus mai sus un link cu pozele:) //EDIT Aveti idee de unde pot cumpara niste vopseluri bune(perla , metalizat, nova,etc) , in Ploiesti?:) |
parerea mea ar fii sa o lasi cat mai originala la exterior, fara spoilere si alte modificari, ai putea sa o lasi mai jos ca mi se pare cam inalta, motor ai mai multe posibilitati 1.6, alpine care se pune usor pe dacie si e destul de bun, acum depinde daca vrei sa o fci de fuga sau sa fie masina de zi cu zi, ai putea doar sa ii pui evacuare directa din inox un filtru sport, nu ti-ar da putere dar ar urca mai repede in ture, un carb cu dublu corp, si nu te-ar costa mult, si ti-ar ramane bani de exterior. bafta
|
Quote:
Cam la ca pret as gasii un Alpine ? O sa fie si de fuga, cat de cat... asta sa nu raman la stop ultimu ..:lol: Dupa cum am spus si in posturile anterioare, nu am sa pun tot felul de chi-chi-te pe ea. Merci pt sfaturi:)! |
Luneta spate, cu folia neagra si inscriptia, eu zic ca arata bine. In schimb flacarile de pe capota fata nu isi au locul acolo.
|
vreau si eu niste informatii despre niste jenti de dacie, ma poate ajuta cineva?
|
vreau sa pun jenti cu 4 prezoane si nu stiu cum, uni spun ca ar merge butucii de la renault18 dar eu nu cred pentru ca am fost la dezmembrari si tipul de acolo m-ia spus ca nu se potrivesc si nu a vrut sa-mi dea.
|
cauta la bazar ..sunt flanse care fac trecerea de la 3 la 4 prezoane...
|
mersi dar cat costa si sunt omologate?
|
nu cred ca iti trebuie omologare treaba e sa ti anvelopele in marimea inscrisa in certificat ...ceva la 100 euro costa ...nu mam mai uitat de mult ..http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...iere-29-1.html cauta aici ca nu stiu distanta dintre prezoane ...s aiti spun exact
|
eu stau aproape de bucuresti si m-am interesat la AUTOVIT si tipul de acolo a ziz ca sunt in jur de 1200 de ron toate 4
|
cam mult..uitate acolo unde ti-am dat linkul
|
Quote:
pe fata pui tot ansamblul de la Nova...fuzete, portfuzete si alte acareturi iar pe spate aduci la fel tot ansamblul de la Renault Fuego. Asta este alternativa...sau daca nu cumperi flanse :D |
la motor se poate asa
-reduci din chiulasa cu 1mm se va mari raportul de compresie -slefuiesti bielele si le aduci la acelasi gramaj pe toate pt echilibrare -iei din grosimea volantei la strung dar nu pe partea de ambreiaj se va usura rezultand un demaraj mai bun -arborele slefuite manetoanele da rezistenta si urcare rapida in ture -pistoane mai usoare mahle daca gasesti -arcuri de supape mai tari -pompa de ulei debit marit -2 ventilatoare de racire electrice -slefuite f bine galeriile de admisie si evacuare din chiulasa -ulei 20w50 plus un aditiv -carburator de lada 1200 plus filtru sport -bujii bosch -antigel calitativ de marca -radiator de ulei -galerii si tobe inox cutie viteze -un grup conic scurt 8/33 -ulei bun de tansmisie plus un aditiv directie -bucsi calitative cauta sunt destule -amortizoare pe gaz -bara antiruliu mai groasa de papuc diesel daca gasesti -arcuri mai tari si mai mici in inaltime frane -discuri ventilate -placute de frana racing -lichid de frana calitativ jante -care vrei dar sa nu ai probleme cu rar in trafic caroserie -vopsita integral -un mic si finut eleron -ceva spoiler sub bara fata discret dar eficient vezi de la dacii de raly -faruri cu angel eyes -stopuri cu leduri interior -scaune mai bune - volan sport -bord iluminat alta culoare eventual leduri -ceas temperatura ulei -o muzica decenta cd player si boxe ok -pedale aluminiu sport restul mai vezi si tu pe ici colo |
m-ai stie cineva si altceva referitor la modificari motor sa pot sa compar, am facut rost de un motor de nova de 1600 si cutie de renault si m-ai vreau un carburator de r18 in stare buna are cineva? NU SARITI CALUL fi-ti rerzonabili. CONCRET AM SAU NU SI PRET.
|
VREAU SI ALTE IDEI
|
Quote:
Merci!!! In curand am sa va arat ce am modificat la ea(la dacie). O faceam mai demult dar am avut de munca cu OPEL-ul Kadet |
vrei tuning la ea...cand ea arata cam jalnic......scapa frate de taote flacarile alea...parasolarul ala infect....de codita aia de TLX dupa porbagaj...fai o tinichigerie......cumparai dispersoare noi(bune) fale complet rosii scapa de lampile de reverse ,faruri noi,o lasi fara bari fara toate prostiile alea care mai sunt pe ea .....cautai lampile de semnal si pozitii albe....niste jante frumoase in 3 prezoane..sau treci la flanse(dar nu recomand) .......motorul sa mearga brici ca sa fie bine ...o muzica buna pe ea..un interior dragut..si gata...ti-ai tunat masina:D
|
vrei ceva tuning?am un renault 18 1.6 complet de dezmembrat (interior complet bord cu turometru,motor 1635 /58 kw cutie 5+1 trepte punte spate 4 prez etc )da PM sau mail [email protected]
|
eu te pot ajuta la exterior,bara fata,bara spate,praguri si eleron!
ID tuningunicat si vorbim sa vad si eu cam ce ai vrea,si ce am sa iti ofer!cu respect cristian! |
ai mai realizat ceva pe la masina:-???
hai ca daca vrei te ajut si eu la electrica si putina mecanica;) |
salt.de ce nu faci modificari complete.Cevagen1310cu bare din plastic,spoilere, praguri,etc
|
Quote:
|
Omul se pare că are OZN-uri in cap, privind transformarea unei Dacia 1300.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning