![]() |
Seat Ibiza
6 Attachment(s)
- pt bodykit...prea comun...cunosc inca 3 masina cu acest bodykit...
+ pt jenti... + pt capota si pleaope + pt autocolantele de pe capota...arata frumos :) |
imi place mult cum ii sta fara sigla de la seat pare mai serioasa
+ jantele sunt super |
moa ce bodykit comun mai frate...cate mashini din insomnia au badykitu asta?oricum e draguta dar parca nu prea imi place asa mult culoarea mashini am votat frumoasa!
|
eu zic k ar trebui lucrat botu` masinii. ceva nu merge acolo... ar trebui ceva forme mai rectangulare k prea seamana masina a supozitor
Fiecare cu ce-i place.. |
Re: Seat Ibiza
Quote:
~Nautilus |
Quote:
ARE bodykit Carzone Specials ARE eleron Je Design ARE jante Antera WEITEC(arcuri) si BORLA(evacuare) --> nu stiu sa`ti zic ... ARE cip tuning by Dimsport yo asa stiu n`am o poza cu interiorul ca sa`ti arat ceasurile Auto Gauge |
am votat frumoasa...
+ pt. jante si paint - pt bodykit ( intalnit pe foarte multe modele de seat )..chiar daca vine bine si da masini o infatisare mai agresiva |
:) aia cu supozitoru e tare!!! :)) in general asha imi place!
|
autocolantele sunt pt reclama hey !!! fiind o masina de show si oamenii promovand kitu nah , e frumoasa masina si kitu nu e comun
|
E o masina frumoasa, bravo Milan, pacat ca vrei sa o vinzi
|
eu dak asi avea masinia .. nu asi vindeo da.. poate omul s-a plictisit de ea:P
|
da e draqutza masina dar nu extraordinara...prea comuna:D
|
Frumoasa masina , pacat ca vrei sa o vinzi,bafta la vanzare!!!
|
sal
sal!frumoasa masinutza!cat au costat stopurile? ca le-ai schimbat cred! ps;se gasesc xenoane pt seat ibiza model 2004 sau angel eyes?
|
frumos si 10 pentru culoare
|
nu imi place culoarea si bodykittu intradevar e comun...in rest arata bine :) eleronu e de efect
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning