Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   O femeie de vis... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1147-femeie-vis.html)

DZ1 14-05-04 20:27

O femeie de vis...

...

yonutz 15-05-04 00:14

vai de barbatii care mircuiesc...... :D :D :D Daca sa-r putea face figura asta in realitaea (fara cheltuieli) ar fi extraordinar pentru noi cei de se masculin :D :D

X-Ray-Eyes 15-05-04 01:00

Vai ...
Ce nashpeta ... ce coleoptera ... ce mecla de bazmutie are !!!
Si cu trucajul ala tot baragladina e .. numai ca arata mai bine cu 20 % ...
Ce petarda de 2 lei ...
Ha ha ha ... cred ca o suge grav unu care e mircuitor si vrea vreo intalnire si ii prezinta poza a 2-a ... aia de dedesubpt si la intalnire vine bazmutia ... ha ha ha ...

EvLSant0S 15-05-04 03:34

doamneee :) urata e , urata fiinta :)

Psycho 17-05-04 01:07

hai ma fratzilor k tocmai ce mancasem ..a cum o sa am si coshmaruri .. r`atzi ai draq :DDD :shock:

PYT 18-05-04 16:58

Mda.. eu ma pregateam sa mananc. Subliniez MA PREGATEAM... acum ca vedem cand imi mai revine pofta :blink:

alex_maxx 19-05-04 19:50

..al draq fotoshop asta ...a facut-o mai urata decat era :D

n0namee 19-05-04 19:58

:lol: si ce dracu sa mai zici? problema e ca eu mai patesc din astea si nu is pe calculator! Cand ma duc la discoteca si o agatz pe una ... care tre sa recunosc ca dupa aburii de bere care se instaleaza comfortabil la mine in creier ... tipa arata BIIIINNNNNEEEEEEEEEEEE!! ma rog e intuneric , danseaza , bere ... hmmmmm ... da vine dimineata !

Psycho 20-05-04 00:20

pai ce sa`i zici hai k te invatz eu ii zici k ti`e rau si sa`ti de si tzie o suta de mii de taxiu k i`ai baut pe toti :D

just-f 21-05-04 18:32

photoshop k photoshop, da realitatea tot realitate ramane.

dupa cum a mai zis cineva ... vai de cei ce isi gasesk gagika pe chat :D

zetemte 22-05-04 15:41

heheh :D

Scrie in polona acolo. \"Adobe PhotoShop, femeia ta o sa il iubeste\"

:lol:

MC Mate 25-05-04 00:19

Face minuni acest program :D .Din femeia barbat bine a devenit si ea mai acceptabila.Dar e mai naspa in realitate vb lu n0name.Respekt

X-Ray-Eyes 27-05-04 11:18

Frate i-am arata la un tovarash de al meu poza cu asta , dar i-am aratat doar a 2-a poza si l-am intrebat ce parere are ... adica cum e ... buna , nashpa , asha si asha ... si a zis ... ba ... e cam boccie .... si cand i-am arata a 2-a poza a zis :
Mama frate ... ce goriloasa !!!!

zip 25-08-04 16:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Face minuni acest program :D .Din femeia barbat bine a devenit si ea mai acceptabila.Dar e mai naspa in realitate vb lu n0name.Respekt

vai ce gusturi ai !!! :rolleyes2

g-spott 25-08-04 23:42

lol zip ... Cred ca baiatu' asta a avut gagici numai ( cel putin printese :P ) super-modele :P

DAMaged 26-08-04 00:24

Eu zic ca a doua poza e de \"sculat\" pofta si prima de \"adormit\" pe vesnicie.........

Alfa_band 26-08-04 07:54

mie nu mi sa-r scula pofta nici la a doua! :D :D :D

R-NOS15 26-08-04 18:34

pfuay.. cand am vazut prima poza era sa cad d p scaun.. :anger: :blink:

CT-87-ADY 28-08-04 01:06

Dupa ce am vazut poza... m-a pocnit un somn... cred k o sa am coshmar in seara asta... :wink:

EvLSant0S 21-05-05 00:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
heheh :D

Scrie in polona acolo. \"Adobe PhotoShop, femeia ta o sa il iubeste\"

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sry nu ma pot abtine :d
femeia ta o sa il IUBESTE :lol: :lol: :lol: :lol:
:P

am auzit eu bine sau zetemte la mare zicea ceva de genu :

\" fu tzi fu tzi , vin baietzi buni ... \" ? :-)

Sasha_z 14-09-07 02:23

Re: O femeie de vis...

hmmmm kiar nu m`am gandit la asta.....kiar baieti..... cum arata femeia de vis ??? :D:D: :peace:

Mustang 14-09-07 10:21

Alt topic mort Sasha.
Nu iti va posta prea mult lume pe el. ;)

Sasha_z 14-09-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099415)
Alt topic mort Sasha.
Nu iti va posta prea mult lume pe el. ;)

macar am incercat :oops::oops::oops:

Eugen_TL 14-09-07 15:08

acelasi lucru am zis si eu azi noapte dar totusi mi s-a sters postul...ce fain :) tot asa ;) :-j

Mustang 14-09-07 15:11

Vrem femeia de vis. Nu neg. Niciodata nu vom avea femeia perfecta, pentru ca ea nu exista.

Oricum ceea ce e de vis pentru noi nu o putem avea, pentru ca nu suntem de nivelul ei. ;)

Poftiti 2 idei.

Sasha_z 14-09-07 15:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100252)
Vrem femeia de vis. Nu neg. Niciodata nu vom avea femeia perfecta, pentru ca ea nu exista.

Oricum ceea ce e de vis pentru noi nu o putem avea, pentru ca nu suntem de nivelul ei. ;)

Poftiti 2 idei.

tu vrei o femeie kre sa se multumeasca cu ce ii dai... sanu ceara sa nu pofteasca sa nu vrea absolut nimic!!!!!!!! asa e?

Mustang 14-09-07 15:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1100289)
tu vrei o femeie kre sa se multumeasca cu ce ii dai... sanu ceara sa nu pofteasca sa nu vrea absolut nimic!!!!!!!! asa e?

Ce am zis eu si ce ai inteles tu...:rolleyes2
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.

2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.

Sasha_z 14-09-07 15:32

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100310)
Ce am zis eu si ce ai inteles tu...:rolleyes2
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.

2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.

ceea ce am scris eu... nu m`am referit la postu tau anterior... asa cred eu .. k o femiee din asta ti`ar treb si ti`ar placea... kre nu vrea nik altceva dekt minimu nimimului fara sa aiba parerea ei si cerintele ei.....

Mustang 14-09-07 15:36

N-am zis asta. ;)
Pot spune si eu lejereanu acum: nu ma cunosti, asa ca taci. Nu ?

Sasha_z 14-09-07 15:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100337)
N-am zis asta. ;)

nu nu ai zis... da asa am inteles eu;) da poti sa spui.. pt k nici`unul dintre noi nu este in postura sa comeneze despre cealalta persoana...
atunci imi cer scz...

dreaq 24-09-07 01:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100252)

Pai hai atunci sa nu ne mai dam la fetele frumoase pentru ca sunt prea frumoase pt noi,cam acelasi lucru e.

Mustang 24-09-07 08:01

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 1115525)
Pai hai atunci sa nu ne mai dam la fetele frumoase pentru ca sunt prea frumoase pt noi,cam acelasi lucru e.

Nu zice nimeni sa nu incerci. ;)
Dar daca iti dau flit dupa flit, incepi sa iti pui un semn de intrebare.

Acum 2 ani (aprox), puteam avea (chiar si fara sex), orice tipa pe care o doream si care era disponibila. (pentru ca nu imi placea ideea de a o "imparti" cu altul).
In ultima vreme (de 1 an), mi-am dorit sa incep o relatie mai serioasa, de lunga durata, dar mare mi-a fost surprinderea ca acum nu se mai "lipeste" nicio fata de mine, nici macar alea ... fufu si gata.
De aceea am stat si mi-am pus intrebarea: "ce s-a intamplat?"
Si ... intr-un cel mai negru gand, am scris chestia aia acolo, pentru ca unii chiar asa simt. (eu as fi bun pt a fi dat exemplu)

aleks 03-10-07 12:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1115594)
Acum 2 ani (aprox), puteam avea (chiar si fara sex), orice tipa pe care o doream si care era disponibila. (pentru ca nu imi placea ideea de a o "imparti" cu altul).
In ultima vreme (de 1 an), mi-am dorit sa incep o relatie mai serioasa, de lunga durata, dar mare mi-a fost surprinderea ca acum nu se mai "lipeste" nicio fata de mine, nici macar alea ... fufu si gata.

stai linistit, e o intamplare, nu se intampla nimic ciudat, sunt perioade, toti patim asa....

Mustang 03-10-07 23:37

Astept sa se termine perioada aia mai repede ca nu ma vad bine ...
Dupa 3 sticle de bere pe burta goala =))

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning