![]() |
Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie 2009
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...fba1b28ad3.jpg
Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie 2009 Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu, împreună cu Asociatia Sportiva AS Tuning Organizeaza in premiera la Sibiu o cursa de viteza pe 402m. Amatorii curselor de viteză sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 9 şi 17 pe Aeroportul Sibiu la o liniuţă organizată de AS Tuning în colaborare cu Poliţia Sibiu. Întrecerea se va derula pe o distanţă de 402 de metri. Competitia va consta pentru inceput in 3 treceri cronometrate, dintre care una de încălzire. În semifinale şi finale se vor califica piloţii cu cei mai buni patru timpi ai clasei din care fac parte. Înscrieri până vineri ora 13.00 Formularul de inscriere se descarca de la adresa: http://sb.politiaromana.ro/comunicate.html Formularul completat se trimite la faxul: 0269 – 224292, sau la adresa de email [email protected] Pentru a respecta masurile de securitate ale aeroportului, vor fi luate in consuderare doar cererile de inscriere venite pana vineri 20 martie la ora 13.00. Clase de participare: Concursul se va desfăşura după toate regulile impuse de o competiţie automobilistică, în care timpii concurenţilor vor fi luaţi cu celule. Maşinile vor fi împărţite în următoarele categorii: 1 - motoare mai mici de 1300 cmc 2 - motoare cuprinse între 1301 şi 1600 cmc 3 - motoare cuprinse între 1601 şi 2000 cmc 4 - motoare cu o putere între 2001 cmc şi 3000 cmc 5 - motoare de peste 3.000 cmc. Pentru maşinile dotate cu turbo, se va aplica un coeficient de 1,7 faţă de cilindreea motoarelor. Taxa de participare este de 100 de lei Intrarea spectatorilor va fi liberă. Extras de pe situl sb.politiaromana.ro: ””Este primul concurs de acest gen la care Poliţia este partener, iar locul în care se va desfăşura reprezintă şi el o premieră. Organizatorii şi-au exprimat dorinţa ca acest concurs să nu rămână singular, urmând a fi organizate şi alte concursuri de acest gen. ”” Pentru mai multe informatii Cristi FLOREA - 0744681090 |
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
Adica eu pentru ca sunt TDI o sa mi se aplice coeficientul ?? si o sa urc in grupa ??
|
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
Pare foarte interesant, toti participantii se vor da de cel putin 3 ori.
|
Quote:
|
Quote:
|
si uite asa o sa aiba politia romana o baza de date cu cei care si-au moficat masina ilegal :))
|
Foarte interesanta initiativa.Cred ca o sa fiu prezent
|
Si pe formular la licenta de pilot ce scriem???lasam liber ???Dar nr de omologare FIA?
|
interesant foarte tare initiativa politiei :lol:cred ca o sa fiu si eu prezent
|
pt participantii din alte orase se plateste taxa de inscriere??
|
dupa mintea mea eu zic ca toata lumea plateste nu ? daca era cineva sa nu plateasca poate erau cei din sibiu ... in mod sigur nu cei din alte orase ...
|
e na poftim.
sigur vine si un garcea cu vreun tdi tunat :) |
si la constanta cand vor mai fi ??!1
|
timp pierdut...mai bine ungaria...
|
Quote:
|
Nu e bine asa... (parerea mea)
dau un exemplu banal... kia c'eed 1.4 are 109 si dacia logan 1.4 are vreo 80... cred ca era mai bine daca se lua dupa cai putere... |
:rolleyes2 Faina initiativa...dar departe Sibiul de Iasi....totusi baza de date cu vitezomani sigur se face...si probabil o sa ramana cu ea militienii :-P Pacat k la Iasi nu mai accepta Aeroportul ,liniute ...mai faceau si ei un ban..dar asa....nici noi nu avem pe unde ne da,asta e. Have fun ,to all !!!
|
bv lor....o schimbare in mentalitate....
|
Quote:
Cam cam nasol dupa capacitate. Logan 1,4 75 Cp VS Scirocco 1,4 TSi 122 Cp. :oops: |
Daca tot se cronometreaza, era bine daca se faceau grupele in functie de timpii obtinuti in calificari.
|
Quote:
Si fiat bravo si golf-ul astea parca au 150+ cu niste motorase mai speciale de 1400 |
eu oricum nu voi participa pentru ca nu am permis (nici ani)... dar nu mi se pare cinstit...
|
Salutare, tocmai am vb cu d-nul Cristi FLOREA si l-am intrebat daca coeficientul de 1,7 pt masinile cu turbo se adauga doar la cei care si-au montat suplimentar kitu si mi-a raspuns ca nu, se aplica pt toate masinile care sunt dotate cu turbo. Eu am un logan de 1500cc cu 65cp turbo (stock vorbind). Dupa calculul facut impreuna cu d-nul Cristi FLOREA iese asa: capacitate motor 1,5 x coeficient turbo 1,7= 2,55; deci categoria la care intru este 2000-3000cc. Nu este relevanta chestia asta, pt ca sunt masini aspirate gen vr6 2,800 cc cu 174cp stock, reno clio rs 2000cc cu 172cp stock, bmw pisica 2500cc 192cp stock, honda civic 2000cc 198cp stock.. Mi se pare f necorecta stabilirea categoriei.. Respecte!
|
sa se dea mai multe detalii!!!
|
scria o desteptaciune rara mai sus ca cei din sibiu nu ar trebui sa plateasca taxa de 1 milion :)
aveam o parere proasta oricum despre... dar.. atata minte sa n-ai ? pai voi iesiti din case si ajungeti la curse si tot noi care batem tara-n lung si lat sa platim ? va doresc un spectacol pe cinste,intre carutzele voastre :) |
Buna remarca EVLSANT0S.
cum adica se pune coeficientul si pentru masinile cu turbo din fabrica :shock: :|. OMG |
Quote:
Bravo ptr initiativa oricum. |
as veni si eu dar nu stiu cat m-ar costa trenul pana acolo... :???:
|
1. nu mi se pare corect sa platesc aceeasi taxa ca cei din acel oras, eu venind de la cluj (170+170 + cat ma dau + cat ma invart...iaca ca fac 400km, benzina de 2 milioane) iar cei din sibiu sa nu plateasca deloc, ca doar ei fac 40-50km maxim... romania, tara tuturor posibilitatilor.
2. ar trebuii sa se faca aceleasi reguli in toata tara, adica motoare de pana in xx cai, sau stiu eu cum, dar nu la cluj intr-un fel, la sibiu in altul la constanta in altul, etc etc. 3. de ce sa se faca o baza de date a masinilor participante? zicea careva treaba asta...oricum nu cred ca stie politia ce putere are motorul meu, cat ii de comprimat, ce bujii folosesc, sau cu ce presiune umblu in turbina. sau se apuca sa-mi desfaca motorul sa verifice...? cred ca s-ar lega daca ar vedea un tico cu roti pe 17 sau cu folie pe parbriz...sau mai stiu eu ce, nu cred ca daca cineva isi modifica una alta pe la motor politia il ia in evidenta...mai ales ca sunt la primul concurs organizat si nu cred ca ar risca sa faca scandal din prima. oricum incearca ei sa stopeze cursele...daca nu le fac saptamanal...nu prea o sa euseasca (parrea mea) 4. mi se pare enorm 100 ron pentru a participa 45 de secunde, 15secunde pe cursa...parca 3 curse se fac, nu? 5. spunea careva de kia cee`d de 1.4 si 109 cai... si loganul de 75 de cai. aici ar trebuii sa se mearga pe caii putere declarati de producator nu de cilindree, dar deja o dam in punctul 2. o seara deosebit de frumoasa in continuare |
Asa da actiune din partea politiei romane!
De ce nu ar face asa politia din toate judetele tarii? Politia sa organizeze curse legale si sa nu ne mai aplice amenzi pentru calcarea prea tare a pedalei, si aproape ar fi politia perfecta. ;) |
:shock::shock:
Quote:
|
La ce folos sa-ti arzi cauziucurile si ambreiajul?! Ptr RESPECT?? :lol:
Oricum, cred ca va fi spectacol! Interesanta ideea Politiei :D |
Quote:
|
Quote:
|
adevarat ai grait
|
Faza cu taxa de participare hai treaca de la noi, cu toate ca e destul de scumpa, cumva e de inteles ca va fii un numar limitat de participanti (85), nu ca in alte locuri de la 150 in sus, si totusi se fac 3 curse pt inceput apoi semifinale si finale, plus ca la spectatori nu li se ia nimic, o treaba destul de aiurea, ca daca noi cei care am fii interesati sa participam nu suntem motivati sa intram degeaba sunt specatorii care intra gratis, sa vada ce? cum arata o pista de avioane? In fine, eu faza cu banii as intelege-o dar faza cu grupele sub nicio forma nu o pot intege..Oricum e prima organizare la sibiu, poate la a 2-a organizare se vor face grupele in functie de caii putere ai motorului sau si asa pe grupele de cc dar cel putin sa lase masinile turbo din fabrica fara adaos de coeficienti.
|
Pacat ca tocmai la sibiu...posibil sa fie participare modica datorita locatiei (Mun. Sibiu) si taxei (100 RON....WTF????)....asa...trecand mai departe sper ca organizarea sa fie una net superioara avand in vedere ca vb. de aeroport si P.R. :)...(nu ca la Bucovat adica)
Succes Lateredit: Nu in ultimul rand bravo pentru aceasta initiativa Politiei Romane (asa mai veniti de acasa...serios ma baieti :) vedeti ca se poate si altfel??? Daca ati face asta mai in toate orasele si mai des...va spun eu ca ar fi cea mai buna modalitate de stopare a ilegalelor ;) )...iar taxa...e chiar belea daca ma gandesc mai bine...dau 3 mil pe benzina si ajung acolo sa mai dau si 1 mil taxa??? Ar trebui cumva ca taxa sa fie dp cu nr. de km pe care il faci...esti din Sibiu: 100Ron :)...esti de la 100km departare? 60 ron, 200km: 30 ron...200km+ (adik faci 500km dus intors)...nu mai dai nimic :)..cva n genu... Succes inca odata |
sunt si eu curios daca vine cineva .. as vrea sa vin si sunt curios daca am cu cine sa ma dau... am un subaru sti 2002
|
...fiind organizata de politie cursa, poate macar nu o sa mai lase tartanii pe pista de concurs.
|
clasele dupa parerea mea puteau fi dupa caii putere, nu dupa cmc:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning