![]() |
Acura pregăteşte un rival pentru BMW X6?
5 Attachment(s)
Acura pregăteşte un rival pentru BMW X6?
O serie de imagini teaser cu un nou crossover de la Acura au scăpat astăzi pe internet, înainte de debutul modelului ce va avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la New York. Deşi aceste fotografii nu ne oferă multe detalii, după linia acoperişului se poate observa că cei de la Acure pregătesc un SUV Coupe ce ar urma să concureze cu deja-celebrul BMW X6. În ceea ce priveşte data lansării, se pare că la salonul american noul crossover va veni "doar" sub formă de concept, urmând ca versiunea de producţie să fie lansată abia anul viitor. Mai multe detalii în curând! |
Re: Acura pregateşte un rival pentru BMW X6?
cam zgarciti cu imaginile ...
|
un x6 mai rotunjit in fata si spatele zici k seamana cu volvo la aripi..asa mi se pare..interesant, trebuie urmarit
|
Arata bine, chiar daca nu se vede mai nimic.
|
din pozele astea arata binisor... sa vedem ce va iesii...
|
acuma e interesant toti au criticat x6 dar dupa mine seamana izbitor cu el daca nu e cumva spatele prea aplecat ...si acuma vad ca majoritatea au pareri apreciabile despre concept..deci cati se contrazic acuma?
|
daca te uiti bine chiar seamana cu X6... dar eu cred ca nu va fi la fel de popular si asa de bine vandut ca X6 :-)
|
Designul Acura devine foarte atractiv, masina asta arata clar ca un coupe, oarecum, insa noi vrem NSX si RSX inapoi, si TSX coupe si de asemenea vrem Acura in Europa. Oricum sunt cam inutile masinile de genul Coupe-SUV si SUV-urile in general.
|
Arata parca mai bine decat X6-le...dar pana nu il vedem integral...
|
daca va fi pe masura lu` X6, jos palaria! desi nu prea cred asta...X6 e masina nu gluma!
|
Sa speram ca va arata mai bine decat cutia aia de prost gust facuta de nemti...
|
nu are sanse....si in plus pun pariu k 3/4 din productie se va vinde in SUA...:peace:
|
Quote:
Totusi nu-mi dau seama cum UNLORD poate sa spuna ca arata mai bine decat X6 cand in poze este o copie a unui X6, cel putin din cate se vede.. |
Quote:
Quote:
|
nu poti spune ca arata mai bine ca X6 cand nici macar nu ai o poza concreta cu masina ... de sus se observa mai clar si intradevar arata bine dar inca nu putem compara pana nu avem niste imagini mai clare,oricum va fi pe masura asteptarilor
|
wow...deci oamenii astia asa de tare s-au grabit sa lanseze conceptul, ca au uitat sa aprinda luminile in studio :lol:
"acura a lansat noul DRK, care nu va putea fi condus decat pe intuneric deoarece se teme de lumina puternica a soarelui. modelul va fi disponibil, ca si Ford T, doar in negru" |
super tare...acura e totusi acura..cele 2 modele se vor bate pe viata si pe moarte:) sa vedem ce va iesi:)
|
Quote:
|
1.arata frumos,are niste linii dragute,asteptam sa l vedem la salon
2.nu cred ca va fi un mare concurent pt x6 pt ca ....pt ca imi palce prea mult x6 ca sa poata fi depasit si in primul rand bmw a deschis acest sector-spre sa am dreptate- si acuma sa vii cu ceva ce zici u ca e mai bun decat orisice e cam urat.... |
5 Attachment(s)
Rivalul lui X6 are un nume: ZDX
Este oficial. Acura va prezenta pe 8 aprilie la New York International Auto Show un rival pentru BMW X6. Noul model se va numi ZDX şi va veni la salonul american sub formă de prototip, urmând ca versiunea de producţie să ajungă la dealeri în această toamnă. "Prototipul ZDX este complet diferit faţă de ceea ce am văzut până acum de la Acura", a declarat Jeff Conrad, vicepreşedintele diviziei de vânzări Acura. În plus, acesta a mai adăugat şi că "prototipul prezintă un nou nivel de lux, stil şi rafinament pentru Acura". În ceea ce priveşte trenul de rulare, este posibil ca noul Acura ZDX să beneficieze de un motor V6 de 3.7 litri şi de sistemul SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive). |
Re: Acura pregăteşte un rival pentru BMW X6?
tot nu se vede nimik ...:censored:
|
Quote:
|
Iata cum mult - contestatul X6 a creat incet dar sigur un nou segment. Si Acura e prima marca care vrea sa fure o bucatica de pe piata SAVurilor. Motorul de 3.7 de pe Acura ZDX va dezvolta in jur de 300 de cai.:)
|
Arata f bine,linii frumoase..cred ca X6 va avea un concurent serios pe piata!
|
As vrea sa vad mai mult, totusi.....oricum, pare sa aiba o forma destul de unica :)
|
Quote:
Si inapoi la masina, nu spun decat ce am spus si mai sus GO BACK TO YOUR FUCKING ROOTS ACURA:chainsaw::censored::punch::boxing:, masinile de genul asta sunt o mare tampenie ca si concept, oricum sunt curios cum arata pe bune. |
hmmm desi nu se vede cine stie ce din pozele alea ...arata destul de promitzatoare masina:-D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
CEL PUTIN LA SPATE UNDE SE VEDE ROTUNJIREA,ASA CA NICI BMW NU ESTE CEVA REVOLUTIONAR. PUR SI SIMPLU TOT O COPIE.ORICUM SANT SIGUR CA ACURA VA FII MAI AGRESIVA CEL PUTIN LA CAROSERIE,SE VEDE SPATELE MAI JOS SI MAI ALUNGIT. DE X6 SANT FOARTE DEZAMAGIT LA CAT COSTA,AM CONDUS MASINA CA ARE NASUL MEU SI SINCER LA 3000 BITURBO,307CAI ESTE DESTUL DE LENTA PENTRU CA ARE O CAROSERIE MARE SI INALTA,IN REST CE SA ZIC LUX,OPTIUNI MULTE CA LA O LIMUZINA NORMAL,DOAR ESTE BMW.:D:lol: ASA CA FORMA ESTE TOT DE LA JAPONEZI,SI CUM ACURA ESTE ACOLO,POTI SPUNE CU SIGURANTA CA BMW A COPIAT PRIMUL,RESTUL ESTE CAN CAN,;););) |
Quote:
|
pentru un SUV (stiu ca este SAC,dar nu-mi place prescurtarea :D) sa ia suta sub 7 secunde eu zic ca e totusi bine
|
sa scoata si ei niste imagini mai bune :)
|
formele spun totul.cred ca va fi un concurent serios pt bmw X6
|
nu are nici-o sansa in fata x6-lui :rockon:
|
cei care au la semnatura sau avatar o poza cu o masina facuta pe continentul (sau sub sigla) galbejitilor au spus ca e frumos acest acura... frumos???? unde frate??? ce sa vad? alea sunt poze?sa faca macar o poza din fata nu doar 2 linii si restul o silueta care nici aia nu se vede in totalitate
eu cred ca au incercat sa copieze x6`le dar pana acum nimic concret |
Quote:
|
vreau sa l vad urgent ca nu mai pot de curiozitate desi ma indoiesc ca va detron suprematia x6 mai ales k unu e bmw si celalalt honda. nu prea ai cum sa compari
|
Quote:
eventual monopolul, deoarece ii primul/singurul S.A.C. din lume. |
acura nu stie cu cine se pune, si totusi sa nu subestimam
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning