![]() |
STYLING EXTREM - Pimp My Tank
10 Attachment(s)
Poate cel mai interesant tuning al anului 2005. Ramane ca cititorii sa ghiceasca cui apartine acest interior stilat. E perfect posibil sa nu ghiciti. De fapt e imposibil sa ghiciti... Vroiam sa tinem suspansul macar o zi, dar e inutil...
Oricum, puteti sa va dati cu presupusul cat va tin tigarile, apoi sa dati click sa vedeti ca tuningul cucereste chiar si cele mai indepartate frontiere... Asa ca daca ei au facut-o, e timpul sa va apucati si voi de masina voastra, nu? |
acesta este un TAB !?
cu siguranta nu in RO , da parca are vopsea metalizata pe el :D :wink: |
Pun pariu ca e masina de vacanta unui oligarh rus, un Hodorkovski acolo :D
BTW: cine ne-ar impiedica sa-l imitam? chiar neinarmat(ca asa cere legea) un TAB recuperat de la armata si transformat in limuzina de lux e tocmai bun pentru traficul de Bucuresti - vai de ala care te-ar ciocni! mai greu e cu consumul, comparabil cu al unui TIR ~Nautilus |
snt curios cum sta cu presiunea acustica,k la cat d bine e izolat zgomotul nu are cum sa iasa din el.
perfect pt buc in afara d consum si parkre :lol: |
Re:
Quote:
~Nautilus |
:shock: mama zici ca e de la WCC :D
sunt curios daca au umblat si la motor |
:D interiorul ma atrage cel mai mult mai ales locul soferului pozitia volanului ma face sa cred ca conduc un tractor :lol:
la exterior nimik important :P |
Quote:
ps: tot degeaba daca nu i-au pus niste croame!!! :!: |
2 Attachment(s)
Viteza de croaziera 120 km/h
Viteza pe apa 12 km/h. Motor : V-8 5.5 Vopsea la exterior un negru verzui perlat cameleon Tractiune la nevoie pe 8 roti :twisted: cred ca parcarea ar fi ultima grija :lol: cateva poze cu versiune stock |
super \"machina\" :wink:
niste croame ceva n-a pus merge si prin apa cu ploile care au fost anul trecut mergea sa ai una :wink: |
Re:
Quote:
|
o astefl de masina poate fi cumparata legal ? :lol: :lol: .....
e perfecta..ai si loc in ea...mai tare decat 2 hummere le un lok..:P... si oare cat costa ??? :roll: .... oricum tot e patratos..seamana cu logan..numai ca e mai mare..:)) :))) |
panaram de mashina!!!no offence
|
:2gun: bah de da-ma draq :shock:
|
Re:
Quote:
Quote:
~Nautilus PS jantele si alte accesorii se pot croma, dar e ridicol, ceva de genul Pimp My Tank |
hmm .... mai degraba se poate inmatricula la camion decat la tractor.
ca dak poate atunci de 80/90km/h ... poate intra si pe autostrada ... nu ? cel putin teoretic .... oricum ... super mijto interior ... sa recunoastem ... :) |
...
frate... jho am condus asha ceva la tata la servici ... da` stock :D ... dai cu capu` de toate draciile prin interior dreaq` ... se zgaltzaie rau de tot la cel mai mic damb ... oricum asta arata prea marfa ... cel putzin interioru` e superb pt. asha ceva ... nu cred ca se poate inmatricula asha ceva ... pt. ca nu potzi sa le cumperi de la armata .. singurele care pot fii cumparate sunt cele date spre casare ... dar sunt f vechi ... si nu cred ca se pot inmatricula ... ;) oricum ... PiMP My` TaNk RuLzZ :D
|
super tare :lol:
mergesa dai o tura seara (lol) :twisted: :lol: :lol: :lol: |
arata bine pe dinauntru, dar exterorul ar mai trebui lucrat (parerea mea)
Intrebare: Unde o parchezi? :confused2: |
sa imi f@$ una! h3h3h3h33h3h3h3
asta nu credeam s-o vad vreodata! |
sa te claxoneze asta in intersectie .... :lol: :lol: a mai fost la tv pe Discoberi unu in Anglia de mergea cu tancul pe strada perfect legal
|
Arata prea super!
Tuning....nu are limite :D . |
In mod sigur cineva care considera ca un S 600 blindat nu il protejeaza suficient de bine
|
Re: ...
Quote:
~Nautilus PS pt. cine mai sterge posturi fara avertisment: ii transmit un mesaj calduros in stilul lui Gigi Becali catre Antena 1 :D :P :D comentezi prea mult ;) blowwind |
din cate stiu eu anglia este singura tara din lume unde se pot inmatricula vehicule militare. :wink:
|
Re:
Quote:
Se poate dar asta nu cred ca e facut sa mergi cu el pe strada .................. :shock: :shock: |
tare..tare...io tot vreau un trabant:))
|
vreau sa vad cum faceti voi prin bucuresti parcare laterala cu ala
:lol: :lol: :roll: |
hai sa revenim cu roatele pe asfalt. e misto ca idee dar cine ar putea ibi asa ceva in afara de comunisti. chiar asa de frica sa le fie incat sa mearge cu TAB-ul la cumparaturi :lol:
|
supeeeeeeeerrrrrr, nu ma asteptam la asa ceva
dar ce mai e de tunat??? ca masini , camioane, avioane, ambarcatiuni, acum tancuri motociclete, ce mai urmeaza, ..................??? inca nu am vazut nici un elicopter \"tunat\" :twisted: :twisted: :twisted: |
MARFA !
mare e gradina Domnului si multi ii mai sar gardurile! ce tampitzi:)
|
:lol: ce tare :twisted: tre sa ai oricum ceva la scufie sa faci asha ceva interiorul e super ....exteriorul ... nici nu shtiu ce ar putea sa ii mai faca .... e un TAB totushi nu !?
|
Re: STYLING EXTREM - Pimp My Tank
Eu zic ca-i prindeau bine niste praguri si continuari de bari... d-alea din targ de la Vitan cu GTI :lol:
|
banuiesc ca e unu' care nu are ce face cu banii caci altfe nu pot sa-mi explic ...e nashpa ...parerea mea :-)
|
..in cel mai bun caz sa te duci in ea cu ceva fetita(peste noapte).:oops: ....asa ar mai merge caci eu nu ma vad sa ma plimb cu ea prin Zalau sau oriunde altundeva .....
banuiesc ca e unu' care nu are ce face cu banii caci altfe nu pot sa-mi explic ...e nashpa ...parerea mea :-) |
una d``asta ar merge prea bine prin bucuresti :)
|
cat de tare poate sa fie......ce ciudat si ce BESTIAL..... :lol:
|
ruski ruski ruski fara minte dar originali ce sa mai vorbim :)
|
frumos frumos :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning